| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TOP GUN Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 48 Localitate: OSLO, NORWAY .
|
Trimis: 02/08/2007 21:42 Titlul subiectului: Viata in Norvegia .AJUTOR ! |
|
|
Eu nu am plecat vara aceasta in vacanta si am ramas la Oslo unde a plouat si a fost innourat non stop .
Asta m-a afectat la cap profund si sunt foarte deprimat si bezmetic , nu pot face diferenta daca e zi sau noapte , merg pe strazile din Oslo si ma lovesc de toti oamenii - ei se lovesc si ei de mine ( or fi si ei depresati si bezmetici ca mine ? ) .
Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi cum sa-mi treaca boala de la cap ? Ajutor . _________________ Tineti-l minte pe Leonidas ( si soldatii lui ) , regele orasului-cetate Sparta din Grecia antica . |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 03/08/2007 06:43 Titlul subiectului: Re: Viata in Norvegia .AJUTOR ! |
|
|
| TOP GUN a scris: | Eu nu am plecat vara aceasta in vacanta si am ramas la Oslo unde a plouat si a fost innourat non stop .
Asta m-a afectat la cap profund si sunt foarte deprimat si bezmetic , nu pot face diferenta daca e zi sau noapte , merg pe strazile din Oslo si ma lovesc de toti oamenii - ei se lovesc si ei de mine ( or fi si ei depresati si bezmetici ca mine ? ) .
Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi cum sa-mi treaca boala de la cap ? Ajutor . |
O odihna placuta la un frigarui cu un vin gustos te va scoate din depresie  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
md Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 83 Localitate: Krsand
|
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 05/08/2007 11:14 Titlul subiectului: Re: Depresiuni |
|
|
| md a scris: | Ar trebui sa mergi prin depresiuni sa nu te mai gandesti la vreme... sa respiri aer curat si daca iti mai ramane timp sa faci ceva constructiv...http://stefancelmare.myforum.ro/dictionar-norvegian-roman-online-vt238.html
Sau ai putea sa te intalnesti cu oameni sa discuti despre cat de mult va influenteaza vremea de afara.
Apropo... te-ai gandit ca soarele e deasupra norilor ???
Stiu ca e banal insa e eficace  |
... Esti sigur ca e deasupra norilor ? Incep sa cred ca irealul devine real aici, in Norvegia... Cred ca un zmeu a furat soarele ! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 05/08/2007 11:26 Titlul subiectului: Re: Viata in Norvegia .AJUTOR ! |
|
|
| TOP GUN a scris: |
Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi cum sa-mi treaca boala de la cap ? Ajutor . |
... Daca locuiesti aproape de Birkelunden, mergi la talciocul de este organizat aici in fiecare duminica. Eu acolo ma indrept cu tot cu depresia mea in speranta ca oamenii, lucrurile (noi si vechi, frumoase si urate), culorile imi vor schimba starea psihica... Apoi voi cumpara cateva kilograme de pepene rosu si zemos care sa ma incarce cu putin optimism... Iar de la Birkelunden te poti deplasa pe strazi, spre stanga-sus si vei descoperi cascada Akerselvei, situata in cartierul Sagene - Mølla, in spatele cladirilor NAV din zona... Ori, chiar de la Aker hotel o poti lua in sus, pe malul apei pana la frumoasa si zgomotoasa cascada ...
Hai, iesi afara din casa! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
md Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 83 Localitate: Krsand
|
Trimis: 05/08/2007 15:14 Titlul subiectului: Re: Depresiuni |
|
|
| Elena a scris: |
... Esti sigur ca e deasupra norilor ? Incep sa cred ca irealul devine real aici, in Norvegia... Cred ca un zmeu a furat soarele ! |
Well ... daca nu crezi mai mergi pina la aeroport si fa o cursa dus intors.. unde vrea sufletzelul tau si ai sa ai o surpriza
Soarele exista... deci is lacrimi de bucurie. _________________ http://www.norvegia-romania.net |
|
| Sus |
|
 |
caliostro1 Junior 2

Data inscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: 06/08/2007 23:02 Titlul subiectului: |
|
|
O betie buna ca la carte cu fete frumoase si baieti isteti, si ai sa vezi ca iti va trece dorul de depresiunile nordice. Avante! _________________ Viata e frumoasa |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 07/08/2007 18:32 Titlul subiectului: |
|
|
posibil zilele urmatoare sa fie iarasi triste  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 23:29 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|