Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

salut norvegia

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
claudia
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Mar/2007

MesajTrimis: 10/11/2007 17:34    Titlul subiectului: salut norvegia Raspunde cu citat (quote)

Dragi romani din Norvegia sunt venita pe meleaguri nordice de cateva saptamani si am descoperit acest site pe care se discuta diverse lucruri in romaneste si un pic in norvegiana si vreau sa salut pe toata lumea de aici.
Din toata inima va doresc numai bine si vreau sa mai schimb din cand in cand si eu cateva vorbe in frumoasa si dulcea limba romaneasca.
Sunt o doamna care locuiesc un timp la niste prieteni in acesta tara si as dori (daca se poate) sa am mai multe informatii la cald , cum se spune, despre viata de aici . La fel, va voi tine si eu la curent cu unele stiri din din Romania, care v-ar putea interesa sau cu alte lucruri utile.
Inca o data cele mai bune ganduri pentru cei ce administreza acest site si pentru toti romanii de oriunde ar fi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mstanica
Senior
Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007

MesajTrimis: 13/11/2007 10:19    Titlul subiectului: Re: salut norvegia Raspunde cu citat (quote)

claudia a scris:
Dragi romani din Norvegia sunt venita pe meleaguri nordice de cateva saptamani si am descoperit acest site pe care se discuta diverse lucruri in romaneste si un pic in norvegiana si vreau sa salut pe toata lumea de aici.
Din toata inima va doresc numai bine si vreau sa mai schimb din cand in cand si eu cateva vorbe in frumoasa si dulcea limba romaneasca.
Sunt o doamna care locuiesc un timp la niste prieteni in acesta tara si as dori (daca se poate) sa am mai multe informatii la cald , cum se spune, despre viata de aici . La fel, va voi tine si eu la curent cu unele stiri din din Romania, care v-ar putea interesa sau cu alte lucruri utile.
Inca o data cele mai bune ganduri pentru cei ce administreza acest site si pentru toti romanii de oriunde ar fi.

Bine ati venit! Va urez un sejur placut in Norvegia!

Multi dintre romani locuiesc in zona Oslo, dar sunt si cativa pe coastele sudice si vestice ale Norvegiei. Chiar si la Tromsø sau in regiunea nordica Finnmark poti intalni romani. In aceste ultime regiuni, ei sunt la studii, la Oslo, in sud si vest, la munca, cu preocupari diferite. In Oslo, veti putea intalni pe strada principala chiar si o anumita minoritate din Romania (foarte prezenta peste tot dealtfel...), care are aceleasi "ocupatii" ca acasa.

In rest, aici, ca pe peste tot, comunitatea romana formeaza o mica Romanie, cu plusurile si minusurile cunoscute de acasa.

Cu bine si intrebati cand aveti vreo nelamurire sau ceva de aflat. In functie de timp, incercam sa raspundem.
TOP GUN
Membru
Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007

MesajTrimis: 13/11/2007 21:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit !
http://stefancelmare.myforum.ro/
:thumbsup:
dani
Membru
Membru

Data inscrierii: 17/Aug/2007

MesajTrimis: 15/11/2007 10:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Velkommen til oss :wizard:
Sus
Claudia Tuclea
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Sep/2008

MesajTrimis: 10/09/2008 12:03    Titlul subiectului: Slujbe ortodoxe Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Ma adresez dvs cu rugamintea de a-mi furniza cateva informatii utile despre slujbe ortodoxe in Oslo. Voi veni la sfarsitul lui septembrie la Lillehammer, pentru o conferinta si as dori sa stiu unde as putea participa la Sf. Liturghie. Din cate am aflet de pe internet, nu exista biserici ortodoxe decat in Oslo. Se tin si slujbe in limba romana? Daca cineva poate sa imi furnizeze cateva informatii legate de bisericile ortodoxe, programul slujbelor si adrese, raman recunoscatoare.

Va multumesc,

Claudia Tuclea
Sus
mstanica
Senior
Senior

MesajTrimis: 10/09/2008 12:12    Titlul subiectului: Re: Slujbe ortodoxe Raspunde cu citat (quote)

Claudia Tuclea a scris:
Buna ziua,

Ma adresez dvs cu rugamintea de a-mi furniza cateva informatii utile despre slujbe ortodoxe in Oslo. Voi veni la sfarsitul lui septembrie la Lillehammer, pentru o conferinta si as dori sa stiu unde as putea participa la Sf. Liturghie. Din cate am aflet de pe internet, nu exista biserici ortodoxe decat in Oslo. Se tin si slujbe in limba romana? Daca cineva poate sa imi furnizeze cateva informatii legate de bisericile ortodoxe, programul slujbelor si adrese, raman recunoscatoare.

Va multumesc,

Claudia Tuclea

Servus Claudia,

Da, sunt slujbe in romana, la Oslo, la biserica Østre Aker. Adresa este:
Østre Aker kirke, Ulvenveien 110, 0665 Oslo

Si de la gara centrala din Oslo se ajunge ori cu diverse mijloace de transport. Eu iti pun aici un Google Maps cu drumul cu automobilul: http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=Oslo+Sentralstasjon,+0185+Oslo,+Norway&daddr=%C3%98stre+Aker+kirke,+Ulvenveien+110,+0665+Oslo,+Norway&hl=en&geocode=&mra=ls&sll=59.911035,10.78478&sspn=0.027755,0.077248&ie=UTF8&t=h&z=14

Iar programul slujbelor il ai in partea de jos a acestei pagini:
http://www.norvegia-romania.net/content/blogcategory/19/50/

S-ar putea ca programul afisat sa nu ajunga inca pana la data dorita de tine, iar atunci poate ai putea sa discuti direct cu preotul Marius Teican.

Cu bine.
Claudia Tuclea
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Sep/2008

MesajTrimis: 10/09/2008 13:48    Titlul subiectului: multumesc, Marius Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua Marius,

Multumesc foarte mult pentru raspunsul atat de rapid. Eu am nevoie de programul din data de 28 septembrie, dar cred ca nu va fi mult diferit de ceea ce am vazut la adresa indicata. Sper sa ajung si la avion, care este la ora 17 in acea duminica. Nu ma asteptam ca slujba sa fie dupa-amiaza. Mai exista alte biserici ortodoxe pe acolo care tin slujbele dimineata (greaca, rusa)? De la Lillehammer vin cu trenul.
Este o idee buna sa ii scriu parintelui.

Multumesc inca o data si sa auzim de bine,

Claudia Tuclea
Sus
mstanica
Senior
Senior

MesajTrimis: 10/09/2008 14:32    Titlul subiectului: Re: multumesc, Marius Raspunde cu citat (quote)

Claudia Tuclea a scris:
Buna ziua Marius,

Multumesc foarte mult pentru raspunsul atat de rapid. Eu am nevoie de programul din data de 28 septembrie, dar cred ca nu va fi mult diferit de ceea ce am vazut la adresa indicata. Sper sa ajung si la avion, care este la ora 17 in acea duminica. Nu ma asteptam ca slujba sa fie dupa-amiaza. Mai exista alte biserici ortodoxe pe acolo care tin slujbele dimineata (greaca, rusa)? De la Lillehammer vin cu trenul.
Este o idee buna sa ii scriu parintelui.

Multumesc inca o data si sa auzim de bine,

Claudia Tuclea

Mai sunt, rusa si greaca, insa nu le cunosc programul.

Rusa: http://www.ortodoks.no/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=6

Greaca: http://www.kirken.no/?event=doLink&famID=526

Cu bine.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 23:06    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum