|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
calin_iaru Junior 2

Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: 17/10/2007 05:15 Titlul subiectului: Reduceri in Sandvika la deschiderea noului XXL |
|
|
| In AftenPosten a fost anuntata inaugurarea unui nou magazin de articole sportive in Sanvika. Magazinul se deschide miercuri, 17 octombrie, la ora 07:00. Reclama din Aftenposten indica unele articole ce sunt in stoc limitat si probabil ca se vor vinde repede. Am sa va spun cum a fost mai tarziu. |
|
| Sus |
|
 |
calin_iaru Junior 2

Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: 17/10/2007 23:46 Titlul subiectului: |
|
|
Am fost acolo de dimineata si intr-adevar magazinul este mare si are multe produse. Poate va intereseaza cateva dintre ele: schiuri + legaturi + clapari la 1500 NOK, ceea ce este putin, sau pantaloni la 400 sau adidasi sub 500. Mai sunt corturi la preturi bune si articole de camping. Daca Sandvika nu va este accesibila, atunci mergeti in magazinul din Oslo, langa Oslo City. Din cate am vorbit cu cei de acolo, reducerile sunt in toate magazinele XXL.
In Sandvika, in aceeasi cladire unde se gaseste XXL, este si ELKJOP care s-a deschis azi. Preturile la electronice sunt mai mici decat la alte magazine, si asta pentru o perioada scurta. De exemplu, un laptop de 17 inchi costa 5000 NOK, cu o configuratie mai slaba. Din cate am vazut, se vindeau multe televizoare si imprimante. |
|
| Sus |
|
 |
basarabeanu Membru 2

Data inscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 82 Localitate: Sor-Norge
|
Trimis: 18/10/2007 18:55 Titlul subiectului: |
|
|
| calin_iaru a scris: | Am fost acolo de dimineata si intr-adevar magazinul este mare si are multe produse. Poate va intereseaza cateva dintre ele: schiuri + legaturi + clapari la 1500 NOK, ceea ce este putin, sau pantaloni la 400 sau adidasi sub 500. Mai sunt corturi la preturi bune si articole de camping. Daca Sandvika nu va este accesibila, atunci mergeti in magazinul din Oslo, langa Oslo City. Din cate am vorbit cu cei de acolo, reducerile sunt in toate magazinele XXL.
In Sandvika, in aceeasi cladire unde se gaseste XXL, este si ELKJOP care s-a deschis azi. Preturile la electronice sunt mai mici decat la alte magazine, si asta pentru o perioada scurta. De exemplu, un laptop de 17 inchi costa 5000 NOK, cu o configuratie mai slaba. Din cate am vazut, se vindeau multe televizoare si imprimante. |
laptopul cu tot cu asigurari posibil sa ajunga pretul la 8-10 mii.
Este cam departe de mers.  _________________ http://www.labordei.com/ |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:54 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|