| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 20/03/2007 15:04 Titlul subiectului: Produse alimentare eftine |
|
|
In afara de peata alimentara din Suedia, in care magazine in Norvegia (Oslo) se poate de gasit carne de porc eftina ( pentru frigarui)  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 212 Localitate: Ploiesti/Reghin/Oslo
|
Trimis: 20/03/2007 15:18 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| Constantin a scris: | In afara de peata alimentara din Suedia, in care magazine in Norvegia (Oslo) se poate de gasit carne de porc eftina ( pentru frigarui)  |
In SmartClub poti sa mai incerci. Iti trebuie insa card de membru (e un fel de Metro, ca in Romania). Iti poti face pe loc si te costa 100 de coroane. Dar mergi mai intai inauntru si uita-te daca gasesti ce vrei si revii afara apoi, ca sa-ti faci legitimatia, daca ai gasit produsul dorit.
Uite si site-ul lor: http://www.smartclub.no/
Ai unul in Alnabru si unul in Slependen.
Succes! _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 20/03/2007 16:51 Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine nu m-au lasat sa intru in Smart fara sa am legitimatia... Dar sa stii ca merita sa ai o legitimatie la ei daca... ai masina. Multe magazine, restaurante se aprovizioneaza de acolo pentru ca la unele produse au preturi de grossist...
Eu mai imi fac aprovizionare de la magazinul LIDL, de pe Brugata... Din cand in cand Meny are Tilbud la carne proaspata - in special vinerea-sambata la sfarsitul programului sau lunea...
Mai cumpar cotlete congelate care-s cam 24 kr pe kg... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:20 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| mstanica a scris: | | Constantin a scris: | In afara de peata alimentara din Suedia, in care magazine in Norvegia (Oslo) se poate de gasit carne de porc eftina ( pentru frigarui)  |
In SmartClub poti sa mai incerci. Iti trebuie insa card de membru (e un fel de Metro, ca in Romania). Iti poti face pe loc si te costa 100 de coroane. Dar mergi mai intai inauntru si uita-te daca gasesti ce vrei si revii afara apoi, ca sa-ti faci legitimatia, daca ai gasit produsul dorit.
Succes! |
Eu gasesc rar in Rema1000 si COOP, carne eftina, SmartClub kort eu am , dar nici prin cap nu mi-a dat ca poate sa fie si acolo carne de porc mai eftina _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:20 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | Pe mine nu m-au lasat sa intru in Smart fara sa am legitimatia... Dar sa stii ca merita sa ai o legitimatie la ei daca... ai masina. Multe magazine, restaurante se aprovizioneaza de acolo pentru ca la unele produse au preturi de grossist...
Eu mai imi fac aprovizionare de la magazinul LIDL, de pe Brugata... Din cand in cand Meny are Tilbud la carne proaspata - in special vinerea-sambata la sfarsitul programului sau lunea...
Mai cumpar cotlete congelate care-s cam 24 kr pe kg... |
La Slependen, te lasa. Stiu ca la Alnabru, nu te lasa. Insa, la Slependen ai preturi mai mari, daca nu ai legitimatie.
Lidl e o alta sursa, dar nu au de obicei produse proaspete bune. Eu il folosesc pe cel din Drammen, e mai aproape de unde stau. _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:22 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| Constantin a scris: | | mstanica a scris: | | Constantin a scris: | In afara de peata alimentara din Suedia, in care magazine in Norvegia (Oslo) se poate de gasit carne de porc eftina ( pentru frigarui)  |
Succes! |
Eu gasesc rar in Rema1000 si COOP, carne eftina, SmartClub kort eu am , dar nici prin cap nu mi-a dat ca poate sa fie si acolo carne de porc mai eftina |
Vezi ca tocmai pe site-ul lor de web au ceva reclama acum despre carne de porc. Nu stiu daca ti se pare ieftina sau scumpa. Dar e totusi filet. _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:33 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
mstanica,
de cateva ori eu am gasit la COOP carne de porc , gata marinata pentru frigarui, de numai 31 kr/kg _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:38 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| Constantin a scris: | mstanica,
de cateva ori eu am gasit la COOP carne de porc , gata marinata pentru frigarui, de numai 31 kr/kg |
Excelent. Din pacate eu nu am nici un Coop prin apropiere. Banuiesc ca prin orice magazin poti gasi oferte bune. Trebuie doar sa ai noroc si sa te uiti atent. Eu personal, prefer Kiwi. Dar nu au carne de porc buna, de obicei... :( _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:43 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| mstanica a scris: | | Constantin a scris: | mstanica,
de cateva ori eu am gasit la COOP carne de porc , gata marinata pentru frigarui, de numai 31 kr/kg |
Excelent. Din pacate eu nu am nici un Coop prin apropiere. Banuiesc ca prin orice magazin poti gasi oferte bune. Trebuie doar sa ai noroc si sa te uiti atent. Eu personal, prefer Kiwi. Dar nu au carne de porc buna, de obicei... :( |
astazi in COOP era carne de porc , dar nu mi-a placut culoarea.
Eu sunt in papaspermisjon si am timp destul,
dar ce fel de carne este in Kiwi ? _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:44 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| mstanica a scris: | | Constantin a scris: | mstanica,
Excelent. Din pacate eu nu am nici un Coop prin apropiere. Banuiesc ca prin orice magazin poti gasi oferte bune. Trebuie doar sa ai noroc si sa te uiti atent. Eu personal, prefer Kiwi. Dar nu au carne de porc buna, de obicei... :( |
... si eu tot Kiwi pentru ca au multe produse FirstPrice (legume, fructe, rekeri, peste) si... inchid la ora 23 (cand ma intorc acasa)... Carnea de porc? Dati-o la dusmani! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:49 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| Elena a scris: | | mstanica a scris: | | Constantin a scris: | mstanica,
... si eu tot Kiwi pentru ca au multe produse FirstPrice (legume, fructe, rekeri, peste) si... inchid la ora 23 (cand ma intorc acasa)... Carnea de porc? Dati-o la dusmani! |
la dusmani.................da vinul rosu la carne cui sa-l dau??  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:49 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| Elena a scris: | | ... Carnea de porc? Dati-o la dusmani! |
 _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 20/03/2007 18:19 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
la dusmani.................da vinul rosu la carne cui sa-l dau?? [/quote]
Vinul rosu? Faci ca Iisus: moi painea in el si-l MANANCI cu lingura, nu-l bei ...  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 20/03/2007 20:48 Titlul subiectului: Re: Produse alimentare eftine |
|
|
| Elena a scris: | la dusmani.................da vinul rosu la carne cui sa-l dau??  |
Vinul rosu? Faci ca Iisus: moi painea in el si-l MANANCI cu lingura, nu-l bei ... [/quote]
Nu fac invers mananc painea si pe urma torn vinul peste.........  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 39 Localitate: Sor-Odal
|
Trimis: 21/03/2007 14:22 Titlul subiectului: Carne pt frigarui |
|
|
Eu cred ca Rema 1000 este cel mai ieftin magazin in comparatie cu Kiwi, COOP, Remi s.a.m.d. Foarte foarte rar gasesti produse ieftine si calitate destul de buna la LIDL.
Este mai usor de gasit carne ieftina si de calitate daca rasfoiesti putin reklamele gasite in cutia ta postala, care banuiesc vin zilnic, daca nu esti la servici pana seara tarziu.
Banuiesc ca nu vrei sa faci in fiecare zi frigarui, iar cand esti cu gandul la ele, poti compara putin preturile. Pana la urma o sa ajungi sa-ti placa gustul carnii care se vinde la unul dintre magazinele incercate si presupun ca o sa stii unde vei merge sa cumperi carne cand vei avea urmatoarea "pofta de frigarui". |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 21/03/2007 20:43 Titlul subiectului: Re: Carne pt frigarui |
|
|
| Adriana a scris: | Eu cred ca Rema 1000 este cel mai ieftin magazin in comparatie cu Kiwi, COOP, Remi s.a.m.d. Foarte foarte rar gasesti produse ieftine si calitate destul de buna la LIDL.
Este mai usor de gasit carne ieftina si de calitate daca rasfoiesti putin reklamele gasite in cutia ta postala, care banuiesc vin zilnic, daca nu esti la servici pana seara tarziu.
Banuiesc ca nu vrei sa faci in fiecare zi frigarui, iar cand esti cu gandul la ele, poti compara putin preturile. Pana la urma o sa ajungi sa-ti placa gustul carnii care se vinde la unul dintre magazinele incercate si presupun ca o sa stii unde vei merge sa cumperi carne cand vei avea urmatoarea "pofta de frigarui". |
Noi avem peste 20 de prieteni de familie si deseori ne intalnim, mai ales zilele de weekend , apartamentul nou cumparat mai are 50-55 metri patrati de terasa si ne simtim toti impreuna perfect. Si carne pentru frigarui trebue sa avem intotdeauna , si desigur vinuri gustoase. Casa noastra tot timpul a fost si este dorita de oaspeti.
Fara carne nu am ramas niciodata , dar si familia ne este mare 5 persoane Am cumparat astazi carne,dar imi pare putin. Maine o marinez.  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 22/03/2007 00:10 Titlul subiectului: Re: Carne pt frigarui |
|
|
| Adriana a scris: | Foarte foarte rar gasesti produse ieftine si calitate destul de buna la LIDL.
". |
E adevarat la LIDL nu au multe produse mai ieftine ca alte magazine... Si totusi, de aici imi cumpar acel somon afumat (jumatate de peste file, in tipla), la jumatate de pret, pungi cu cate 2 kg pulpe pui la ca 50 kr, cosmetice si paine, unele fructe... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 39 Localitate: Sor-Odal
|
Trimis: 22/03/2007 10:26 Titlul subiectului: Costite afumate |
|
|
Eu sunt ardeleanca si mereu voi avea in minte ciorba de fasole cu costita afumata......apoi mai ai si ceapa verde....
Poate imi puteti spune si mie unde gasesc ceva costite afumate, sau un ciolan afumat bun, mai uitat prin jur pe unde locuiesc si nu am gasit. Poate daca voi locuiti in Oslo stiti mai bine. Mersi. |
|
| Sus |
|
 |
aic Membru junior

Data inscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: 22/03/2007 14:44 Titlul subiectului: Re: Costite afumate |
|
|
| Adriana a scris: | Eu sunt ardeleanca si mereu voi avea in minte ciorba de fasole cu costita afumata......apoi mai ai si ceapa verde....
Poate imi puteti spune si mie unde gasesc ceva costite afumate, sau un ciolan afumat bun, mai uitat prin jur pe unde locuiesc si nu am gasit. Poate daca voi locuiti in Oslo stiti mai bine. Mersi. |
Buna,
Si eu as fi curios sa aflu raspunsul la intrebarea ta . Nu prea am vazut chestii din astea. Mai sunt romani care merg in Suedia la cumparaturi. Acolo gasesti orice, la preturi mult mai mici si la o calitate mai buna.
Erau la un moment dat la Kiwi niste cotlete afumate care erau cea mai apropiata chestie de costita afumata (ma rog, inlocuitor). Oricum, daca cineva stie un loc unde se pot cumpara delicatese din astea as vrea sa aflu si eu. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 22/03/2007 16:09 Titlul subiectului: |
|
|
Din Suedia e bine sa cumperi si calitatea si pretul , insa nu poti sa pleci in toata ziua. Cumperi si la ICA ca au mai multe feluri. Politica petei norvegiene
este cam peste tot aceiasi, am observat eu in aceste zile de "cercetari" _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 31/03/2007 03:55 Titlul subiectului: |
|
|
Maruntaie de miel - la buticul turcesc de pe Storgata, vis-a-vis de Politie.
Nectar de caise cu doar 8 kr/litru - e delicios !!! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Ampera Membru

Data inscrierii: 02/Mar/2007 Mesaje: 48 Localitate: Lillestrøm
|
Trimis: 08/05/2007 08:22 Titlul subiectului: |
|
|
Citeam pe un site ca in Suedia sunt aduse saptamanal produse romanesti gen cabanosi, toba, branza, babic..etc. nu e nimeni interesat? Poate daca sunt mai multi cei interesati luam legatura cu firma de transport si le zicem sa faca si o oprire in Oslo.  _________________ Sufletele mari au vointa, cele slabe doar dorinta |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 08/05/2007 22:56 Titlul subiectului: |
|
|
Nu am vrut sa mai deschid un alt topic asa ca scriu aici:
Bai frate , vin ca tot romanu de la munca pe la 8 , era o zi scurta, ma duca la Rimi si ma duc si i-mi iau si eu un bax de bere ca... de simteam ca merit dupa o zi de munca sa beau si eu o bere. Dar..... surpriza .....pakistaneza de la casa ma indruma frumos inapoi la raft sa pun berea inapoi.
Cum poate un om care nu termina programul la 6 ca sa ajunga sa-si cumpere o bere???? Reguli idioate. Poate cei care sunt de mai mult timp in Norvegia se intreaba unde-i logica? OK
Ma duc intr-o seara la Hauketo la Rimi inainte de inchidere si vad doi poloneji la casa ..... ghici ce cumparau???? fiecare cate un bax de bere.
Au platit au luat berea si au plecat.
Am crezut ca mi se urca tot sangele in cap. Ce reguli? Ce legi ?
Oare scrie ceva in fruntea mea? Cine stie....
Oricum i-mi pare rau daca considerati ca sunt plictisitor dar trebuia sa ma descarc putin ca ma apuca toti dracii.
Numai bine,
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
cristina Membru

Data inscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 49 Localitate: Asker
|
Trimis: 09/05/2007 13:38 Titlul subiectului: |
|
|
poate cand cumparau polonejii era ora 8 fara 1 minut
asa e , reguli tampite... tre' sa te scoli cu noaptea in cap, sa te duci la 8 dimineata sa iti iei berea... atuncea or sa zica toti ca esti alcoolic, bei de dimineata ... cum o dai tot aiurea e  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 13/05/2007 08:48 Titlul subiectului: |
|
|
Si in Norvegia regulile mai sunt incalcate dar nu de norvegieni, sigur, ci tot de cei ca noi, de "din-afara"... Ei acum stii de unde poti cumpara bere la ora 8 seara...
Si eu descoperisem un butic pakistanez unde cumparam chiar si duminica bere... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 13/05/2007 08:50 Titlul subiectului: |
|
|
| Ampera a scris: | Citeam pe un site ca in Suedia sunt aduse saptamanal produse romanesti gen cabanosi, toba, branza, babic..etc. nu e nimeni interesat? Poate daca sunt mai multi cei interesati luam legatura cu firma de transport si le zicem sa faca si o oprire in Oslo.  |
Salut Ampera! Da, ar putea opri daca vin prin Danemarca... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Ana Junior

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: 13/05/2007 14:49 Titlul subiectului: |
|
|
| dfhdfghdfgfdh |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 13/05/2007 17:15 Titlul subiectului: carne eftina |
|
|
a aparut la COOP iarasi carne marinata eftina de 29 koroane , insa este marinata si cea care este in sous rosu( cu un ros aprins )este cam prea dulce. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 13/05/2007 17:27 Titlul subiectului: Re: carne eftina |
|
|
| Constantin a scris: | | a aparut la COOP iarasi carne marinata eftina de 29 koroane , insa este marinata si cea care este in sous rosu( cu un ros aprins )este cam prea dulce. |
Pe asta s-o dam la dusmani !
Azi am cumparat ficatei de pasare de la buticul turcesc din Storgata, vis-a-vis de Politie !!! Immm, fripti i-am mancat ! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
cristina Membru

Data inscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 49 Localitate: Asker
|
Trimis: 13/05/2007 17:34 Titlul subiectului: |
|
|
se gasesc ficatei de pasare la toate supermarketurile mari (coop, ica, ultra). sunt pachetele de 300 gr, costa vreo 33 kr pachetul... au un ambalaj galbui parca (cutiuta mica de carton)
uitati-va prin frigidere ca o sa gasiti.
ca sunt buni de tot, si cu ceapa prajita mmmm... pana si norvegianul meu de sot a invatat sa manance ficat cu ceapa prajita, de unde pana acuma nu manca organe  |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 13/05/2007 17:52 Titlul subiectului: Re: carne eftina |
|
|
| Elena a scris: | | Constantin a scris: | | a aparut la COOP iarasi carne marinata eftina de 29 koroane , insa este marinata si cea care este in sous rosu( cu un ros aprins )este cam prea dulce. |
Pe asta s-o dam la dusmani !
Azi am cumparat ficatei de pasare de la buticul turcesc din Storgata, vis-a-vis de Politie !!! Immm, fripti i-am mancat ! |
oaspetilor le-a placut , am adaugat putin sare si a fost bine , ne-am simtit bine.
Ficatei si inimioare am cumparat doua saptamani in urma din Suedia si imi plac sa le gatim in sous. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 13/05/2007 18:03 Titlul subiectului: |
|
|
| cristina a scris: | se gasesc ficatei de pasare la toate supermarketurile mari (coop, ica, ultra). sunt pachetele de 300 gr, costa vreo 33 kr pachetul... au un ambalaj galbui parca (cutiuta mica de carton)
uitati-va prin frigidere ca o sa gasiti.
ca sunt buni de tot, si cu ceapa prajita mmmm... pana si norvegianul meu de sot a invatat sa manance ficat cu ceapa prajita, de unde pana acuma nu manca organe  |
La butic au cu 55 kr/kg, in pungi de ca 500 gr. Eu ii frig pentru a combate anemia dar ... inabusiti cu piper si usturoi... Si daca aveti pipote si inimioare pe care sa le fierbeti inaintea ficateilor (pentru ca sunt mai tari)... asta da dezmatz culinar ! Noroc ca sunt satula!
Dar Constantine, eu n-am spus ca acele cotlete nu sunt bune ci ca nu sunt sanatoase pentru unii... Iar musafirii... ce puteau sa spuna decat ca sunt bune ?! Sa va fie de bine! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
basarabeanu Membru 2

Data inscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 82 Localitate: Sor-Norge
|
Trimis: 18/05/2007 16:15 Titlul subiectului: |
|
|
mancare calitativa si eftina este in magazinele scumpe vinerea sau cand au scutiri, mai bine urmariti ziarele reclama si nu ratati sansa de-a manca mancare calitativa si eftina.  _________________ http://www.labordei.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Igor Junior

Data inscrierii: 11/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: 19/01/2008 21:39 Titlul subiectului: produce eftine |
|
|
| Atiti romini in Norvegia.Cine stie unde mai mincam sarmale gustoase la vreun resaturant ??? |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:48 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|