| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 27/09/2007 22:18 Titlul subiectului: Muzica de pe Karl Johan Gate |
|
|
Cum credeti, cine cinta mai misto pe Karl Johan Gate, romanii sau reprezentanti ai altor natiuni?
Personal gasesc simpatica muzica romaneasca in decorul Stortingetului de seara.Este destul de romantic.Imi aduce aminte de casa.Ma emotionez mult, si mi se fac umezi ochii.Dar sufletul imi canta.Sunt mandru de ei, fratii mei romani ce au ajuns sa aduca cultura romaneasca acestor nordici cu inima lor rece.
Sanatate voua, dragi lautari.
Sa ne traiti si sa aveti parte de succes si apreciere. |
|
| Sus |
|
 |
Merovingian Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 53 Localitate: Oslo,Norvegia
|
Trimis: 28/09/2007 21:41 Titlul subiectului: |
|
|
De cand te-a apucat melancolia ?
Eu unul daca s-ar putea sa nu-i mai vad si sa nu-i mai aud pe ai nostri lautari , as avea parte de multa fericire .
Nu poate nimeni in tara asta sa-i trimita inapoi ca arata ca niste gunoaie si polueaza strazile ? _________________ MEMENTO VITAE ! |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 29/09/2007 06:28 Titlul subiectului: |
|
|
Oare cum poti tu vorbi asa de fratii nostri lautari romani, ce au dus intotdeauna lumina neamului nostru in toate cele 4 colturi ale lumii?
Sunt mandru de opera lor, cu atit mai mult ca o fac la rece si la cald, citeodata nemancati, dar o fac.
BAravo lor, baieti!
Mai alina din dorul de casa la ceilalti romani.
poate organizam un bairam cu insotirea muzicala a maestrilor de pe Karl Johan Gate?
Cu mici, bere si voie buna. |
|
| Sus |
|
 |
Merovingian Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 53 Localitate: Oslo,Norvegia
|
Trimis: 02/10/2007 10:08 Titlul subiectului: |
|
|
| brodeaga a scris: | | Oare cum poti tu vorbi asa de fratii nostri lautari romani ? |
Acesti lautari noi veniti in Norvegia nu sunt frati cu mine .
Ei sunt frati cu pakistanezii si indienii ( ca de pe acolo au venit ei in Europa cu vreo 800 ani in urma ) .
Eu sunt frate cu Burebista , Decebal si Ulpius Traian . _________________ MEMENTO VITAE ! |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:31 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|