Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mi-e dor de postarile Amperei !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ela
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 25/08/2007 13:50    Titlul subiectului: Mi-e dor de postarile Amperei ! Raspunde cu citat (quote)

Am tot " rasfoit " prin forum si regret ca oamenii de valoare se retrag. Regret ca a plecat Ampera inainte de a intra eu pe forum, si regret ca nu am apucat sa discutam.

Pe mine nu ma intereseaza in mod deosebit cine este moderator aici, cine e administrator, cine e boss-ul comunitatii romanesti.Ma intereseaza subiecte de genul propuse de Ampera " Ce mai citim ? Mai citim oare ? ",vreau sa scriu in limba mea, sa comunic cu romani, chiar daca doar virtual.

Nu aprob rautatile de aici. Mi se face greata.

Elena si mstanica tin forumul in picioare . Parerea mea...
Elena , esti exact pe lungimea mea de unda. Si tu mstanica, chiar daca analizezi uneori fiecare propozitie, ca la scoala in clasa a 5-a, la " analiza morfologica si sintactica a frazei ":-) Sper sa gusti glumitza

No bine copii, va las !
Numai bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 04:00    Titlul subiectului: Re: Mi-e dor de postarile Amperei ! Raspunde cu citat (quote)

ela a scris:

Nu aprob rautatile de aici. Mi se face greata.

Elena si mstanica tin forumul in picioare (Hei, nu starni gelozii !). Parerea mea...
Elena , esti exact pe lungimea mea de unda. (Immm, sunt incantata sa citesc asta!) Si tu mstanica, chiar daca analizezi uneori fiecare propozitie, ca la scoala in clasa a 5-a, la " analiza morfologica si sintactica a frazei ":-) Sper sa gusti glumitza

No bine copii, va las !
Numai bine!

Nici eu nu aprob rautatile dar uite ca in ultimul timp am simtit si eu nevoia sa comentez "rautacios"...
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 22:26    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum ! Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum