Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Stiti pe cineva care urmeaza sa vina aici in august?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
keejoo
Membru
Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007

MesajTrimis: 19/07/2007 17:21    Titlul subiectului: Stiti pe cineva care urmeaza sa vina aici in august? Raspunde cu citat (quote)

sora mea care e minora (16ani) vrea sa vina in norvegia si ca sa nu ma mai intorc eu in romania pentru ca trebuie un adult ca insotitor, ma gandeam ca asta ar fi o solutie, daca binevoieste cineva sa accepte sa fie insotitor, e nevoie de o declaratie la notar pe care o sa o faca parintii mei cu datele insotitorului...sper sa aud de bine. O zi insorita 8-)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 19/07/2007 20:09    Titlul subiectului: Re: Stiti pe cineva care urmeaza sa vina aici in august? Raspunde cu citat (quote)

keejoo a scris:
sora mea care e minora (16ani) vrea sa vina in norvegia si ca sa nu ma mai intorc eu in romania pentru ca trebuie un adult ca insotitor, ma gandeam ca asta ar fi o solutie, daca binevoieste cineva sa accepte sa fie insotitor, e nevoie de o declaratie la notar pe care o sa o faca parintii mei cu datele insotitorului...sper sa aud de bine. O zi insorita 8-)

Din ce oras esti? Ca sa mergi la notar pentru declaratie iti trebuiesc cateva ore bune... Iar la notar trebuiesc sa fie de fata partile implicate... De ce intreb? Fiul meu s-ar putea sa vina (inca nu suntem siguri - depinde de Stortinghet) dar e din Galati si deci va veni la aeroport in aceeasi zi cu plecarea...

Elena
keejoo
Membru
Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007

MesajTrimis: 20/07/2007 11:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc Elena, sau tani Elena, am gasit o solutie, se pare ce functioneaza doar cu declaratia parintilor, sper sa ajunga in oslo :-/ da' e fata descurcareata, multumesc inca o data, sincer nu ma asteptam sa primesc raspuns, pentru ca de obicei, si daca ma insel imi cer scuze, romanu' nu e prea saritor, se pare ca sunt si exceptii, sau poate lucrurile stau altfel cand suntem departe de casa...o zi faina/ noapte linistita
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 20/07/2007 17:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

keejoo a scris:
multumesc Elena, sau tani Elena, am gasit o solutie, se pare ce functioneaza doar cu declaratia parintilor, sper sa ajunga in oslo :-/ da' e fata descurcareata, multumesc inca o data, sincer nu ma asteptam sa primesc raspuns, pentru ca de obicei, si daca ma insel imi cer scuze, romanu' nu e prea saritor, se pare ca sunt si exceptii, sau poate lucrurile stau altfel cand suntem departe de casa...o zi faina/ noapte linistita

Daca m-am semnat Elena inseamna ca sunt "Elena" si nu "tani Elena"... :( Si eu sper sa ajunga in Oslo doar cu declaratia parintilor... Dar cred ca trebuie sa fii sigura ca se poate asa Chiar daca e ea descurcareata), ca sa nu pierdeti banii de avion de avion...

ELENA :wavecry:
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 23:20    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum