|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 03/06/2007 19:56 Titlul subiectului: SonyEricsson K800i |
|
|
Stie careva cate ceva despre K800i?,
Mi-am sters cred ca din greseala Java applet-ul si acum nu mai functioneaza nici un joc . Am incercat updatarea softului si nu vrea sa-l downloadeze. De cate ori incerc sa deschid un joc i-mi da eroarea "Aplicatia nu a reusit". In rest totul e ok foto merge ok , mp3playerul, video plyerul, radio, tot.
Daca cineva care are acelasi telefon si a avut aceeasi problema si a rezolvat-o , va rog sa ma indrumati si pe mine.
Va multumesc
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 14/08/2007 11:41 Titlul subiectului: |
|
|
Postez aici pentru ca e cu aceeasi tema )
Sotia: Ai facut cumparaturile?
Sotul: Bad command or filename.
Sotia: Dar te-am rugat de dimineata...
Sotul: Syntax Error. Abort?
Sotia: Nici macar noul televizor?
Sotul: Variable not found....
Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi...
Sotul: Sharing Violation. Access denied!
Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi?
Sotul: Too many parameters...
Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine?
Sotul: Data type mismatch.
Sotia: Dar salariul cand il iei?
Sotul: File in use... Try later.
Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine?
Sotul: Unknown Virus.
Nu-i simpatic?l _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 212 Localitate: Ploiesti/Reghin/Oslo
|
Trimis: 14/08/2007 12:16 Titlul subiectului: Re: SonyEricsson K800i |
|
|
| Augustin a scris: | Stie careva cate ceva despre K800i?,
Mi-am sters cred ca din greseala Java applet-ul si acum nu mai functioneaza nici un joc . Am incercat updatarea softului si nu vrea sa-l downloadeze. De cate ori incerc sa deschid un joc i-mi da eroarea "Aplicatia nu a reusit". In rest totul e ok foto merge ok , mp3playerul, video plyerul, radio, tot.
Daca cineva care are acelasi telefon si a avut aceeasi problema si a rezolvat-o , va rog sa ma indrumati si pe mine.
Va multumesc
Augustin |
Trebuie sa contactezi un centru service. Trebuie reinstalat si nu stiu daca tu ai cum. _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 14/08/2007 20:39 Titlul subiectului: |
|
|
| Softul l-am updatat, direct de site-ul oficial, dar degeaba. Telefonul e in garantie dar e cumparat din Romania, si crede-ma am intrebat pe multa lume care are acelasi telefon , dar nimeni nu a avut aceeasi problema ca mine, cred ca sunt singurul...., cine stie oricum cred ca il mai tin cateva luni si apoi am sa-mi iau k810i, are designul mai fain parca. |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 212 Localitate: Ploiesti/Reghin/Oslo
|
Trimis: 15/08/2007 10:44 Titlul subiectului: |
|
|
| Augustin a scris: | | Softul l-am updatat, direct de site-ul oficial, dar degeaba. Telefonul e in garantie dar e cumparat din Romania, si crede-ma am intrebat pe multa lume care are acelasi telefon , dar nimeni nu a avut aceeasi problema ca mine, cred ca sunt singurul...., cine stie oricum cred ca il mai tin cateva luni si apoi am sa-mi iau k810i, are designul mai fain parca. |
Nu, ma refeream sa reinstalezi tot firmware-ul in prealabil. Apoi sa reinstalezi tot softul. De aceea ma refeream la centru de service.  _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 23:19 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|