| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 23/03/2007 18:41 Titlul subiectului: ROMANII DE PRETUTINDENI |
|
|
Este bine a sti ce fac romanii in alte tari
http://www.romanidineuropa.ro/ _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 27/03/2007 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
Aici este tema despre care scrie Calin Jaru _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
luna Junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 28/03/2007 09:40 Titlul subiectului: |
|
|
"Rasfoind" filele sitului Comunitatii, nu am dat peste aceste nume : MONICA GEORGETA TOMESCU RHODE, Pianista Oslo, si ELENA AARSET, membru marcant al comunitatii romanesti, Oslo.
Fara insinuari si fara ginduri ascunse ar fi bine ca aceste persoane care au reprezentat pe romanii din Norvegia la "Conferinta Comunitatilor Romanesti din Euroa", sa fie prezentate pe situl Comunitatii. Cer scuze daca ele au fost deja prezentate si eu nu am reusit sa descopar acest lucru.javascript:emoticon(' ') |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 28/03/2007 13:22 Titlul subiectului: |
|
|
| luna a scris: | "Rasfoind" filele sitului Comunitatii, nu am dat peste aceste nume : MONICA GEORGETA TOMESCU RHODE, Pianista Oslo, si ELENA AARSET, membru marcant al comunitatii romanesti, Oslo.
Fara insinuari si fara ginduri ascunse ar fi bine ca aceste persoane care au reprezentat pe romanii din Norvegia la "Conferinta Comunitatilor Romanesti din Euroa", sa fie prezentate pe situl Comunitatii. Cer scuze daca ele au fost deja prezentate si eu nu am reusit sa descopar acest lucru.javascript:emoticon(' ') |
membri marcanti pe care comunitatea romana nu-i stie, nu-mi vine sa cred |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 28/03/2007 15:10 Titlul subiectului: |
|
|
Elena AArset este traducatore licentiata _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
koka29 Membru junior

Data inscrierii: 17/Mar/2007 Mesaje: 30
|
Trimis: 30/03/2007 10:17 Titlul subiectului: |
|
|
| brodeaga a scris: |
Draga Brodeaga,
Monica Tomescu ESTE membru marcant al romanilor din Norvegia, nu numai al Comunitatii romanilor ortodocsi din Norvegia. Daca tu nu o cunosti personal, nu inseamna ca ea nu exista.
Draga forumista care ai mentionat-o pe Monica (imi pare rau, ti-am uitat numele si nu am cum sa dau Back sa-l vad )
Faptul ca numele ei nu apare pe siteul Comunitatii tine de realizatorii siteului care decid ce anume sa puna pe site si de membrii Comunitatii care pot propune realizataroilor anumite postari si poate chiar de Monica, care ar trebui intrebata, in cazul in care cineva vrea sa posteze ceva despre ea pe site (nu Forum) daca vrea sau nu sa apara pe site...
Toate cele bune,
M B. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 30/03/2007 11:49 Titlul subiectului: |
|
|
| koka29 a scris: | | brodeaga a scris: |
Draga Brodeaga,
Monica Tomescu ESTE membru marcant al romanilor din Norvegia, nu numai al Comunitatii romanilor ortodocsi din Norvegia. Daca tu nu o cunosti personal, nu inseamna ca ea nu exista.
Draga forumista care ai mentionat-o pe Monica (imi pare rau, ti-am uitat numele si nu am cum sa dau Back sa-l vad )
Faptul ca numele ei nu apare pe siteul Comunitatii tine de realizatorii siteului care decid ce anume sa puna pe site si de membrii Comunitatii care pot propune realizataroilor anumite postari si poate chiar de Monica, care ar trebui intrebata, in cazul in care cineva vrea sa posteze ceva despre ea pe site (nu Forum) daca vrea sau nu sa apara pe site...
Toate cele bune,
M B. |
Informatia despre persoane marcante ne-ar face o placere deosebita sa le avem pe site , dar din pacate anii precedenti nu a fost multa comunicare intre romanii din Norvegia................nu s-a facut multe, asa ca avem multe de aflat, corectat , evidentiat, laudat...etc. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 23:05 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|