| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 06/09/2007 22:02 Titlul subiectului: INCHIDERE FORUM |
|
|
Oameni buni,
Dupa cum stiti s-a propus inchiderea acestui forum.
Vreau totusi sa vad putina miscare pe noul forum, m-am uitat la membri inscrisi.... am ramas socat, m-am uitat la postari ...., iar am ramas socat.
Mai fratilor, stiu ca unii si-au facut un scop in viata in a inchide acest forum dar hai sa facem totul cu macar un dram de logica, forumul asta e activ de aproximativ 6 luni , are peste 100 de membri din care aproximativ 20 activi, plus multi care nu sunt inregistrati dar
care citesc zi de zi forumul ca pe un ziar dimineata.
Pentru mine nu este nici o problema sa inchid forumul asta si nici un efort prea mare (un simplu click).
Avand in vedere ca am aflat dorinta unor persoane din comitet de a inchide forumul poate ar fi timpul sa aflam si parerea membrilor forumului. De aceea va rog ca raspuns la topicul acesta sa votati raspunzand la urmatoare intrebare:
VRETI CA ACEST FORUM SA FIE INCHIS?
Raspundeti va rog simplu si concret daca se poate.
Am sa mai deschid un topic "Referiri la INCHIDERE FORUM". unde fiecare poate sa-si exprime parerea, sugestia, reclamatia, critica sau orice alt fel de comentariu referitor la inchiderea forumului pentru a nu se face o invalmaseala in topicul in care se va vota. AM SA-MI IAU LIBERTATEA DE A MUTA MESAJELE CE SUNT ALTCEVA DECAT VOTURI IN TOPICUL ADECVAT.
Inca o chestie, zic eu destul de importanta, nu am sa iau in considerare voturile de la membrii ce se vor inscrie incepand de maine pentru a evita pe tot posibilul crearea unor conturi fictive ale unor membri partinitori atat de o parte cat si de cealalta. Cei care urmaresc forumul si nu sunt inregistrati dar care vor sa-si exprime dorinta pot trimite un e-mail la plantus_augustin@yahoo.com
Va multumesc pentru atentie si timpul acordat.
Ca o sugestie, daca se poate as dori ca voturile sa fie ceva de genul:
DA, VREAU CA ACEST FORUM SA FIE INCHIS
sau
NU, DORESC CA ACEST FORUM SA FUNCTIONEZE IN CONTINUARE
Sper sa vad din partea majoritatii membrilor acestui forum un vot clar si simplu.
REPET, mesajele care vor aparea ca, virgula , comentarii le voi muta in topicul "Referiri la INCHIDERE FORUM".
Numai bine
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 06/09/2007 23:10 Titlul subiectului: |
|
|
Draga Augustin, ori nu am citit toate postarile referitoare la schimbarea denumirii forumului ori nu am inteles de ce trebuie sa schimbam denumirea noului forum al romanilor din Norvegia (probabil am citit/gandit/scris/injurat la ore prea tarzii in noapte) dar, crede-ma imi e indiferent unde voi "combate"
Ca sa fiu sigura ca sunt luata in consideratie m-am inregistrat si pe noul forum dar... cu alt nume ! Nu am putut folosi acelasi nume, "elena" !? De ce? Nu stiu ! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: 07/09/2007 07:43 Titlul subiectului: |
|
|
| nu, vreau incontinuare sa posetez pe acest forum |
|
| Sus |
|
 |
md Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 83 Localitate: Krsand
|
Trimis: 07/09/2007 08:40 Titlul subiectului: |
|
|
Pai e normal sa nu vezi activitate pe noul forum daca activitatea s-a desfasurat pe actualul conform obisnuintei.
Daca myforum.ro oferea acces la baza de date transferul userilor si a mesajelor era simplu. Insa din pacate asta e situatia cu hostingul gratuit.
Mai e necesar sa prezint avantajele si dezavantajele?
- indexare pe google a forumului cu subdomeniu personalizat (stefancelmare.myforum.ro vs forum.norvegia-romania.net)
- uptime la server incomparabila cu actualul myforum.ro
- phpbb3 vs phpbb2 (versiune simplificata)
- acces la fisierele de la forum (posibilitatea de a integra un script de chat serios)
- moderatori pe sectiuni reorganizate
- un nou regulament
- disparitia userilor inactivi
...
dezavantaje:
- pierderea actualelor mesaje
- reinregistrarea userilor
Din punctul meu de vedere aceasta mutare mi se pare naturala si necesara. _________________ http://www.norvegia-romania.net |
|
| Sus |
|
 |
dani Membru

Data inscrierii: 17/Aug/2007 Mesaje: 49 Localitate: Galati-Moldova-Norvegia
|
Trimis: 07/09/2007 10:24 Titlul subiectului: |
|
|
Vai ce problema .
M-am acomodat la acest forum si acum  |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 212 Localitate: Ploiesti/Reghin/Oslo
|
Trimis: 07/09/2007 13:17 Titlul subiectului: |
|
|
NU, DORESC CA ACEST FORUM SA FUNCTIONEZE IN CONTINUARE.
De ce?
1. Interfata in limba romana.
2. Nivelul de folosire de catre utilizatori, al forumului, este suficient de redus, dupa parerea mea, pentru a nu necesita solutii tehnice foarte performante.
3. Daca insa, din motive tehnice, nu-l mai puteti tine tot asa, atunci considerati, va rog, votul meu favorabil pentru schimbare.
Multumesc! _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
md Membru 2

|
Trimis: 07/09/2007 15:21 Titlul subiectului: |
|
|
Te rog Augustin sa imi schimbi rolul meu pe acest forum din administrator in user obisnuit.
Iubesc prea mult democratia! _________________ http://www.norvegia-romania.net |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 07/09/2007 15:33 Titlul subiectului: |
|
|
cum a zice majoritatea , asa vom face.
moderatorii la sfat
si altii:
brodeaga
eutoteu
lederul parohiei _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 07/09/2007 22:25 Titlul subiectului: |
|
|
Crede-ma ca si eu iubesc democratia, libertatea de exprimare, dreptul la replica si tot ceea ce da senzatia de libertate. De aceea vreau intr-adevar sa stiu daca majoritatea utilizatorilor acestui forum doresc inchiderea acestui forum si mutarea pe cel nou.
Eu l-am denumit "Forumul romanilor din Norvegia" pentru ca asta este intr-adevar, un forum unde romanii care au o oarecare legatura cu Norvegia pot sa intre si posteze, nu este un forum al comunitatii romanilor din Norvegia si de aceea cred ca este mult mai bine ca inchiderea lui sa fie hotarata de utilizatorii lui si nu de administratori sau moderatori, sau de comitet.
Poate ar trebui sa schimb denumirea in "Forumul adminstratorilor si moderatorilor romani din Norvegia", ar fi mai bine?
Asa ca va rog ca in cateva zile , voi, utilizatorii acestui forum sa hotarati daca vreti sa schimbam forumul sau nu. NU FAC PROPAGANDA IN FAVOAREA FORUMULUI SI NICI IN DEFAVOAREA LUI, vreau doar ca decizia sa fie a voastra, nu a mea sau a comunitatii sau mai stiu eu stiu cui.
De multe ori ma gandesc de ce imi bat capul....., sunt inca ilegal in tara
asta, am un salariu de m-ar rade si copii,stau intr-o cusca de camera pe care dau o caruta de bani, muncesc 12-13 ore zilnic, conduc camion fara permis adecvat si zi de zi imi risc viata pe schele. Ma consolez cu gandul ca se poate si mai rau si sper ca intr-o zi am sa am si eu o viata mai linistita si am sa ma pot ocupa de adevaratele probleme din viata mea, cum ar fi forumul. Scriu acest mesaj cocotat pe un tomberon de gunoi din curtea interioara a cladirii unde locuiesc din "zona rezidentiala Gronland" asta fiind singurul loc de unde pot imprumuta niste internet cine stie de la cine. Asa ca oameni buni, va rog faceti ceva ca sa stiu si eu, il inchid sau il las asa. Nu m-am rugat pana acum de utilizatori sa ramana pe forumul asta si nici nu am sa o fac pentru ca fiecare are dreptul de a face ce vrea si credeti-ma , la fel ca si voi toti am si eu unele mici probleme in viata de zi cu zi.
Cand am deschis forumul asta m-am gandit ca va fi un loc unde romanii care au legatura cu Norvegia vor putea sa se destinda, sa primeasca si sa ofere informatii...., dar m-am uitat un pic peste mesaje, cam 40-50% sunt conflicte, certuri, critici si alte cele. Singurul utilizator care a fost blocat a fost Valeriu Pavel, pentru limbajul folosit si nu pentru faptul ca a ripostat, omul a fost acuzat si fiecare are dreptul la replica dar in limitele decentei.
Offf, e cam frig si am amortzit,
Va salut,
Numai bine,
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
md Membru 2

|
Trimis: 08/09/2007 09:21 Titlul subiectului: |
|
|
Hei Augustin si dragilor,
apreciez ca sunt administrator pe acest forum insa nu pot fi administrator doar cu numele, fara sa functionez ca user si sa nu am acces la CONTROL PANEL.
Apoi categoriile si temele sunt neorganizate iar scriptul de forum are limitele lui (spatiu si functionalitate).
Faptul ca noul forum este in engleza imi aduce aminte cat de greu este de lucrat cu un Windows care e in limba romana ...
Am spus ca iubesc democratia. Daca decizia grupului este de a ramane la acest forum eu doresc sa ma retrag dintre administratori.Nu ma reprezinta. Asta nu inseamana ca vreau sa imi stergi userul sau ca activitatea mea va inceta.
Asha cum tu esti ocupat cu munca si situatia ta actuala si altii au proiecte in care sunt parte componenta.
Sunt oameni deosebiti pe acest forum... ceea ce nu doresc este sa fiu in mijlocul conflictelor trecute, actuale sau viitoare.
In acest sens de ex este eronata ideea cum ca Verdesen Cristina ar avea o legatura cu noul forum. Si uneori ma mir de unde va vin idei... _________________ http://www.norvegia-romania.net |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 08/09/2007 10:31 Titlul subiectului: |
|
|
| Constantin a scris: | cum a zice majoritatea , asa vom face.
moderatorii la sfat
si altii:
brodeaga
eutoteu
lederul parohiei |
Forumisti, nu-i asa ca acest mesaj este iritant? Nu vreau sa comentez dar ce vrei sa spui in acest mesaj in care folosesti "iconite emotive" cu care sa te exprimi? Chiar nu te poti abtine sa fii rautacios? _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Cristina CDV Membru

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 64 Localitate: Oslo
|
Trimis: 08/09/2007 21:47 Titlul subiectului: .. |
|
|
..
Ultima modificare efectuata de catre Cristina CDV la 07/10/2007 16:47, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 09/09/2007 17:23 Titlul subiectului: |
|
|
Da, da, sunt desigur pentru functionarea in continuare acestui forum minunat.
Pupici la toti  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 09/09/2007 18:50 Titlul subiectului: |
|
|
Propun ca acest forum sa se inchida!
Nu ne trebuie asa ceva, unde sa citim remarci atat de umilitoare la adresa noastra, a romanilor... Remarci facute de cine? De trei persoane care nu sunt din Romania dar care au dorit sa deschida un forum romanesc... De ce? Ca sa adune pe forum romani pe care sa-i atace mai apoi... De ce oare nu au deschis un forum moldovenesc ca doar sunt foarte multi moldoveni, basarabeni veniti in Norvegia? Cred ca pentru ca nu era conform planului de defaimare a romanilor... Postarea lui Brodeaga nu respecta regulamentul forumului si a fost lasat... Cine e moderator la Politica?
Cred ca situl parohiei ne e de-ajuns pentru a scrie informatii, pentru a intreba/raspunde diverselor persoane, pentru a lua legatura intre noi prin intermediul administratorului sit-ului... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 09/09/2007 19:19 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | Propun ca acest forum sa se inchida!
Nu ne trebuie asa ceva, unde sa citim remarci atat de umilitoare la adresa noastra, a romanilor... Remarci facute de cine? De trei persoane care nu sunt din Romania dar care au dorit sa deschida un forum romanesc... De ce? Ca sa adune pe forum romani pe care sa-i atace mai apoi... De ce oare nu au deschis un forum moldovenesc ca doar sunt foarte multi moldoveni, basarabeni veniti in Norvegia? Cred ca pentru ca nu era conform planului de defaimare a romanilor... Postarea lui Brodeaga nu respecta regulamentul forumului si a fost lasat... Cine e moderator la Politica?
Cred ca situl parohiei ne e de-ajuns pentru a scrie informatii, pentru a intreba/raspunde diverselor persoane, pentru a lua legatura intre noi prin intermediul administratorului sit-ului... |
Totul e bine si o sa fie bine _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

|
Trimis: 09/09/2007 19:26 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | Propun ca acest forum sa se inchida!
Cred ca situl parohiei ne e de-ajuns pentru a scrie informatii, pentru a intreba/raspunde diverselor persoane, pentru a lua legatura intre noi prin intermediul administratorului sit-ului... |
Draga Elena.Daca nu iti place critica constructiva si te simti cu musca pe caciula nu intra pe acest forum.Cauta altele pentru a te exprima. De ce majoritatea trebuie sa se supuna tie?
PS.Prefer o critica sanatoasa pentru o societate romana mai civilizata si evoluata.Nu o lua in nume de rau.
CRITICA PE CARE O ADUC E MOTORUL PROGRESULUI  |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

|
Trimis: 09/09/2007 19:40 Titlul subiectului: |
|
|
[quote="Elena"][size=18]Propun ca acest forum sa se inchida!
... Cine e moderator la Politica?
mstanica bun baiat |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 09/09/2007 21:20 Titlul subiectului: |
|
|
| brodeaga a scris: |
Draga Elena.Daca nu iti place critica constructiva si te simti cu musca pe caciula nu intra pe acest forum.Cauta altele pentru a te exprima. De ce majoritatea trebuie sa se supuna tie?
PS.Prefer o critica sanatoasa pentru o societate romana mai civilizata si evoluata.Nu o lua in nume de rau.
CRITICA PE CARE O ADUC E MOTORUL PROGRESULUI  |
Ok ! Multumesc pentru ospitalitate, pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat si pentru posibilitatea de a cunoaste cateva persoane minunate... Va doresc multe impliniri in continuare pe drumul realizarii unei "societati romanesti mai civilizata si mai evoluata". Nu, nu ti-o iau in nume de rau caci m-ai ajutat cu acest email sa renunt a mai pierde vremea si a ma mai consuma din cauza prostiilor pe care le scrii aici...
Cu "critica ta sanatoasa" sau "constructiva"... m-ai dat gata ! Nu ma simt cu "musca pe caciula" dar ca ma bazaie iritant unul cu mintea cat o musca asta am simtit-o de prea multe ori... Nu am cerut nimanui sa mi se supuna ci am cerut ca toti sa ne supunem bunului simt ceea ce-ti lipseste cu desavarsire ... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

|
Trimis: 10/09/2007 07:14 Titlul subiectului: |
|
|
Mesaj de la Elena
cu musca pe caciula"? de ce? eu vin cu acuzatii la adresa romanilor? eu ii indepartez de pe forum pe toti? tot ce scrii nu e altceva decat critica, nu faci decat sa iriti lumea si sa strici buna dispozitie a tuturor... O faci intentionat si nu am alt5a explicatieb decat ca esti pus sa faci asa. Dar de ce? De cine? Chiar nu gasesti altceva de postat? Cauta articole interesante, copie-le si posteaza-le. Hai sa invatam istorie, hai sa invatam sa ne respectam...
In fiecare duminica imi amarasti sufletul... De ce atata dusmanie ? Cu ce sunt eu, si cei ce posteaza aici, vinovata oentru ceea ce fac tiganii cu pasaport romanesc sau romanii - ticalosi?
Eu incerc sa adun romanii pe forum, incerc sa-i ajut pe unii din ei, sa gasesc informatii utile lor... Dar tu? Tu ce faci pentru persoanele (romani, moldoveni, basarabeni) care intra pe forum?
... Si acest mesaj putea fi postat pe forum si nu pe privat...
De acord, unii se mai ajuta reciproc, dar de obicei vad ca numai invidie si birfe sunt in rindul comunitatii.
Personal am contribuit in citeva cazuri nu cu vorbe goale sau sfaturi , sau tiparire pe web a unor linkuri, ci chiar am si ajutat material sau am gazduit pe cei ce aveau nevoie.
Mai multa inima fratilor. Cind mergeti in ospetie la cineva nu veniti cu maina in fund, ci luati ceva de pus pe masa, nu o faceti pe smecherii cu cafeaua si tigara.
Nu mai furati monete de 5-10kr din talgerul din Biserica pentru lumanari,
nu mai trimite-ti droguri pe adresa altor membri ai societatii cu motiv ca aveti nevoie de medicamente, adevarul fiind sa bagati droguri in Norvegia, nu luati locurile de munca la acei care au venit inaintea voastra.
Moderatorul este rugat sa nu modereze acest mesaj daca se considera impartial.
Bafta  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 10/09/2007 08:26 Titlul subiectului: |
|
|
Expresia "cu musca pe caciula" e din mesajul privat primit de la acest Brodeaga:
Elena iar te abati de la subiect. Nu acuza daca nu ai dovezi clare.
Presupun ca singura esti din acestia
Hotul cind este prins, de obicei neaga.
Te simti cu musca pe caciula?
... eu am ajutat, gazduit si ospatat romani chiar si atunci cand locuiam cu sotul in 35 mp. Am ajutat tot timpul, romani si basarabeni efectiv, indiferent daca seram in Romania sau sunt in Norvegia... Chiar si dupa ce unii m-au dezamagit excrocandu-ma de bani...
In fine, astept de la cei cu posibilitati sa vina cu "dovezi clare" despre anti-romanismul vostru... Pana atunci doar succese ! _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Eva Maria Matei Junior

Data inscrierii: 04/Sep/2007 Mesaje: 7 Localitate: Galati
|
Trimis: 10/09/2007 13:39 Titlul subiectului: referitor la inchiderea forumului |
|
|
Dragii mei,
eu sunt venita de prea putin timp aici (in NO) si inscrisa de si mai putin timp pe acest forum ca sa pot intelege intrigile complexe, insa eu credeam ca acest forum este al parohiei... ca s-a dezvoltat si in alte directii, asta e altceva. De ce sa se inchida forumul din cauza neintelegerilor dintre (anumiti) oameni? Neintelegeri si diferente de opinii vor exista intotdeauna, asta inseamna sa inchidem orice forum pe care se intalnesc romani?... Nu cred.
Sunt de parere ca subiectele mondene si cele ... lumesti sa fie mutate pe noul forum, iar acesta sa ramana pt cei interesati de cele mai laice.
Cine e pentru? impotriva?
Cu respect, Eva. |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 212 Localitate: Ploiesti/Reghin/Oslo
|
Trimis: 10/09/2007 14:06 Titlul subiectului: |
|
|
Forumul e administrat si gestionat de vreo cateva persoane. Nu are neaparat o legatura cu asociatia, insa poate fi folosit ca mijloc de comunicare intre membrii asociatiei, cat si intre alti romani care au vreo legatura cu Norvegia.
Au aparut anumite conflicte pe forum (la diverse nivele: conducere veche a asociatiei-conducere noua a asociatiei, basarabeni-romani, romani-tigani, etc.), insa mutarea nu este impusa de ele. Administratorii au considerat, ca din punct de vedere tehnic (administrare mai usoara, diverse facilitati de punere a mesajelor, banda mai larga, etc.), ar fi mai bine ca forumul sa fie mutat. Nu toata lumea e neaparat de acord.
Restul, sunt povesti, cu mai mult sau mai putin sentiment atasat.  _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Merovingian Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 53 Localitate: Oslo,Norvegia
|
Trimis: 11/09/2007 21:17 Titlul subiectului: Re: referitor la inchiderea forumului |
|
|
| Eva Maria Matei a scris: | | Neintelegeri si diferente de opinii vor exista intotdeauna, asta inseamna sa inchidem orice forum pe care se intalnesc romani . |
NU , eu nu doresc ca acest forum sa fie inchis . _________________ MEMENTO VITAE ! |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

|
Trimis: 13/09/2007 21:56 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt pentru perpetuarea acestui forum.
Acesta este o gura de aer pentru noi, romanii basarabeni. |