|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ela Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 94 Localitate: trondheim
|
Trimis: 25/08/2007 13:50 Titlul subiectului: Mi-e dor de postarile Amperei ! |
|
|
Am tot " rasfoit " prin forum si regret ca oamenii de valoare se retrag. Regret ca a plecat Ampera inainte de a intra eu pe forum, si regret ca nu am apucat sa discutam.
Pe mine nu ma intereseaza in mod deosebit cine este moderator aici, cine e administrator, cine e boss-ul comunitatii romanesti.Ma intereseaza subiecte de genul propuse de Ampera " Ce mai citim ? Mai citim oare ? ",vreau sa scriu in limba mea, sa comunic cu romani, chiar daca doar virtual.
Nu aprob rautatile de aici. Mi se face greata.
Elena si mstanica tin forumul in picioare . Parerea mea...
Elena , esti exact pe lungimea mea de unda. Si tu mstanica, chiar daca analizezi uneori fiecare propozitie, ca la scoala in clasa a 5-a, la " analiza morfologica si sintactica a frazei " Sper sa gusti glumitza
No bine copii, va las !
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 26/08/2007 04:00 Titlul subiectului: Re: Mi-e dor de postarile Amperei ! |
|
|
| ela a scris: |
Nu aprob rautatile de aici. Mi se face greata.
Elena si mstanica tin forumul in picioare (Hei, nu starni gelozii !). Parerea mea...
Elena , esti exact pe lungimea mea de unda. (Immm, sunt incantata sa citesc asta!) Si tu mstanica, chiar daca analizezi uneori fiecare propozitie, ca la scoala in clasa a 5-a, la " analiza morfologica si sintactica a frazei " Sper sa gusti glumitza
No bine copii, va las !
Numai bine! |
Nici eu nu aprob rautatile dar uite ca in ultimul timp am simtit si eu nevoia sa comentez "rautacios"... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:26 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|