Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Viata in Norvegia .AJUTOR !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TOP GUN
Membru
Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007

MesajTrimis: 02/08/2007 21:42    Titlul subiectului: Viata in Norvegia .AJUTOR ! Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am plecat vara aceasta in vacanta si am ramas la Oslo unde a plouat si a fost innourat non stop .
Asta m-a afectat la cap profund si sunt foarte deprimat si bezmetic , nu pot face diferenta daca e zi sau noapte , merg pe strazile din Oslo si ma lovesc de toti oamenii - ei se lovesc si ei de mine ( or fi si ei depresati si bezmetici ca mine ? ) .
Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi cum sa-mi treaca boala de la cap ? Ajutor .
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 03/08/2007 06:43    Titlul subiectului: Re: Viata in Norvegia .AJUTOR ! Raspunde cu citat (quote)

TOP GUN a scris:
Eu nu am plecat vara aceasta in vacanta si am ramas la Oslo unde a plouat si a fost innourat non stop .
Asta m-a afectat la cap profund si sunt foarte deprimat si bezmetic , nu pot face diferenta daca e zi sau noapte , merg pe strazile din Oslo si ma lovesc de toti oamenii - ei se lovesc si ei de mine ( or fi si ei depresati si bezmetici ca mine ? ) .
Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi cum sa-mi treaca boala de la cap ? Ajutor .

O odihna placuta la un frigarui cu un vin gustos te va scoate din depresie :-)
md
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007

MesajTrimis: 05/08/2007 10:24    Titlul subiectului: Depresiuni Raspunde cu citat (quote)

Ar trebui sa mergi prin depresiuni sa nu te mai gandesti la vreme... sa respiri aer curat si daca iti mai ramane timp sa faci ceva constructiv...http://stefancelmare.myforum.ro/dictionar-norvegian-roman-online-vt238.html
Sau ai putea sa te intalnesti cu oameni sa discuti despre cat de mult va influenteaza vremea de afara.
Apropo... te-ai gandit ca soarele e deasupra norilor ???
Stiu ca e banal insa e eficace 8-)
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 05/08/2007 11:14    Titlul subiectului: Re: Depresiuni Raspunde cu citat (quote)

md a scris:
Ar trebui sa mergi prin depresiuni sa nu te mai gandesti la vreme... sa respiri aer curat si daca iti mai ramane timp sa faci ceva constructiv...http://stefancelmare.myforum.ro/dictionar-norvegian-roman-online-vt238.html
Sau ai putea sa te intalnesti cu oameni sa discuti despre cat de mult va influenteaza vremea de afara.
Apropo... te-ai gandit ca soarele e deasupra norilor ???
Stiu ca e banal insa e eficace 8-)

... Esti sigur ca e deasupra norilor ? Incep sa cred ca irealul devine real aici, in Norvegia... Cred ca un zmeu a furat soarele !
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 05/08/2007 11:26    Titlul subiectului: Re: Viata in Norvegia .AJUTOR ! Raspunde cu citat (quote)

TOP GUN a scris:

... Daca locuiesti aproape de Birkelunden, mergi la talciocul de este organizat aici in fiecare duminica. Eu acolo ma indrept cu tot cu depresia mea in speranta ca oamenii, lucrurile (noi si vechi, frumoase si urate), culorile imi vor schimba starea psihica... Apoi voi cumpara cateva kilograme de pepene rosu si zemos care sa ma incarce cu putin optimism... Iar de la Birkelunden te poti deplasa pe strazi, spre stanga-sus si vei descoperi cascada Akerselvei, situata in cartierul Sagene - Mølla, in spatele cladirilor NAV din zona... Ori, chiar de la Aker hotel o poti lua in sus, pe malul apei pana la frumoasa si zgomotoasa cascada ... Smile

Hai, iesi afara din casa!
md
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007

MesajTrimis: 05/08/2007 15:14    Titlul subiectului: Re: Depresiuni Raspunde cu citat (quote)

Elena a scris:

... Esti sigur ca e deasupra norilor ? Incep sa cred ca irealul devine real aici, in Norvegia... Cred ca un zmeu a furat soarele !

Well ... daca nu crezi mai mergi pina la aeroport si fa o cursa dus intors.. unde vrea sufletzelul tau si ai sa ai o surpriza :'-(
Soarele exista... deci is lacrimi de bucurie.
caliostro1
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: 06/08/2007 23:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O betie buna ca la carte cu fete frumoase si baieti isteti, si ai sa vezi ca iti va trece dorul de depresiunile nordice. Avante!
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 07/08/2007 18:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

posibil zilele urmatoare sa fie iarasi triste :-/
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 23:29    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum