|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ampera Membru

Data inscrierii: 02/Mar/2007 Mesaje: 48 Localitate: Lillestrøm
|
Trimis: 02/03/2007 16:20 Titlul subiectului: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
...Cred ca e specie pe cale de disparitie, cel putin la vreo 20 km de Oslo. Poate e altfel in buricu' targului. Mi-e dor de petrecerile de acasa..de barfa de la cafea, de berile de pe terase, de mirosul de tei, mi-e dor sa am prieteni, mi-e dor sa cunosc lume...Vreau sa dansez, sa rad si sa ma chicotesc pana nu mai pot ....asa ca daca stii locuri ''hot'' unde distractia-i in toi, unde se incinge repede atmosfera si se lasa si cu cate un chiuit scrie aici ; sau spune-ne despre locurile care te inspira, care-ti plac, unde iti petreci timpul liber...DA-NE IDEIIIII .. multumim anticipat _________________ Sufletele mari au vointa, cele slabe doar dorinta |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 02/03/2007 16:48 Titlul subiectului: |
|
|
| sunt locuri multe , dar acum e telul de-a aduce comunitatea romana sa fie unita,sa ai cu cine te intilni la un frigarui. |
|
| Sus |
|
 |
Ampera Membru

|
Trimis: 02/03/2007 17:02 Titlul subiectului: |
|
|
| Constantin a scris: | | sunt locuri multe , dar acum e telul de-a aduce comunitatea romana sa fie unita,sa ai cu cine te intilni la un frigarui. |
...cred ca e bine sa respectam fiecare topic, aici nu e vb despre ''comunitatea unita '' topicul se numeste ''Unde e distractia?!?!?!?!'' , hai sa ramanem la el  _________________ Sufletele mari au vointa, cele slabe doar dorinta |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 02/03/2007 18:52 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
| Ampera a scris: | ...Cred ca e specie pe cale de disparitie, cel putin la vreo 20 km de Oslo. Poate e altfel in buricu' targului. Mi-e dor de petrecerile de acasa..de barfa de la cafea, de berile de pe terase, de mirosul de tei, mi-e dor sa am prieteni, mi-e dor sa cunosc lume...Vreau sa dansez, sa rad si sa ma chicotesc pana nu mai pot ....asa ca daca stii locuri ''hot'' unde distractia-i in toi, unde se incinge repede atmosfera si se lasa si cu cate un chiuit scrie aici ; sau spune-ne despre locurile care te inspira, care-ti plac, unde iti petreci timpul liber...DA-NE IDEIIIII .. multumim anticipat |
Iu hu ! Ai pomenit de distractie? Nu, distractia nu e pe cale de disparitie! Am intretinut-o eu !
Regret ca vikingul meu trebuie sa fie in tren duminica la 9 ca ti-as fi propus sa avem parte de tot ce-ti doresti (mai putin mirosul de tei ) in restaurantul Dubliner, de pe Rådhusgt/Nedreslottsgt. Aici merg de fiecare data cand vreau sa ma simt intr-un loc familial, unde pot dansa, chiui ca romanii cu toate ca locul, muzica si muzicienii sunt irlandezi. Muzica, ritmul, pasii lor se potrivesc foarte mult cu ale noastre. Cunosc locul e 7 ani... Si, pentru ca sunt "regular customer", pot intra dupa ora 10 (vnerea si sambata) fara sa platesc intrarea de 60-80 kr... Deci ne vom intalni (cand ne vom intalni) pe strada ca sa putem intra impreuna...
Deci, pe curand !
Elena |
|
| Sus |
|
 |
Ampera Membru

|
Trimis: 02/03/2007 18:55 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
| Elena a scris: | | Ampera a scris: | ...Cred ca e specie pe cale de disparitie, cel putin la vreo 20 km de Oslo. Poate e altfel in buricu' targului. Mi-e dor de petrecerile de acasa..de barfa de la cafea, de berile de pe terase, de mirosul de tei, mi-e dor sa am prieteni, mi-e dor sa cunosc lume...Vreau sa dansez, sa rad si sa ma chicotesc pana nu mai pot ....asa ca daca stii locuri ''hot'' unde distractia-i in toi, unde se incinge repede atmosfera si se lasa si cu cate un chiuit scrie aici ; sau spune-ne despre locurile care te inspira, care-ti plac, unde iti petreci timpul liber...DA-NE IDEIIIII .. multumim anticipat |
Iu hu ! Ai pomenit de distractie? Nu, distractia nu e pe cale de disparitie! Am intretinut-o eu !
Regret ca vikingul meu trebuie sa fie in tren duminica la 9 ca ti-as fi propus sa avem parte de tot ce-ti doresti (mai putin mirosul de tei ) in restaurantul Dubliner, de pe Rådhusgt/Nedreslottsgt. Aici merg de fiecare data cand vreau sa ma simt intr-un loc familial, unde pot dansa, chiui ca romanii cu toate ca locul, muzica si muzicienii sunt irlandezi. Muzica, ritmul, pasii lor se potrivesc foarte mult cu ale noastre. Cunosc locul e 7 ani... Si, pentru ca sunt "regular customer", pot intra dupa ora 10 (vnerea si sambata) fara sa platesc intrarea de 60-80 kr... Deci ne vom intalni (cand ne vom intalni) pe strada ca sa putem intra impreuna...
Deci, pe curand !
Elena |
Hip Huraa..mai vii d-acasa acu'. pfoaa..na ca mi s-a luminat seara , vin vin cand e de mers undeva, stabilim din timp si ne dansam cu sau fara vikingii nostrii  _________________ Sufletele mari au vointa, cele slabe doar dorinta |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 02/03/2007 18:58 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
| Elena a scris: | | Ampera a scris: | ...Cred ca e specie pe cale de disparitie, cel putin la vreo 20 km de Oslo. Poate e altfel in buricu' targului. Mi-e dor de petrecerile de acasa..de barfa de la cafea, de berile de pe terase, de mirosul de tei, mi-e dor sa am prieteni, mi-e dor sa cunosc lume...Vreau sa dansez, sa rad si sa ma chicotesc pana nu mai pot ....asa ca daca stii locuri ''hot'' unde distractia-i in toi, unde se incinge repede atmosfera si se lasa si cu cate un chiuit scrie aici ; sau spune-ne despre locurile care te inspira, care-ti plac, unde iti petreci timpul liber...DA-NE IDEIIIII .. multumim anticipat |
Deci, pe curand !
Elena |
Buna seara, Elena.
La ultima slujba mi-ai povestit asa de frumos despre acest restoran , ca o sa vin si eu peste un timp cu toata familia si prietenii. Petrecere placuta. |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 03/03/2007 01:11 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
Buna seara, Elena.
La ultima slujba mi-ai povestit asa de frumos despre acest restoran , ca o sa vin si eu peste un timp cu toata familia si prietenii. Petrecere placuta.[/quote]
Hei, hei, nu dati navala ! Dupa cum ati putut citi, Torfinn trebuie sa fie in tren in aceasta duminica dimineata si deci nu putem sa ne intalnim cu voi in acest weekend. Dar daca voi doriti, va puteti duce acolo inainte de ora 21 si atunci intrarea va fi libera. Incepand cu ora 17 se aduna acolo muzicanti amatori si fac o... sezatoare. E frumos. Doar ca nu se prea danseaza la ora asta... Dar, de la ora 22 incepe muzica live si vor canta pana la ora 2. Nu stiu cine va canta acum dar saptamana trecuta a fost grozav: banjo, vioara, armonica, irish-dram, chitara si s-a dansat in draci! Toate stilurile pentru toate varstele ! Cu parere de rau carciuma se inchide la 3,30.... |
|
| Sus |
|
 |
Ampera Membru

|
Trimis: 03/03/2007 07:24 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
Tare m-a imbatranit Norvegia asta pe mine, mi-aduc cu drag aminte de noptile pierdute prin te miri ce cluburi, carciumi, ne pierdeam in fumul gros, dansam pana picam lati toti, fugeam de la birou intr-un suflet acasa sa facem cate un dus, apucam in fuga un colt de paine si fugeam in oras...aici? la ora 9 sforai pe canapea..nimic...cred ca am iesit de 3 ori intr-un an cu vikingu meu, si asta-i tot. In ''sat '' la noi e numai 1 singur loc in care pori sa stai la o ''palinca'' si ala-i mai urat ca o bodega din Dr.Taberei...Am vazut in Bucuresti zeci de cluburi mai frumoase decat ce vad aici..asta m-a surprins putin, nu ma asteptam. In rest distractie..oha..D-zeu cu mila ..las ca vine caldura si ardem gratare dansuri in gradina ( manele, polka, vals..ce vrea fiecare ) ..dar mai e pana atunci ..tot ma duc prin muzee, pe la galeri, dar deja am terminat tot ce era de vazut sau stiu.. idei cineva?  _________________ Sufletele mari au vointa, cele slabe doar dorinta |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 03/03/2007 13:52 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
| Ampera a scris: | : ..tot ma duc prin muzee, pe la galeri, dar deja am terminat tot ce era de vazut sau stiu.. idei cineva?  |
Hei, Ampera ! De imbatranit oricum imbatranim, oriunde am fi dar, te rog, pastreaza-ti sufletul tanar... Fa haz de necaz !
Daca tot iti place prin muzee, ai fost in Toyen la Naturhistorisk Museum in ultima perioada? Daca nu, nu pierde ocazia ca sa vezi prima expozitie din lume despre homosexualitatea animalelor Nu uita ca vin si copii acolo deci... expozitia e facuta cu bun simt  |
|
| Sus |
|
 |
basarabeanu Membru 2

Data inscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 82 Localitate: Sor-Norge
|
Trimis: 05/03/2007 11:00 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
| Ampera a scris: | Tare m-a imbatranit Norvegia asta pe mine, mi-aduc cu drag aminte de noptile pierdute prin te miri ce cluburi, carciumi, ne pierdeam in fumul gros, dansam pana picam lati toti, fugeam de la birou intr-un suflet acasa sa facem cate un dus, apucam in fuga un colt de paine si fugeam in oras...aici? la ora 9 sforai pe canapea..nimic...cred ca am iesit de 3 ori intr-un an cu vikingu meu, si asta-i tot. In ''sat '' la noi e numai 1 singur loc in care pori sa stai la o ''palinca'' si ala-i mai urat ca o bodega din Dr.Taberei...Am vazut in Bucuresti zeci de cluburi mai frumoase decat ce vad aici..asta m-a surprins putin, nu ma asteptam. In rest distractie..oha..D-zeu cu mila ..las ca vine caldura si ardem gratare dansuri in gradina ( manele, polka, vals..ce vrea fiecare ) ..dar mai e pana atunci ..tot ma duc prin muzee, pe la galeri, dar deja am terminat tot ce era de vazut sau stiu.. idei cineva?  |
Veniþi la Chiºinãu sau http://www.turism.ro/ ºi veþi avea viaþa de mai înainte  _________________ http://www.labordei.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 17/03/2007 11:52 Titlul subiectului: |
|
|
Azi e distractie mare ! E ziua nationala a irandezilor : St Patrick's day. Parada incepe curand, de la gara, urca pe Karl Johan, Rådhusplassen si se sfarseste in restaurantul Dubliner! www.dubliner.no
Pana la ora 21 intrarea e libera dupa... 60 kr. Sunt 3 baruri si sala descoperita in interior unde se fumeaza (deci nu se iese in strada la fumat). Vor veni multi amatori cu instrumente si vor canta pana pe la 21-22 apoi, pe scena va fi o formatie venita din Irlanda...
Fuuug ! Of, va fi o zi plina: parada, joburi, carciuma, putin somn si apoi... biserica unde sper sa gasesc pacea... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

Data inscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 40 Localitate: IASI/OSLO
|
Trimis: 19/03/2007 11:35 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
| Ampera a scris: | ...Cred ca e specie pe cale de disparitie, cel putin la vreo 20 km de Oslo. Poate e altfel in buricu' targului. Mi-e dor de petrecerile de acasa..de barfa de la cafea, de berile de pe terase, de mirosul de tei, mi-e dor sa am prieteni, mi-e dor sa cunosc lume...Vreau sa dansez, sa rad si sa ma chicotesc pana nu mai pot ....asa ca daca stii locuri ''hot'' unde distractia-i in toi, unde se incinge repede atmosfera si se lasa si cu cate un chiuit scrie aici ; sau spune-ne despre locurile care te inspira, care-ti plac, unde iti petreci timpul liber...DA-NE IDEIIIII .. multumim anticipat | Buna, adevarata distractie e in campusul studentesc Kringsjå din Oslo unde ne intalnim toti studenti romani. Inchiriem localul aproape in fiecare weekend, fiecare vine cu mancare traditionala romaneasca, o palinca buna si muzica romaneasca. Nu a existat petrecere in ultimii doi ani sa nu tina pana la 5 dimineata, cu exceptia la o petrecere vara trecuta care a tinut de la 19.00 pm pana la 06.00 am. Decat sa ma duc in oras sa cheltui aiurea banii pe intrarile din discoteci si preturile exagerate din baruri sau discoteci, punem bani mana de la mana noi mica "comunitate" a studentilor romani din Oslo, cumparam ce trebuie si ne distram mai bine decat s-ar fi distrat 100 de norvegieni la un loc si faci si economie pe langa asta  _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 19/03/2007 12:03 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
| catalin.p a scris: | | Ampera a scris: | ...Cred ca e specie pe cale de disparitie, cel putin la vreo 20 km de Oslo. Poate e altfel in buricu' targului. Mi-e dor de petrecerile de acasa..de barfa de la cafea, de berile de pe terase, de mirosul de tei, mi-e dor sa am prieteni, mi-e dor sa cunosc lume...Vreau sa dansez, sa rad si sa ma chicotesc pana nu mai pot ....asa ca daca stii locuri ''hot'' unde distractia-i in toi, unde se incinge repede atmosfera si se lasa si cu cate un chiuit scrie aici ; sau spune-ne despre locurile care te inspira, care-ti plac, unde iti petreci timpul liber...DA-NE IDEIIIII .. multumim anticipat | Buna, adevarata distractie e in campusul studentesc Kringsjå din Oslo unde ne intalnim toti studenti romani. Inchiriem localul aproape in fiecare weekend, fiecare vine cu mancare traditionala romaneasca, o palinca buna si muzica romaneasca. Nu a existat petrecere in ultimii doi ani sa nu tina pana la 5 dimineata, cu exceptia la o petrecere vara trecuta care a tinut de la 19.00 pm pana la 06.00 am. Decat sa ma duc in oras sa cheltui aiurea banii pe intrarile din discoteci si preturile exagerate din baruri sau discoteci, punem bani mana de la mana noi mica "comunitate" a studentilor romani din Oslo, cumparam ce trebuie si ne distram mai bine decat s-ar fi distrat 100 de norvegieni la un loc si faci si economie pe langa asta  |
este o idee buna trebue discutata  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Ampera Membru

|
Trimis: 19/03/2007 20:00 Titlul subiectului: Re: Unde-i distractia?!?!?!?!?!?! |
|
|
Foaie verde si-o lalea..ce mandra-i nevasta-mea..haha. bine ca macar unii dintre noi nu sunt atat de stresati si plini de griji...ca tare parca va incarunteste comunitatea cu problemele ei...una peste alta se pare ca am sfarsit prin a posta iar aici..desi am zis ca nu o mai fac.Voiam sa va spun celor care v-am cunocut duminica la biserica...aici fluieram sa nu facem cacofonii... ca mi-a facut o placere teribila sa va vad si in acelasi timp mi-a parut rau ca nu au fost mai multi romani:). Atata tot..succes mult cu alegerile, sper sa se indrepte lucrurile in comunitatea asta, caci deocamdata cam pune lumea pe fuga. am sa las adresa mea de e-mail aici si am sa vb cu cei ce doresc sa pastram legatura. Poate va ajut si cu cateva idei pentru petrecerea de paste.
tina_ampera@yahoo.com
tina_ampera -->id de ymsg
Numai bine si succes va doresc
P.S: rog mult sa nu fie sters mesajul  _________________ Sufletele mari au vointa, cele slabe doar dorinta |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 21/03/2007 20:23 Titlul subiectului: |
|
|
v-a fi bine dupa alegeri, s-a linisti toti, doar nu poate tine o viata ...........  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 23:28 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|