Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Unde se gaseste regulamentul acestui forum?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 02/08/2007 00:03    Titlul subiectului: Unde se gaseste regulamentul acestui forum? Raspunde cu citat (quote)

Avind in vedere ca unul din mesajele mele a provocat inchiderea unui subiect iar altul a fost pur si simplu eliminat considerat de catre unul dintre moderatori "atac catre moderator si persoana" am inteles ca incalc regulamentul acestui forum.
As dori sa citesc aceste reguli, nu cele oferite intr-un citat de moderatorul "atacat" ci cele oficiale si complete care trebuie sa aiba un loc al lor.
Le-am cautat, nu le-am gasit si intreb daca mi se pot oferi informatii cu privire la locatia lor?
Multumesc.

http://stefancelmare.myforum.ro/profile.php?mode=register moderator
problemele private postati direct persoanei , subiecte de discutii comune in forum se discuta in comun.
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 02/08/2007 23:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru oferirea continutului regulamentului si pentru comentariu dar poate intrebarea mea trebuia formulata diferit poate...

Are regulamentul o sectiune proprie pe care o pot accesa liber fara ajutorul administartorilor pe acest forum?
Forumurile in mod corect stiu ca ar trebui sa aiba regulamentul pe pagina de start iar acesta ar trebui sa fie usor de gasit fara solicitare expresa.
Deci pot avea acces la continutul regulamentului fara a utiliza linkul ce mi-a fost trimis?
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 23:28    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum ! Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum