Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Rautate 'romaneasca"....

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Discutii libere
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ayana
Junior
Junior

Data inscrierii: 24/Aug/2007

MesajTrimis: 24/08/2007 17:24    Titlul subiectului: Rautate 'romaneasca".... Raspunde cu citat (quote)

Buna...tuturor...
De cateva luni bune va tot urmaresc si m-am amuzat cu subiectele discutate de voi, unele interesante...unele amuzante. Nu stiu de ce nu m-am inregistrat pana acum, probabil ca nu m-am enervat asa tare ca acum...Smile . In ultimele saptamani vad ca aveti de impartit ceva....ce? nu stiu...sa-mi spuneti voi...impartitzi Romania??... sau acest site??..sau singuratea.... Ma rog vreau sa va spun ca cel mai tare m-a deranjat "eutoteu" ..parca asa isi spune, nu stiu daca este femeie cum se lauda, si daca este sa-i fie rusine ca murdareste acest cuvant pur.. " femeie'...iar daca este barbat...problema lui..Smile)... Mai...ce inseamna pentru voi a fi roman?? sa vorbesti perfect "ROMANESTE" ? asta nimeni de pe aici nu poate sa spuna sau poate "preadesteapta" si 'preacurata" si "PreaPrea" eutoteu nu face diferenta intre egoism si omenie , intre alb si negru, intre cuvantul "dor" si toate celelalte cuvinte din toate dictionarele lumii....sau poate ca este atat de invidioasa ca a dat in disperare...Imi cer scuze...insa asta a lasat sa se vada dincolo de cuvinte...,"eutoteu" ..sfat gratis..trebuie sa-ti faci un site sa te eliberezi de aceasta disperare, doamne fereste, cine stie in ce o materializezi si ajungi sa vorbesti singura, daca nu ai depasit acest moment ...Smile ( daca nu te descurci cu site'ul..ti-l fac gratis..numai sa nu te mai destrabalezi cu talente de profesoara de lb romana:))) Imi cer scuze daca deranjez pe cineva...dar trebuie sa invatam sa fim oameni chiar si cu ajutorul altora. ( d.na prof de lb romana daca am gresit ceva sa-i trimiti un mail lui dl Pruteanu, sigur ma iarta:))
Si in legatura cu regulamentul acestui site..ce mai punetzi intrebari, era de datoaria voastra sa-l cititzi inainte de a va inscrie pe acest site, daca v-atzi inscris, inseamna ca suntetzi de acord ce draq...parca suntetzi copii...
Va pupik si poate o sa mai apar pe aici....probabil cand o sa ma mai deranjeze cineva:)
ela
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 25/08/2007 10:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut Ayana!
Ma bucur ca te-ai enervat asa de tare incat te-ai inscris in forum :-)
Bine ai venit ! Imi place ce spui :-)
Doar atat am avut de zis deoacamdata.
O zi cu soare!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 25/08/2007 20:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ce sa zic.. va multumesc .. pentru analiza psihologica plina de bun simt de care am avut onoarea sa beneficiez si sfaturile extrem de utile..

Sincer imi pare rau ca tocmai eu te-am enervat cu "aerele mele
de profesoara" si nu badaraniile altor utilizatori.

"Uitati-va mai fratilor la nesimtitul acesta de boscetar ce vorbe da din el, asa-s parintii lui si asa este si dansul. Vai ce mintalitate comunista are" - uite genul asta de limba romana ma deranjeaza pe mine ca sa-ti fie clar sper la ce ma refer prin limbaj.
Si poate vei avea rabdarea sa intelegi ca nu incorectitudinea cuvintelor este deranjanta ci deh felul in care acest domn alege sa se exprime.. in speta limbajul folosit in exprimare..
Urmareste discutia daca ai senzatia ca domnul avea vreun motiv sa reactioneze cum a facut-o.
http://stefancelmare.myforum.ro/dorinta-de-a-studia-limba-romana-vt268.html

Si vorbesti de disperare???
Mda..o fi .. poate pentru ca vad cum romanii nu reactioneaza cind altii isi bat joc de ei, la ei in casa ca sa zic asa, avind in vedere ca acest forum se afla pe site-ul unei organizatii romanesti si ca forumul se intituleaza forumul Romanilor din Norvegia..
Disperata da ..sint.. de toleranta romanilor fata de badaranii si alte "micisme" si de urita imagine pe care romanii insista sa si-o mentina atat prin vorbe cit si prin fapte.
Disperata sint da ..de oameni ca tine care nu au putinta sau dorinta sa reactioneze, sa faca ceva sau sa spuna ceva fara sa atace personal individul cu care nu sint de acord si ignora complet ideea comunicata.

Si nu vad de ce nu mi-as exprima aceasta "disperare" tocmai pe un forum al romanilor din tara in care traiesc, atita timp cit eu consider ca imaginea romanilor de aici are de suferit prin ceea ce se petrece pe forum.

Si daca vei binevoi sa ma mai luminezi vreodata cu pertinentele tale observatii poate imi vei spune cum dracu' iti fac eu de rusine " pura rasa femeiasca"...

Hai sanatate, succes in psihanaliza si ofera-ti serviciile si gratuitalile cui ti le cere stimata doamna..
Pandora39
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 15/Mar/2007

MesajTrimis: 25/08/2007 21:33    Titlul subiectului: eh:) Raspunde cu citat (quote)

Ayna ...na ca te deranjez si eu Smile...asta ca sa avem placerea de a sorbi din puritatea mesajelor tale care evident se alimenteaza din izvorul pur al unei femei:)... intreg mesajul tau ma amuza ..el exprima curat murdar PURITATEA ACESTUI CUVANT FEMEIE.Smile..sper ca te va amuza si acest subiect asa cum te amuza celelalte ..... :-)
Sus
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 02:02    Titlul subiectului: Re: Rautate 'romaneasca".... Raspunde cu citat (quote)

Ayana a scris:
Buna...tuturor...
De cateva luni bune va tot urmaresc si m-am amuzat cu subiectele discutate de voi, unele interesante...unele amuzante. Nu stiu de ce nu m-am inregistrat pana acum, probabil ca nu m-am enervat asa tare ca acum...Smile .
........................................
Va pupik si poate o sa mai apar pe aici....probabil cand o sa ma mai deranjeze cineva:)

Draga Ayana, ce-ar fi sa te enervezi si mai tare si sa nu mai intervii deloc cu observatiile tale adresate doar uneia din partile implicate ?!

Uite, iti redau primul mesaj scris de "eutoteu" (vad ca si pe tine te preocupa daca persoana e de sex masculin sau feminin...) si o sa constati ca exprima cam aceeasi nemultumire fata de ceea ce se citeste pe forumul romanilor din Norvegia ca si tine :

Salutare tuturor certaretilor..
Sincer va spun ca forumul asta nu lasa deloc o impresie placuta .
In primul rind ii lipsesc complet categoriile, avind numai una maaare si
"buna ".. cearta din administratie.
Vad ca este la inceput forumul si deja are doua pagini de topicuri.Va inchipuiti cum o sa fie peste vreo jumatate de an? O sa cauti de o sa
innebunesti un topic care te intereseaza ..
Asa ca sugerez administratorilor sa imbunatateasca structura, creati va rog categorii pentru diverse interese: pentru administrarea organizatiei (citit certuri), pentru distractie,pentru informatii utile pentru transport sau pentru informatii legate de studii, permise, locuri de munca sau mai stiu eu ce .Urmind ca sub categoriile respective sa se dezvolte topicuri cu subiect oarecum comun
E tare obositor sa intri si se vezi numai titluri certarete si pina ajungi unde te intereseaa te indispui ..
Ar trebui poate studiata structura altor forumuri, adoptata sau dezvoltata.

Iara certurile si deh tigania prezenta imi lasa un gust tare amar..
Aveam senzatia ca deh s-or fi molipsit si romanii nostri de calmul nordicilor si obsesia de a mentine o discutie la obiect.
Bine ..acum nu as putea spune ca nu intra in tipicul multor forumuri romanesti unde trebuie sa se injure neaparat participantii unul pe altul, sa se numeasca prosti si binenteles sa se faca uz de deh "mindria profesiei": "tu portar prost , eu tinar student, deci taci" eh sau asa ceva.
Ridicol argument in general as zice .. ca si cele ce se leaga de faptul ca unul sau altul este moldovean sau politist.
Nu stiu poate nu pricep eu, dar asa automat se pierde din vedere scopul si obiectivitatea oricum relativa a discutiilor daca intevin astfel de afirmatii.

Ca sa nu mai spun ca nu fac cinste nimanui ... nici chiar academicienilor ce au primit premiul Nobel..tigani , moldoveni , ardeleni , olteni sau ce or fi ei.

Cam atit ..
Ar mai trebui sa spun ca am intervenit pentru ca tare m-am bucurat cind am gasit locul asta unde romanii ce se afla in Norvegia pot comunica, schimba pareri si povesti experiente.
Oh da..poate se poate face un topic undeva cu cine unde este .. poate asa
ne facem prieteni si nu mai suferim atat din cauza recilor suflete nordice
Si poate un alt topic sau o categorie ar mai fi util(a) .. legat(a) de invatarea limbii .Cei care au invatat deja poate pot recomanda metode de invatare , carti si dictionare utile sau chiar scoli si impressii despre acestea .
As deschide eu aceste noi topicuri dar voi astepta pina poate se va restructura forumul. Nu stiu cum se face aceasta din punct de vedere tehnic si nu as vrea sa ingreunez munca administratorului .

Paaa

Deci ce a scris atat de suparator in primul sau mesaj? Sfaturi? Nu vezi ca de la niste propuneri decente se ajunde la "certuri" pe acest forum? Ia si citeste si ce-a scris Ampera (de fapt ce-a mai ramas...) Toti cei ce scriu pe acest forum si care sunt din Republica Moldova sunt romani carora istoria le-a furat identitatea si care scriu anti-romani aducand pe forum doar articole care sa scoata in evidenta cat de hoti sunt romanii... De ce-si fac pasapoarte romanesti atunci? Ce vina avem noi, un grup destul de mic de romani in Norvegia, ca politicienii din Romania sunt hoti ?
De ce nu te deranjeaza comentariile lui Brodeaga si Basarabeanu? De ce insista atata Brodeaga cu tema lui legata de eliberarea vizelor? Nu ne intereseaza!! E un subiect care nu se potriveste cu interesul romanilor din Norvegia. E un subiect care-i intereseaza pe basarabenii, moldovenii care nu au reusit inca sa ajunga aici sau in alta tara, care nu au pasapoarte...

Asa cum Romania a fost segmentata, poate ca si acest forum ar trebui segmentat pe doua sectiuni: romana si basarabeana... Ups ! Am venit si eu cu o idee de imbunatatire a structurii forumului ! Nu vreau separatism dar pana sa ne putem intelege si discuta in pace si prietenie ar cam trebui sa ne ... separam putin...

Elena
ela
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 26/08/2007 04:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut fetele ! Imi pare sincer rau daca am suparat pe cineva ( ma refer la eutoteu ). Mea culpa. Nu pleca de pe forum, avem nevoie de oameni ca tine. Insa sfatul meu este sa nu iei prea personal problemele de aici.
Iti faci rau, in primul rand tie. Si dupa cate am citit din ce ai scris, cred ca esti o persoana care "pune la suflet " . Eu zic sa privesti mai relaxat acest forum si viata in general. Daca ai de idei de subiecte , te rog sa vii cu noutati. Hai sa facem ceva frumos si constructiv aici . Lasa discutiile in plus, fara sens, acre si care nu duc la nimic bun.

Bine ai venit aici! O duminica frumoasa !
Sus
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 08:51    Titlul subiectului: Re: Rautate 'romaneasca".... Raspunde cu citat (quote)

Elena a scris:
Ayana a scris:
Buna...tuturor...
De cateva luni bune va tot urmaresc si m-am amuzat cu subiectele discutate de voi, unele interesante...unele amuzante. Nu stiu de ce nu m-am inregistrat pana acum, probabil ca nu m-am enervat asa tare ca acum...Smile .
........................................

Draga Ayana, ce-ar fi sa te enervezi si mai tare si sa nu mai intervii deloc cu observatiile tale adresate doar uneia din partile implicate ?!

Uite, iti redau primul mesaj scris de "eutoteu" (vad ca si pe tine te preocupa daca persoana e de sex masculin sau feminin...) si o sa constati ca exprima cam aceeasi nemultumire fata de ceea ce se citeste pe forumul romanilor din Norvegia ca si tine :

Salutare tuturor certaretilor..
Sincer va spun ca forumul asta nu lasa deloc o impresie placuta .
In primul rind ii lipsesc complet categoriile, avind numai una maaare si
"buna ".. cearta din administratie.
Vad ca este la inceput forumul si deja are doua pagini de topicuri.Va inchipuiti cum o sa fie peste vreo jumatate de an? O sa cauti de o sa
innebunesti un topic care te intereseaza ..
Asa ca sugerez administratorilor sa imbunatateasca structura, creati va rog categorii pentru diverse interese: pentru administrarea organizatiei (citit certuri), pentru distractie,pentru informatii utile pentru transport sau pentru informatii legate de studii, permise, locuri de munca sau mai stiu eu ce .Urmind ca sub categoriile respective sa se dezvolte topicuri cu subiect oarecum comun
E tare obositor sa intri si se vezi numai titluri certarete si pina ajungi unde te intereseaa te indispui ..
Ar trebui poate studiata structura altor forumuri, adoptata sau dezvoltata.

Iara certurile si deh tigania prezenta imi lasa un gust tare amar..
Aveam senzatia ca deh s-or fi molipsit si romanii nostri de calmul nordicilor si obsesia de a mentine o discutie la obiect.
Bine ..acum nu as putea spune ca nu intra in tipicul multor forumuri romanesti unde trebuie sa se injure neaparat participantii unul pe altul, sa se numeasca prosti si binenteles sa se faca uz de deh "mindria profesiei": "tu portar prost , eu tinar student, deci taci" eh sau asa ceva.
Ridicol argument in general as zice .. ca si cele ce se leaga de faptul ca unul sau altul este moldovean sau politist.
Nu stiu poate nu pricep eu, dar asa automat se pierde din vedere scopul si obiectivitatea oricum relativa a discutiilor daca intevin astfel de afirmatii.

Ca sa nu mai spun ca nu fac cinste nimanui ... nici chiar academicienilor ce au primit premiul Nobel..tigani , moldoveni , ardeleni , olteni sau ce or fi ei.

Cam atit ..
Ar mai trebui sa spun ca am intervenit pentru ca tare m-am bucurat cind am gasit locul asta unde romanii ce se afla in Norvegia pot comunica, schimba pareri si povesti experiente.
Oh da..poate se poate face un topic undeva cu cine unde este .. poate asa
ne facem prieteni si nu mai suferim atat din cauza recilor suflete nordice
Si poate un alt topic sau o categorie ar mai fi util(a) .. legat(a) de invatarea limbii .Cei care au invatat deja poate pot recomanda metode de invatare , carti si dictionare utile sau chiar scoli si impressii despre acestea .
As deschide eu aceste noi topicuri dar voi astepta pina poate se va restructura forumul. Nu stiu cum se face aceasta din punct de vedere tehnic si nu as vrea sa ingreunez munca administratorului .

Paaa

Deci ce a scris atat de suparator in primul sau mesaj? Sfaturi? Nu vezi ca de la niste propuneri decente se ajunde la "certuri" pe acest forum? Ia si citeste si ce-a scris Ampera (de fapt ce-a mai ramas...) Toti cei ce scriu pe acest forum si care sunt din Republica Moldova sunt romani carora istoria le-a furat identitatea si care scriu anti-romani aducand pe forum doar articole care sa scoata in evidenta cat de hoti sunt romanii... De ce-si fac pasapoarte romanesti atunci? Ce vina avem noi, un grup destul de mic de romani in Norvegia, ca politicienii din Romania sunt hoti ?
De ce nu te deranjeaza comentariile lui Brodeaga si Basarabeanu? De ce insista atata Brodeaga cu tema lui legata de eliberarea vizelor? Nu ne intereseaza!! E un subiect care nu se potriveste cu interesul romanilor din Norvegia. E un subiect care-i intereseaza pe basarabenii, moldovenii care nu au reusit inca sa ajunga aici sau in alta tara, care nu au pasapoarte...

Asa cum Romania a fost segmentata, poate ca si acest forum ar trebui segmentat pe doua sectiuni: romana si basarabeana... Ups ! Am venit si eu cu o idee de imbunatatire a structurii forumului ! Nu vreau separatism dar pana sa ne putem intelege si discuta in pace si prietenie ar cam trebui sa ne ... separam putin...

Elena

Trebuesc moderatori la topuri si problema v-a fi rezolvata. ;-)
totusi idea d-a destrama, imparti, distruge, la unii este in suflet.
Lupul blana-si schimba , iar naravul ba.

Ultima modificare efectuata Constantin la 26/08/2007 10:08, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ayana
Junior
Junior

MesajTrimis: 26/08/2007 09:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna...tuturor...
Ma bucur ca mi-atzi raspuns, chiar si cu rautate, dar nu atzi priceput nimic din ceea ce am vrut sa spun. Elena , draga mea, nu treb sa imi copiezi daca nu citeam acele randuri nu-mi permiteam sa vb,...si ma bucur ca nu m-ai inteles...nu itzi dau explicatii "de ce?" ptr ca te-as jigni ...oarecum...
Imi este rusine cu voi "romani" ce sunteti, daca asa va comportati si in societate...de asta nu va accepta Norvegienii, dincolo de orice sunt oameni destepti si stiu sa "selecteze". va meritati soarta!!
O sa anulez acest cont, si ma bucur ca v-am fost un ghimpe...Cititzi oameni buni asa cum scrie, nu mai adaugati frisca si cireasa...ca datzi in disperare:))
md
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 10:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

intr-o parte e prada iar in cealalta sunt hienele insetate de sange
:innocent:
Bon apetit

(Am retinut cu impartirea forumului intre basarabeni si romani insa tre sa facem si un pod de flori...)
ela
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 26/08/2007 19:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pod de flori..frumos spus...hai sa-l facem !

si inca ceva
" oamenii buni se gasesc unii pe altii" :-)

ce flori iti plac, md?
mie lacrimioarele , florile de camp , ghioceii. din ce construim podul ?
Sus
Ayana
Junior
Junior

MesajTrimis: 27/08/2007 17:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna...tuturor...
Mda..., o sa fac ceva ce nu credeam ca o sa fac...si anume : imi cer scuze ptr. ceea ce am postat, nu ca nu cred ceea ce am spus, si pur si simplu pentru ca nu cred ca este corect fata de cei care au muncit si sunt raspunzatori ptr acest Forum. Imi cer sincer scuze, insa nu cred ca este normal ca acei ce vin aici sa incerce sa schimbe , sa critice...ma rog...sa faca ordine.Nu sunt genul care judeca pe cineva, doar ca nu-mi plac revolutionarii...fara "revolutie". Imi cer scuze inca odata....
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 27/08/2007 19:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ayana a scris:
Buna...tuturor...
Mda..., o sa fac ceva ce nu credeam ca o sa fac...si anume : imi cer scuze ptr. ceea ce am postat, nu ca nu cred ceea ce am spus, si pur si simplu pentru ca nu cred ca este corect fata de cei care au muncit si sunt raspunzatori ptr acest Forum. Imi cer sincer scuze, insa nu cred ca este normal ca acei ce vin aici sa incerce sa schimbe , sa critice...ma rog...sa faca ordine.Nu sunt genul care judeca pe cineva, doar ca nu-mi plac revolutionarii...fara "revolutie". Imi cer scuze inca odata....

Ayana, imi cer scuze ! In loc sa-ti urez bun venit uite, molipsandu-ma de la altii sau pentru ca era ora 2 din noapte ori fiind prea nervoasa (ca si tine, de ceea ce scriu unii pe forum)... ti-am scris ceea ce, normal, te-a suparat... Poate ca daca i-ai fi luat pe toti la rand inclusiv pe mine, nu m-ar fi deranjat... Dar asa, din prima postare, ii aduci critici doar lui eutoteu de parca opozantii ei sunt niste ingerasi...

N-as vrea ca din cauza mea sa nu-i cunosti, sa porti dialog cu ceilalti forumisti...

Elena
Adriana
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007

MesajTrimis: 28/08/2007 17:36    Titlul subiectului: Re: Rautate 'romaneasca".... Raspunde cu citat (quote)

[quote="ConstantinTrebuesc moderatori la topuri si problema v-a fi rezolvata. ;-)
totusi idea d-a destrama, imparti, distruge, la unii este in suflet.
Lupul blana-si schimba , iar naravul ba.[/quote]

Moderatori, sunt pentru. Va pot ajuta?Mi-ar face placere!
Sus
Medieseanu
Junior
Junior

Data inscrierii: 15/Iul/2007

MesajTrimis: 29/08/2007 18:29    Titlul subiectului: rautatea la romani. Raspunde cu citat (quote)

Ce ma doare cel mai tare e ca sintem o natie de 2 bani...si o dovenim zilnic. Pina si aici pe site,in loc sa facem o atmosfera placuta ,majoritatea se straduieste sa o face de kk...(scuzati limbajul).De un timp am auzit tot mai multi romani(mai ales "veteranii") spunind ca nu vor sa aiba de-a face cu alti romani. Se multumesc cu cercul ala restrins de romani pe care-i cunosc de 10 ani in coace.
In ultimii 2-3 ani au venit multi romani si s-au format grupuri si grupulete.
Sa va fie rusine !! )))si mai si comentati de altii )). De ce nu putem sa de purtam civilizat cu totii si sa ne simtim bine ?
N ude mult am fost undeva la iarba verde cu alti romani si dupa un timp au aparut 3 romanasi ))..care numai ne-au salutat si atita.Nici macar nu au dat mina sa facem cunostinta,una alta...Dar au stat la noi la patura si 1 ora povestind cu 2 dintre cei cu care eram la iarba verde.
Am auzit eu ca acei studenti romani se tin intre ei....dar chiar asa?...
Ce e mai distractiv,e ca imi dau o mina si un picior de nu cind acei studenti roman i sint gata cu scoala sa nu apeleze la ajutorul "veteranilor" ca sa-si gaseasca de munca....
Oricum.rusine
Sus
Adriana
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007

MesajTrimis: 29/08/2007 19:13    Titlul subiectului: Re: rautatea la romani. Raspunde cu citat (quote)

Medieseanu a scris:
Ce ma doare cel mai tare e ca sintem o natie de 2 bani...si o dovenim zilnic. Pina si aici pe site,in loc sa facem o atmosfera placuta ,majoritatea se straduieste sa o face de kk...(scuzati limbajul).De un timp am auzit tot mai multi romani(mai ales "veteranii") spunind ca nu vor sa aiba de-a face cu alti romani. Se multumesc cu cercul ala restrins de romani pe care-i cunosc de 10 ani in coace.
In ultimii 2-3 ani au venit multi romani si s-au format grupuri si grupulete.
Sa va fie rusine !! )))si mai si comentati de altii )). De ce nu putem sa de purtam civilizat cu totii si sa ne simtim bine ?
N ude mult am fost undeva la iarba verde cu alti romani si dupa un timp au aparut 3 romanasi ))..care numai ne-au salutat si atita.Nici macar nu au dat mina sa facem cunostinta,una alta...Dar au stat la noi la patura si 1 ora povestind cu 2 dintre cei cu care eram la iarba verde.
Am auzit eu ca acei studenti romani se tin intre ei....dar chiar asa?...
Ce e mai distractiv,e ca imi dau o mina si un picior de nu cind acei studenti roman i sint gata cu scoala sa nu apeleze la ajutorul "veteranilor" ca sa-si gaseasca de munca....
Oricum.rusine

Draga Medieseanu,

Eu nu sunt de acceasi parere cu tine. Eu nu ma consider ca facand parte dintr-o natie de 2 bani. Este adevarat ca sunt oameni buni si oameni rai, oameni cu carte si oameni fara, oameni care se respecta si respecta pe altii, si oameni care nici macar nu stiu ce inseamna acest cuvant.
E adevarat ca sunt oameni care au continuat si continua sa se planga si sa fie nemultumiti pana la capatul zilelor. Ca ne multumim cu un cerc restrans de cunostinte, probabil este adevarat. Ne multumim cu ce ne place, cu ce vrem sa auzim, cu cei pe care vrem sa-i vedem.
Grupui si grupulete au existat din totdeauna, si se vor mentine in continuare pana la sfarsitul zilelor. Si nu e nimic special la romani, e la fel in toata lumea asta mare.
Daca romanasii care au aparut nu te-au salutat sau nu au dat mana cu tine..... Probabil ca nu stiu ce inseamna bunele maniere, nu sunt si nu au fost interesati in a-ti acorda atentie, sau poate pur si simplu s-au gandit ca de ce sa dea mana cu tine?
Sunt multi romani lipsiti de bunele maniere, dar asta nu inseamna ca toti romanii sunt la fel...hai sa fim seriosi.
Iar aici pe forum omul are dreptul sa-si spuna parerea, sa raspunda unei jigniri sau sa reklame lipsa de bun simt a altora de exemplu. Eu cred ca forumul acesta nu a fost creat doar ca toti romanii care intra pe forum sa poata discuta despre cat de albastru e cerul si despre cat de bine este in norvegia. Romanii vorbesc, rad, glumesc, se cearta, se despart, se impaca inapoi si asa mai departe.
La fel de suparata am fost si eu cand am intrat pe forum si am vazut ca pe langa subiectele frumoase,mai sunt si alte discutii mai ”aprinse”. Si pana la urma m-am gasit si eu in mijlocul discutiilor romanilor de pe forum, unele mai frumoase altele mai putin frumoase. Si ma simt bine ori de cate ori intru pe acest forum, si raspund sau comentez unor topicuri. Si nu ma supar cand unii isi exprima parerile negative in acest forum. Incerc sa-i inteleg. Citesc. Nu e nimic personal.
Eu iti urez bun venit pe forum, si ai sa vezi ca sunt si romani cu bun simt printre cei de 2 bani. :-)
Sus
Merovingian
Membru
Membru

MesajTrimis: 29/08/2007 19:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ayana a scris:

Imi este rusine cu voi "romani" ce sunteti, daca asa va comportati si in societate...de asta nu va accepta Norvegienii, dincolo de orice sunt oameni destepti si stiu sa "selecteze".

Norvegienii oameni destepti ?
Habar nu au care este capitala Romaniei , sa nu mai spunem ca nu stiu ca suntem de origine latina .
Norvegienii sunt niste parveniti , niste imbogatiti peste noapte .
Norvegienii nu ne accepta pentru ca ei sunt batuti la cap ( din cauza vremii proaste constante ) , asa batuti la cap ca multi dintre ei spun ca le place mai mult ploaia decat soarele in Norvegia .

Norvegienii stiu sa selecteze .
Da in doua categori ; prima categorie in care se baga pe ei si se cred buricul pamantului , a doua super putere a lumi ( prima super putere fiind U.S.A. ), si a doua categorie in care-i baga pe toti strainii care spun ei sunt : hoti , criminali , profitatori de ajutoare sociale .

PS. Norvegia este o tara la periferia lumii , sunt neimportanti ( pe mine ei ma fac sa rad tot cat vorbesc ei despre pace si ca ei se implica ...dar nu se intampla nimic ca doar razboaiele escaladeaza peste tot ) ( pentru mine astia sunt niste clovni cand vorbesc despre pace ) , poporul norvegian este foarte bolnav mintal si de asta este alimentat de catre mass-media lor si de catre autoritatile lor cu stiri bune/pozitive de felul : Norvegia este tara cea mai bogata din lume . Norvegia are cei mai multi milionari din lume , populatia din Norvegia are cea mai buna calitate a vietii din lume , Norvegia are cel mai curat aer , cea mai frumoasa natura , cei mai ... .
Daca mai stau mult in tara asta ma prostesc rau la cap .
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 29/08/2007 21:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am ajutat si o sa ajut mai departe romanii seriosi, loc in Norvegia este pentru toti.
Si daca se apropie un roman de mine , eu primul il salut si-i dau mina, grupuletele nu ma deranjeaza deloc si nici cei ce ma privesc de sus-in jos sau scriu mai bine romaneste ca mine :smile:
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 22:53    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Discutii libere Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum