| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
catalin.p Membru

Data inscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 40 Localitate: IASI/OSLO
|
Trimis: 29/03/2007 22:58 Titlul subiectului: Muzica |
|
|
buna, cum se face sa pui mp3-uri pe forum in asa fel incat sa fie ascultate si de catre alte persoane ? _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 30/03/2007 08:20 Titlul subiectului: Re: Muzica |
|
|
| catalin.p a scris: | | buna, cum se face sa pui mp3-uri pe forum in asa fel incat sa fie ascultate si de catre alte persoane ? |
il pui ca domen (url) de pe net am in vedere si fiecare care doreste sa asculte merge ca download personal . _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 30/03/2007 08:23 Titlul subiectului: |
|
|
Cine pleaca in tara de pasti , am auzit de aparanta fermecatoare a I.Login si "Fuego" _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 39 Localitate: Sor-Odal
|
Trimis: 27/04/2007 08:56 Titlul subiectului: Muzica romaneasca |
|
|
Pentru a descarca muzica romaneasca (si nu numai), va recomand www.laurica.as.ro
Aici gasiti toate tipurile de muzica, puteti face request-uri si este absolut gratuit.
Melodiile se descarca foarte repede (puteti descarca mai multe melodii in acelasi timp), depinde de conexiunea dvs. de internet. Trebuie sa aveti instalat Winrar deoarece melodiile se descarca arhivate in acest program, foarte usor de extras.
Trebuie sa va reamintesc ca este foarte usor sa descarcati si un virusor in calculatorul dvs. deoarece cei mai multi virusi se ascund in fisierele cu muzica. Eu am descarcat si descarc in continuare in fiecare luna muzica de pe acest site dar nu am avut probleme niciodata. Trebuie sa aveti doar un antivirus bun.
 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 27/04/2007 12:29 Titlul subiectului: Re: Muzica romaneasca |
|
|
| Adriana a scris: | Pentru a descarca muzica romaneasca (si nu numai), va recomand www.laurica.as.ro
Aici gasiti toate tipurile de muzica, puteti face request-uri si este absolut gratuit.
Melodiile se descarca foarte repede (puteti descarca mai multe melodii in acelasi timp), depinde de conexiunea dvs. de internet. Trebuie sa aveti instalat Winrar deoarece melodiile se descarca arhivate in acest program, foarte usor de extras.
Trebuie sa va reamintesc ca este foarte usor sa descarcati si un virusor in calculatorul dvs. deoarece cei mai multi virusi se ascund in fisierele cu muzica. Eu am descarcat si descarc in continuare in fiecare luna muzica de pe acest site dar nu am avut probleme niciodata. Trebuie sa aveti doar un antivirus bun.
 |
Acusi incerc  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

|
Trimis: 28/04/2007 08:14 Titlul subiectului: Descarcari de filme |
|
|
Daca tot vb de descarcat de pe internet, va recomand si site-ul www.thepiratebay.org
De pe acest site va puteti descarca gratis absolut ultimele filme aparute (si nu numai), aveti audio, video aplicatii, jocuri pt XBOX, Playstation si PC si o alta categorie care cuprinde fel si fel de poze, glume postere, carti care pot fi citite pe internet, s.a.m.d.
Trebuie sa mentionez ca acest program functioneaza cu un alt program de descarcare care se numeste AZUREUS. Descarcati AZUREUS inainte de a continua pe pagina web mentionata mai sus. Dupa ce l-ati descarcat, instalati-l in pc-ul dvs. si apoi reveniti la piratebay. Descarcati AZUREUS aici: http://azureus.sourceforge.net/download.php
Dupa ce a-ti instalat AZUREUS, intrati pe pirate bay, si de ex. faceti click pe VIDEO se deschide o fereastra cu ultimele filme incarcate pe site, cu detalii despre cat de mare este fisierul, cand a fost pus pe site, s.a.m.d.
Daca vedeti titlul unui film care vreti sa-l descarcati, faceti click pe numele filmului.
Se deschide o fereastra cu detalii despre filmul respectiv, iar dupa explicatii, gasiti comentariile celor care au descarcat deja filmul(fisierul)
Va recomand sa cititi de fiecare data aceste comentarii pentru ca sa stiti daca se merita sa descarcati, daca calitatea este buna, daca are virus, daca se aude bine, s.a.m.d.
Daca totul e ok si vreti sa descarcati acel film (sau orice ar fi), faceti click pe DOWNLOAD THIS TORENT.
Aici intervine programul care v-am mentionat mai sus ca trebuie descarcat si instalat in pc-ul dvs.
Ok, se deschide o alta fereastra care va intreaba daca vreti sa descarcati acest fisier.
Faceti click pe OPEN (si nu pe save!).Se v-a deschide programul AZUREUS si veti vedea ca deja incepe descarcarea filmului (sau ce descarcati),cu detalii despre timpul ramas pana la descarcare s.a.m.d.
O sa trebuiasca sa intrati la Tools-options in acest program sa faceti 2-3 setari, sa puneti niste numere in cateva casute pe acolo, dar nu va spun acum aici ca o sa arate ca o salata de numere.
Daca sunteti interesati si va descarcati programul spuneti-mi si va pun setarile aici.
Absolut orice se poate pune pe CD si vedea pe TV normal ( asta daca va permite CD player-ul dvs.)
BAFTA si daca tot deschideti piratebay intrati pe peste tot pe acolo ca sunt multe treburi interesante pe acolo. |
|
| Sus |
|
 |
MihaelaM Junior

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: 20/05/2007 09:07 Titlul subiectului: |
|
|
| Acesta este un test , vreau sa vad daca merge. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 27/05/2007 07:14 Titlul subiectului: |
|
|
Muzica romaneasca este foarte multa , mai ales pe sieurile din Germania  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
cristina Membru

Data inscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 49 Localitate: Asker
|
Trimis: 27/05/2007 21:20 Titlul subiectului: |
|
|
| pe unde ati gasit muzica romaneasca? ma intereseaza si pe mine niste linkuri, va rog. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

|
Trimis: 28/06/2007 10:23 Titlul subiectului: Asculta radio DEEA -club |
|
|
Daca aveti o conexiune de internet buna va recomand o statie de muzica buna romaneasca din bucuresti al postului de radio DEEA.
http://www.radiodeea.ro/phps/index.php
Incercati si ascultati!  |
|
| Sus |
|
 |
md Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 83 Localitate: Krsand
|
|
| Sus |
|