| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 28/09/2007 19:32 Titlul subiectului: |
|
|
Anuntul este intirziat.Banii deja au ajuns pe maina excrocilor  |
|
| Sus |
|
 |
Cristina CDV Membru

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 64 Localitate: Oslo
|
Trimis: 29/09/2007 10:01 Titlul subiectului: |
|
|
..
Ultima modificare efectuata de catre Cristina CDV la 07/10/2007 16:25, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 29/09/2007 18:40 Titlul subiectului: |
|
|
br r r r r r ?
fii serios moderator |
|
| Sus |
|
 |
Merovingian Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 53 Localitate: Oslo,Norvegia
|
Trimis: 01/10/2007 09:17 Titlul subiectului: |
|
|
| brodeaga a scris: | excrocii cei vechi sau excrocii cei noi?  |
Fy-faen !
Nu inteleg ca ti se da voie sa spui asa ceva despre noua conducere a parohieie/comunitatii care se chinuie sa repuna pe picioare lucrurile pe aici pe la Oslo .
Ti se permite sa spui prostii despre noua conducere deoarece : ori esti foarte bun prieten cu Constantin , ori esti sotia lui Constantin , ori esti Constantin insusi . _________________ MEMENTO VITAE ! |
|
| Sus |
|
 |
dani Membru

Data inscrierii: 17/Aug/2007 Mesaje: 49 Localitate: Galati-Moldova-Norvegia
|
Trimis: 01/10/2007 14:55 Titlul subiectului: |
|
|
| Merovingian a scris: | | brodeaga a scris: | excrocii cei vechi sau excrocii cei noi?  |
Fy-faen !
Nu inteleg ca ti se da voie sa spui asa ceva despre noua conducere a parohieie/comunitatii care se chinuie sa repuna pe picioare lucrurile pe aici pe la Oslo .
Ti se permite sa spui prostii despre noua conducere deoarece : ori esti foarte bun prieten cu Constantin , ori esti sotia lui Constantin , ori esti Constantin insusi . |
nu mai implicati in fiecare prostie si oameni care nu au nici o atributie catre forum. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 01/10/2007 17:01 Titlul subiectului: |
|
|
| Merovingian a scris: | | brodeaga a scris: | excrocii cei vechi sau excrocii cei noi?  |
Fy-faen !
Ti se permite sa spui prostii despre noua conducere deoarece : ori esti foarte bun prieten cu Constantin , ori esti sotia lui Constantin , ori esti Constantin insusi . |
Daca nu-mi stii familia mai bine taci sau intreaba pe altcineva cine suntem.
Nu toata lumea este prost educata .
Sotia mea in forum , absurd. Nu vad nici o logica. Eu sunt membru ales in noul comitet , sper ca pentru ultima data, m-am multumit destul de mult.
Asa dezastru , nestabilitate ,barfeala, agresie , rautate , nu am vazut la multe natiuni. O barfeala mare. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Cristina CDV Membru

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 64 Localitate: Oslo
|
Trimis: 01/10/2007 19:12 Titlul subiectului: .. |
|
|
..
Ultima modificare efectuata de catre Cristina CDV la 07/10/2007 16:27, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 01/10/2007 21:37 Titlul subiectului: |
|
|
| Cristina CDV a scris: | Dupa cum stie toata lumea nu este nimeni obligat sa faca parte din consiliul parohiei pina la noile alegeri i februarie. Este o munca benevola.
Nemultumitii se pot retrage si lasa pe altii sa le ia locul, care au mai mult timp si inspiratie.
A fi membru in conducerea parohiei implica de fapt si niste obligatii.
Majoritatea membrilor participa constructiv si fac cit si ce pot. Toti au servicii de raspundere si totusi isi gasesc timp si pentru treburile bisericesti.
Asta pentru cine nu era informat.
Cristina Vendelsen |
Eu cam rau inteleg cui te adresezi.
De obligatiuni, raportul se v-a da mai tarziu cred eu.
Treburile bisericesti , am facut totul ce am putut cu totii. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:40 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|