| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
catalin.p Membru

Data inscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 40 Localitate: IASI/OSLO
|
Trimis: 10/08/2007 19:48 Titlul subiectului: Pentru studentii romani |
|
|
Dragi studenti,
Vreau sa va inforrmez ca s-a infiintat asociatia studentilor romani din Oslo. Cei care sunt interesati sa se inscrie va rog sa-mi scrieti. Dupa accea va voi pune in legatura cu cei doi organizatori pentru mai multe informatii. Pana acuma sunt inscrisi doar 25 - 30 membri. Cu cat mai multi membrii, cu atat mai bine. Se vor organiza petreceri, intalniri intre studenti etc...
Bafta si astept raspuns de la voi, _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 10/08/2007 23:34 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
| catalin.p a scris: | Dragi studenti,
Se vor organiza petreceri, intalniri intre studenti etc...
Bafta si astept raspuns de la voi, |
Apropo de petreceri: pot veni si studenti din Romania care sunt in vacanta in Oslo? E vorba de fiica mea, dornica de petreceri, intalniri, dans... Cand si unde va fi urmatoarea petrecere?
Multumesc,
Elena _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
nytt Junior

Data inscrierii: 03/Aug/2007 Mesaje: 5 Localitate: oslo
|
Trimis: 11/08/2007 13:39 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
Buna Catalin.P,
Prima intrebare a mea este: sunt acceptati si cei care nu sunt studenti, ci interesati sa se alature studentilor romani?
A doua intrebare: cum se face inscrierea?
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

|
Trimis: 11/08/2007 13:43 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
| Elena a scris: | | catalin.p a scris: | Dragi studenti,
Se vor organiza petreceri, intalniri intre studenti etc...
Bafta si astept raspuns de la voi, |
Apropo de petreceri: pot veni si studenti din Romania care sunt in vacanta in Oslo? E vorba de fiica mea, dornica de petreceri, intalniri, dans... Cand si unde va fi urmatoarea petrecere?
Multumesc,
Elena |
Bineneteles ca pot veni si studentii din Romania. Urmatoarea petrecere va fi in curand. Imediat ce vin toti din vacante ne intalnim si am sa te anunt cand si unde va avea loc.
Pe curand  _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

|
Trimis: 11/08/2007 13:54 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
| nytt a scris: | Buna Catalin.P,
Prima intrebare a mea este: sunt acceptati si cei care nu sunt studenti, ci interesati sa se alature studentilor romani?
Multumesc. |
Numai fostistudenti si actuali studenti se pot inscie iar inscrierea se poate face in momentul cand va avea loc petrecerea. Urmatoarea petrecere va fi in curand iar cei doi care au infiintat aceasta asociatie se va ocupa cu inscrierile la fata locului.
Din pacate nu am o data precisa cand va avea loc petrecerea insa ve-ti fi anuntati toti cei care sunt interesati.
Pe curand _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

|
Trimis: 11/08/2007 14:11 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
| catalin.p a scris: | | nytt a scris: | Buna Catalin.P,
Multumesc. |
Numai fostistudenti si actuali studenti se pot inscie iar inscrierea se poate face in momentul cand va avea loc petrecerea. Urmatoarea petrecere va fi in curand iar cei doi care au infiintat aceasta asociatie se va ocupa cu inscrierile la fata locului.
Din pacate nu am o data precisa cand va avea loc petrecerea insa ve-ti fi anuntati toti cei care sunt interesati.
Pe curand |
Pentru mai multe informatii puteti trimite e-mail la unul dintre cei doi care se ocupa cu inscrierile. Adresa de mail e : alealinuta@yahoo.com sau vladmihaita@yahoo.com
Ciao _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
nytt Junior

Data inscrierii: 03/Aug/2007 Mesaje: 5 Localitate: oslo
|
Trimis: 11/08/2007 16:28 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
Ok. Multumesc mult de informatii. Ma incadez:). Sunt fosta studenta. Ce sa spun? Astept petrecerea atunci.
Numai bine,
Nytt.
| catalin.p a scris: | | catalin.p a scris: | | nytt a scris: | Buna Catalin.P,
Multumesc. |
Pe curand |
Pentru mai multe informatii puteti trimite e-mail la unul dintre cei doi care se ocupa cu inscrierile. Adresa de mail e : alealinuta@yahoo.com sau vladmihaita@yahoo.com
Ciao |
|
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 11/08/2007 17:23 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
[quote="catalin.p]
Numai fostistudenti si actuali studenti se pot inscie [/quote]
Aha, deci nu se doreste a fi doar o asociatie a studentilor ! Faptul ca sunt acceptati si fosti studenti, ei, asta ma face sa gandesc ca se doreste o grupare a "cremei" societatii romanesti din Norvegia... ) Dar stiti? Mai sunt si autodidacti care stiu sa se exprime, sa scrie gramatical, sa vorbeasca pe diferite teme de cultura generala mult mai bine decat cei cu diplome de absolvire a unei anumite specialitati...
Nu-mi place acest separatism, imi pare rau.... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

|
Trimis: 11/08/2007 18:36 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
 _________________ Catali P. 
Ultima modificare efectuata de catre catalin.p la 11/08/2007 18:38, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

|
Trimis: 11/08/2007 18:37 Titlul subiectului: Re: Pentru studentii romani |
|
|
| Elena a scris: | [quote="catalin.p]
Numai fostistudenti si actuali studenti se pot inscie |
Aha, deci nu se doreste a fi doar o asociatie a studentilor ! Faptul ca sunt acceptati si fosti studenti, ei, asta ma face sa gandesc ca se doreste o grupare a "cremei" societatii romanesti din Norvegia... ) Dar stiti? Mai sunt si autodidacti care stiu sa se exprime, sa scrie gramatical, sa vorbeasca pe diferite teme de cultura generala mult mai bine decat cei cu diplome de absolvire a unei anumite specialitati...
Nu-mi place acest separatism, imi pare rau....[/quote]
ok,
Deci s-a infiintat o asociatie de studenti romani la Oslo iar scopul acestei asociatii nu este de a face separatism.
Nu este vorba de nici " o grupare a ""cremei"" societatii romanesti din Norvegia". Eu nu am vrut decat sa fac cunoscut faptul ca s-a infiintat aceasta asociatie iar studentii (fosti studenti) care sunt interesati sa se inscrie sunt bineveniti. Fiecare dintre noi are dreptul la propria sa parere insa imi pare rau ca tu ai inteles gresit.
Multa bafta in continuare  _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 11/08/2007 21:57 Titlul subiectului: |
|
|
Catalin,
E normal ca studentii sa-si creeze propria asociatie. Stiu asta de la fiica mea dar si datorita faptului ca 23 de ani am lucrat la universitatei... Dar in aceste asociatii studentesti sunt inscrisi doar studentii. Asociatiile studentesti sunt create nu numai pentru a organiza petreceri ci si pentru a se implica in problemele administrative, juridice ale vietii studentesti... Deci, fostii studenti cred ca pot veni la petreceri, intalniri, doar cu rol de "invitati"...
Remarca mea cu "crema societatii romanesti din Norvegia" a fost cam prea ironica si-mi cer scuze pentru asta... :(
Multa bafta si tie in ceea ce ti-ai propus...
Elena _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:42 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|