|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
keejoo Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: 19/07/2007 17:21 Titlul subiectului: Stiti pe cineva care urmeaza sa vina aici in august? |
|
|
sora mea care e minora (16ani) vrea sa vina in norvegia si ca sa nu ma mai intorc eu in romania pentru ca trebuie un adult ca insotitor, ma gandeam ca asta ar fi o solutie, daca binevoieste cineva sa accepte sa fie insotitor, e nevoie de o declaratie la notar pe care o sa o faca parintii mei cu datele insotitorului...sper sa aud de bine. O zi insorita  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 19/07/2007 20:09 Titlul subiectului: Re: Stiti pe cineva care urmeaza sa vina aici in august? |
|
|
| keejoo a scris: | sora mea care e minora (16ani) vrea sa vina in norvegia si ca sa nu ma mai intorc eu in romania pentru ca trebuie un adult ca insotitor, ma gandeam ca asta ar fi o solutie, daca binevoieste cineva sa accepte sa fie insotitor, e nevoie de o declaratie la notar pe care o sa o faca parintii mei cu datele insotitorului...sper sa aud de bine. O zi insorita  |
Din ce oras esti? Ca sa mergi la notar pentru declaratie iti trebuiesc cateva ore bune... Iar la notar trebuiesc sa fie de fata partile implicate... De ce intreb? Fiul meu s-ar putea sa vina (inca nu suntem siguri - depinde de Stortinghet) dar e din Galati si deci va veni la aeroport in aceeasi zi cu plecarea...
Elena _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: 20/07/2007 11:39 Titlul subiectului: |
|
|
multumesc Elena, sau tani Elena, am gasit o solutie, se pare ce functioneaza doar cu declaratia parintilor, sper sa ajunga in oslo da' e fata descurcareata, multumesc inca o data, sincer nu ma asteptam sa primesc raspuns, pentru ca de obicei, si daca ma insel imi cer scuze, romanu' nu e prea saritor, se pare ca sunt si exceptii, sau poate lucrurile stau altfel cand suntem departe de casa...o zi faina/ noapte linistita |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 20/07/2007 17:03 Titlul subiectului: |
|
|
| keejoo a scris: | multumesc Elena, sau tani Elena, am gasit o solutie, se pare ce functioneaza doar cu declaratia parintilor, sper sa ajunga in oslo da' e fata descurcareata, multumesc inca o data, sincer nu ma asteptam sa primesc raspuns, pentru ca de obicei, si daca ma insel imi cer scuze, romanu' nu e prea saritor, se pare ca sunt si exceptii, sau poate lucrurile stau altfel cand suntem departe de casa...o zi faina/ noapte linistita |
Daca m-am semnat Elena inseamna ca sunt "Elena" si nu "tani Elena"... :( Si eu sper sa ajunga in Oslo doar cu declaratia parintilor... Dar cred ca trebuie sa fii sigura ca se poate asa Chiar daca e ea descurcareata), ca sa nu pierdeti banii de avion de avion...
ELENA  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 23:20 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|