Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Spicuiri din cele scrise pe forum

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 12/08/2007 15:49    Titlul subiectului: Spicuiri din cele scrise pe forum Raspunde cu citat (quote)

Prezint mai jos niste spicuiri din mesajele scrise pe forum si cu ceva insemnari "rautacioase" care isi au rolul de a ne pune pe ganduri, de a analiza si compara ce s-a spus la inceputurile forumului si ce e in prezent... Concluzia mea? Doar vorbe, demagogie, nimic frumos...

Componenta Comitetului:
Bogdan Popa—33 voturi
Pandele Antonian —32 voturi
Cristina Vendelsen — 30 voturi
Adriana Eidsvik —28 voturi
Constantin Racu — 23 voturi
Janis Eriksen — 18 voturi
Daniela Abbas —13 voturi

In afara de Cristina Vandelsen si Constantin Racu ati mai auzit (citit) ceva despre ceilalti membri ai comitetului? Oare ce-au mai facut? Nu ma refer la viata particulara ci la cea... obsteasca... Observ ca domnul Bogdan Popa a avut cele mai multe voturi la alegerile din februarie si deci reprezinta majoritatea celor prezenti la alegeri... De ce nu intra pe forum cu ceva informatii, observatii, "trageri de urechi"...

De pe prima pagina a sit-ului: Acesta este primul site oficial al comunitatii romanilor din Norvegia!

Aici veti gasi informatii utile despre comunitatea romana din Norvegia, adrese utile, programul slujbelor Bisericii Ortodoxe din Oslo, informatii privind intalnirile comunitatii.
- care sunt aceste informatii ? Am descoperit ca azi a fost "Sfanta Liturghie" !?

Augustin, 12.02.07: Va rog sa nu uitati ca acest forum a fost creat pentru a usura comunicarea intre membrii comunitatii si NU pentru a servi ca front pentru conflictele dintre anumiti membri - imi pare rau dar rugamintea nu ti-a fost indeplinita...

Constantin 24.02.2007: De saptamina viitoare pe pagina Web v-a fi afisat fiecare pas de activitate al comitetului comunitatii, in toate domeniile:organizatoric, cultural, economic......etc. Vor fi puse ca informatie docomente si dovezi de activitate. Fiecare o sa aiba posibilitatea de-a fi cunoscut cu ele, iar in forum se vor discuta in detalii si se vor propune metode concrete de solutionare a lucrului pe viitor. - poate fiecare "pas pierdut" din activitatea comitetului ...

Constantin 28.02.2007: Comunitatea a fost prospera pe timpul lui Alexandru Botez, aceasta o recunosc majoritatea. Ceilanti au folosit-o in scopuri proprii. Pacat ca revolutia nu tot timpul inseamna evolutie, s-a dovedit deja odata - - si se continua tot asa, nu?

AIC 2.03.07
: Opinia mea este ca romanii din Norvegia nu sunt un grup foarte inchegat. Asta e din diverse motive, e.g. suntem putini, avem ocupatii diferite si/sau suntem veniti aici in perioade diferite si pentru intervale diferite de timp. Mai exista si faptul ca organizatia asta a romanilor nu este cunoscuta tuturor romanilor de aici. Eu am ajuns sa aflu despre organizatie prin pura coincidenta.
O alta chestiune importanta in opinia mea este ca nu toti romanii se simt reprezentati de aceasta organizatie. Asociatia se auto-intituleaza crestin-ortodoxa si se numeste "Stefan cel Mare". Eu sunt si moldovean si crestin-ortodox, dar exista multi romani in Oslo care nu sunt crestin-ortodoxi si/sau nu merg la biserica de obicei. Numele "Stefan cel Mare" al asociatiei impreuna cu harta Romaniei dintr-o anumita perioada istorica (scurta zic eu) are ceva conotatii politice de dreapta care iarasi nu sunt impartasite de toti romanii.
Deci, in opinia mea, o organizatie care sa reprezinte toti romanii trebuie sa evite conotatiile religioase si politice de orice fel. Altfel, se intampla ceea ce constatati. - consider ca avea dreptate...

Cristna CDV 2.03.07: Noi, comitetul ales la 11.2.2007 incercam sa revitalizam o comunitate romaneasca ce nu avut din pacate parte de o conducere onesta in ultimii patru ani. Din acest motiv romanimea si-a cam pierdut increderea in comunitate. Si acum ne luptam inca cu "umbrele" trecutului.............

Constantin 2.03.2007: Noi , pagina web, forumul conlucram cu ambasada, biserica , fiecare membru a-l comunitatii, cu scopul de-a uni membrii comunitatii, de ai imprieteni (hmmm, asa o fi ?!) . Comunitate ortodoxa la care am ajuns astazi este dezbinata, cu bani furati (si continua sa fie dezbinata...), manipulare de numere de identitate si spalare de bani (spalare de bani?! adica? au fost actiuni mafiote crime economice?) in continuu de doi excrochi. Multi din membrii ei nici nu stiu ca sunt folositi mai departe au dat numerele de identitate cu 4 ani in urma si pe la biserica nu au mai venit, dar la 220 de membri au fost finansari si de stat si comunale. Astazi se prelungeste scurgerea de bani si folosire privata. DAR DACA TOTI TAC INSEAMNA CA LE PLACE ASA CUM ESTE SA FIE FOLOSITI; DAR SA NU CONLUCREZE. Din 157 de persoane mature invitate la adunare au venit 50 sau inregistrat aprocsimativ 100 membri.

AIC 2.03.07: Draga Constantin, Eu admir intr-adevar ceea ce faci. Nu sunt multi care iau initiative ca tine si trebuie sa iti multumesc pentru posibilitatea de a-mi exprima opiniile pe acest forum (care "by the way" e destul de vizitat). Comentariile pe care le-am facut imi apartin doar mie, si nu le-am facut din rautate. Criticile si nu laudele ne ajuta sa facem lucrurile mai bine, nu-i asa?
Sper sa intelegi nuantele din mesajul meu anterior (ei, aici avem o problema: nu toata lumea poate intelege "nuantele" ! Nu o spun cu rautate dar cei din Republica Moldova traduc din romaneste in ruseste sau limba moldoveneasca e foarte mult influentata de rusa si de aceea au considerat ca li se aduc afronturi......). Inteleg ca tu te-ai implicat foarte mult in proiectul asta si intentia mea nu a fost sa te jignesc in vre-un fel. Eu nu am facut decat sa imi exprim impresiile pe care mi le-a facut pagina de web (asta fiind singura mea sursa de informatie cu privire la asociatia romanilor).
Conotatiile politice la care ma refer nu au legatura cu Stefan cel Mare ...

Cristina CDV- 10.05: In loc sa creasca a descrescut forumul. Inainte erau mult mai multi participanti la discutii.
De ce este participarea atit de slaba?
Cum sa-i atragem din nou pe romani sa se intilneasca pa pagina web? (Trebuiau pastrati !)
Acestea sunt probleme interesante pentru noi toti, la care invit participantii sa raspunda si sa-si dea cu parerea. ( si cand isi dau cu parerea nu se intelege "nuanta" si parerile sunt considerate "atacuri"... )

MStanica, 10.05: Mi se pare ca avem multe chestii bune, in noi, romanii, dar pur si simplu, nu ne concentram pe ele, ne concentram pe partile negative (da, nu se vede partea pozitiva a unei critici ci se interpreteaza ca fiind o acuzatie, atac la persoana...) . Nu zic ca e usor sa faci o astfel de concentrare, mai ales in conditiile societatii moderne, dar totusi, ar trebui sa o facem, ca riscam sa o facem prea tarziu si apoi sa vedem ca din tot ce aveam noi bun nu prea a mai ramas mare lucru viu.

Cristina CDV 11.05: Colaborarea intre romani este singura posibilitate reala.
Istoria acestei parohii si comunitati a aratat ca este foarte usor sa dezbini romanii. Ce este infinit mai greu este sa-i aduni.

- Ok, cand incepem?

Constantin 11.08 : Cristina tu provoci la inchiderea paginii web a parohiei si tai "creanga" si provoci lumea contra ta ca leder al parohiei ortodoxe.
Mergi impotriva tuturor romanilor din Norvegia , adminilor si moderatorilor.
Forumul nu se va inchide , dar tu nu vei ramane nici cu noi si nici cu V. Pavel.
Nu incurca forumul romanesc cu parohia.

Cristina CDV: 12.08: Constantin, Tu probabil ca nu intelegi dar en nu raspund la atacuri personale. Nu ma cobor la nivelul celor ce neavind argumente incep sa insulte sau sa spuna minciuni gogonate.
Eu te-am ajutat cit am putut pe tine si familia ta. Este obligatia oricarui crestin sa-si ajute un semen in nevoie.

CCDV

Ultima oara ti-am imprumutat un curs de norvegiana.Te rog sa-mi inapoiezi urgent dosarul cu cursul de norvegiana, pe care l-am promis altcuiva.
(m-am suparat !sa-mi dai jucarica inapoi ! )

==========================

Da, am facut o retrospectiva a postarilor pe forumul nostru... Au fost perioade in care au postat persoane cu care mi-ar fi placut placere sa mai schimb cate o parere, informatie, sa ma imprietenesc... Sau doar sa le citesc comentariile caci s-a putut intelege ca sunt persoane inteligente, cu bun simt, ca au talent in ale scrisului... Au disparut![/b]
Merovingian
Membru
Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 12/08/2007 20:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ceilalti membri ai comitetului sunt foarte ocupati cu vietile lor private , asa de ocupati ca au uitat ca mai sunt membri ai comitetului si sa apara pe acest forum si sa ne spuna mai exact cam ce au mai facut in ultimul timp pentru comunitatea romanilor .
Stiu ca domnul Pandele Antonian munceste febril pentru a aranja cu mancare si bautura pentru 19 august dupa slujba la biserica , dar restul membrilor comunitatii ? Oare mai traieste careva dintre ei ?
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 13/08/2007 09:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu personal nu cred ca restul comitetului este cit de cit interesat de ceea ce se intimpla cu aceasta comunitate.
Sau poate nu au puterea de a face ceva..

Se pare ca domnul Constantin este stapin aici, pe forum si de asemenea pe pagina web a parohiei si ca are o putere mult mai mare decit ne putem noi imagina.
De curind dinsul a amenintat presedintele comitetului cu inchiderea paginii web si acum observ a sters forumul de pe site ..
Pentru ca nu-i asa .. acest forum ii apartine...
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 13/08/2007 09:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eutoteu a scris:
Eu personal nu cred ca restul comitetului este cit de cit interesat de ceea ce se intimpla cu aceasta comunitate.
Sau poate nu au puterea de a face ceva..

Se pare ca domnul Constantin este stapin aici, pe forum si de asemenea pe pagina web a parohiei si ca are o putere mult mai mare decit ne putem noi imagina.
De curind dinsul a amenintat presedintele comitetului cu inchiderea paginii web si acum observ a sters forumul de pe site ..
Pentru ca nu-i asa .. acest forum ii apartine...

Ori eu nu m-am exprimat corect ori tu special strambi realitatea.
Eu am scris ca Cristina sa nu faca tot posibilul sai indeparteze de la sine pe cei ce am facut si facem pagina web. forumul. ..etc. ca va ramane singur. Daca noi cei ce am facut toate acestea nu vom lucra mai departe este clar ca totul va disparea. Tu personal nu ai facut nimic pentru comunitate si nu o sa faci niciodata , asa esti tu :critici, distrugi, ca un parazit al societatii. Eu nu sunt stapan peste tot , eu sunt activ pozitiv peste tot. Intelegi deosebirea.
Cristina CDV
Membru
Membru

Data inscrierii: 23/Feb/2007

MesajTrimis: 13/08/2007 09:37    Titlul subiectului: .. Raspunde cu citat (quote)

..

Ultima modificare efectuata de catre Cristina CDV la 07/10/2007 16:55, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 13/08/2007 09:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Activ pozitiv ??
Hehehe o buna gluma..
Intelege domnule ca decit sa fii activ intr-o prostie mai bine nu esti activ..
Decit sa faci un lucru prost mai bine te abtii..

Mai intelege ca trebuie sa folosesti la virsta ta argumente nu atacuri la persoana gen "parazit al societatii".
Iti reamintesc ca esti un om matur.

Si ce sa zic domnule, si nazistii faceau un lucru pozitiv din punctul lor de vedere, si in mod clar activ. Nici ei nu ii tolerau pe cei care ii criticau numindu-i probabil paraziti ai societatii..
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 13/08/2007 12:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eutoteu a scris:
Activ pozitiv ??
Hehehe o buna gluma..
Intelege domnule ca decit sa fii activ intr-o prostie mai bine nu esti activ..
Decit sa faci un lucru prost mai bine te abtii..

Mai intelege ca trebuie sa folosesti la virsta ta argumente nu atacuri la persoana gen "parazit al societatii".
Iti reamintesc ca esti un om matur.

Si ce sa zic domnule, si nazistii faceau un lucru pozitiv din punctul lor de vedere, si in mod clar activ. Nici ei nu ii tolerau pe cei care ii criticau numindu-i probabil paraziti ai societatii..

:-)
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 13/08/2007 12:50    Titlul subiectului: Re: Sfarsit de capitol Raspunde cu citat (quote)

Cristina CDV a scris:
Dragi forumisti,
Este o bucurie ca forumul a fost scos de pe pagina parohiei.
Acum putem aduce eventuali sponsori care inteleg romaneste.

Draga Elena ai dreptate in legatura cu multe comentarii mai sus. Comitetul parohiei trebuie sa-si faca datoria asa cum am promis. Forumul lui C-tin nu si-a ajuns scopul initial, acela de a apropia pe romani. Dimpotriva i-a indepartat si ei si-au pierdut interesul pentru activitatea comunitatii.

Pe romanii interesati ii invitam la deschiderea unui forum CULTURAL si cu orientare crestina, adica obisnuita in coltul acesta de lume. Deschiderea nu este fixata in timp, dar va fi cit putem mai curand in functie de economie. Rugam pe cei interesati ca moderatori si autori de articole sa scrie pe adresa comunitatii.

Intrebari sau sugestii scrieti va rog pe adresa comunitatii comunitateromana@yahoo.no.
Pe curind!

Cristina Vendelsen

mai bine raspundeai la cele scrise mai sus de Elena, dar tu critici ca intotdeauna.
O sa fie mai vesel la urma, peste vre-un an de zile.
Cei care te duc in eroare cred ca rad de tine in hohote.
brodeaga
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 13/08/2007 23:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragi confrati romani.
Imi plange inima cu lacrimi de sange cind vad cum se cearta frati intre frati.
Fratilor, iertati si veti fi iertati.
Al vostru
Brodeaga
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 23:19    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum ! Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum