Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Imaginea forumului romanilor din Norvegia

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 07/08/2007 17:28    Titlul subiectului: Imaginea forumului romanilor din Norvegia Raspunde cu citat (quote)

Trimit acest mesaj pentru ca doresc sa va atrag atentia asupra unei foarte importante chestiuni ce priveste forumul acestei comunitati ce recomanda propria pagina ca "Site-ul oficial al comunitatii romanilor din Norvegia”.

Este de-a dreptul ingrijoratoare calitatea forumului care se degradeaza intr-un ritm constant si astfel implicit imaginea comunitatii. Credibilitatea comunitatii si cea a membrilor ei are de suferit de asemenea.

Acest forum a devenit locul insultelor, inclusiv pe motive rasiste si xenofobe de prea multe ori si in mod repetat acestea au fost tolerate de moderatori.
Aici evreii si tiganii romani nu s-ar simti prea comfortabil avind in vedere ca multe mesaje ofensive au fost permise sa stationeze pe forum fara cea mai mica obiectie din partea moderatorilor.
Atrag atentia ca forumul se recomanda ca fiind al romanilor.
Si uneori, prea des as zice, nici romanii nu se pot simti bine pe acest forum din aceleasi motive (amintiti-va numai discursul topicului Hoti romani in Norvegia).

Faptul ca acest forum apare pe pagina acestei asociatii care se recomanda ca fiind "Comunitatea romaneasca ortodoxa din Norvegia" iar pagina “site oficial al comunitatii romanilor din Norvegia!” trebuie sa genereze imediat o considerabila serie de obligatii morale privind mentinerea corectitudinii si a unei calitati civilizate a discursului utilizatorilor. In definitiv, acest forum reprezinta practic primul punct de contact cu oamenii din comunitatea romana din Norvegia si deci implicit si imaginea comunitatii ceea ce impune o mare responsabilitate.

Daca site-ul este recomandat ca fiind cel oficial al comunitatii romanilor din Norvegia si nu doar a celor ortodocsi, forumul stefancelmare.no nu poate fi considerat unul privat unde administratorii si moderatorii pot decide imaginea forumului dupa propriul gust. Reguli stricte de moralitate si obiectivitate trebuie sa guverneze comportamentul acestora in acest caz.

Se pare ca cei ce se ocupa de acest forum ignora complet importanta pe care o are asupra imaginii comunitatii romane folosind ca argument probabil “trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili” fraza ce regaseste in evazivul regulament pe care acest forum il are.

Regulamentul pe care acest forum il foloseste inprezent: http://stefancelmare.myforum.ro/profile.php?mode=register este o doar copie incompleta a regulamentului unui alt forum http://www.newlady.ro/forum/profile.php?mode=register, din care este exclusa, in mod surprinzator, o mare si importanta parte in care sint enumerate detaliat comportamentele ce nu pot fi tolerate pe forum.

Lipsa unui regulament corect si complet ce impune obligatii atit utilizatorilor cit si moderatorilor sau admnistratorilor a dus in timp la forma actuala a forumului, care personal cred ca este de-a dreptul trista.
Ce este moderatorul, importanta si obligatiile lui? O definitie corecta este data de regulamentul forumului siteului www.avocatura.com .
http://www.avocatura.com/modules/Forums/regulament.php
"Moderatorul.
Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele membrilor. Prin actiunile sale, moderatorul trebuie sa creeze conditii optime pentru dezvoltarea calitativa si cantitativa a forumului.
Moderatorii se supun, ca oricare alt membru, acestui regulament se supun, ca oricare alt membru, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratorul forumului.
Moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor PM sau in cadrul postului moderat.
In disputele cu alti membri ai forumului, moderatorul nu are voie sa se foloseasca de avantajele de moderator pentru a-si intari argumentele. El trebuie sa poata oferi explicatii privind legatura intre actiunile sale si dezvoltarea acestei comunitati online."

Eu sper doar ca si dumneavoastra intelegeti importanta pe care imaginea forumului o are asupra imaginii comunitatii romanilor .
De asemenea sper ca sinteti de acord, comentariul critic precum ºi libertatea opiniei sint importante ºi benefice pentru comunitate atita vreme cit se exprima in mod civilizat.

Daca va intrebati totusi despre ce vorbesc cititi va rog urmatoarele si daca dumneavoastra vi se pare ca moderatorul are o atitudine cit de cit obiectiva sau corecta atunci va rog sa uitati continutul acestui mesaj :
http://stefancelmare.myforum.ro/in-bucuresti-salariul-mediu-urca-spre-1000-de-euro-vt189.html

http://stefancelmare.myforum.ro/forumul-nostru-cel-de-toate-zilele-vt190.html

Personal gasesc ca este revoltator ca se permite asa ceva.

Domnilor incercati sa faceti ceva pentru a modifica starea de lucruri actuala si nu ma refer la schimbarea din functie a persoanelor ci a instituirii unor corecte reguli ce pot guverna un forum civilizat si cu atit mai mult trebuie sa guverneze un forum al unei comunitati romanesti.
Daca tot s-a inceput o treba, faceti-o bine. Principiul “las’ ca merge” dupa cum vedeti chiar nu merge.
Acest forum nu apartine moderatorilor, apartine comunitatii atit timp cit se recomanda ca atare.

Va multumesc.
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 08/08/2007 02:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda cred ca imi incep sa imi clarific comportamnetul tolerant pe care un moderator al forumului il are fata de magarii si injurii:

Si-a facut omul site pina la urma cumva..

Citat:

http://www.ziarultricolorul.ro/monden.html?aid=2782

"Ma numesc Constantin Racu, sînt cetatean al Republicii Moldova si traitor al Norvegiei. Simpatizez mult orientarea politica a Partidului România Mare. Am dorinta de-a forma o pagina web - www.romania-mare.no - care ar promova orientarea politica a României Mari printre românii din Norvegia, Scandinavia, din strainatate. Totodata, dea forma un forum de comunicare românesc, pe pagina web. Astazi nu exista un asa tip de pagina web româneasca. Comunitatile românesti din strainatate nu au pagini web sau forumuri, dar toti sînt posesori de computere la domiciliu. Rog sfatul si ajutorul dvs. în solutionarea acestui lucru bun. Cu drag, Constantin Racu, Granbergstubben 108, Oslo, Norvegia."

Deci imaginea forumului romanilor din Norvegia sa fie lasata in mainile unei extreme dreapta ce isi doreste cel mai mult sa aiba un site ?

Ma scuzati domnilor dar e de-a dreptul trist .. ii puteti urmari comportamentul si eficienta in acest forum care s-a transformat in unealta lui personala.
Da eu sunt Constantin Racu cel care am initiat , finansat, pagina web, forumul si celelante fapte bune pentru romani . Am cautat ajutor din partea romanilor din toate partile, cand unii criticau ,furau , barfeau si scuipau in comunitatea romana, cum o fac si astazi. multstimate doamna cu masca pe fata. Ai uitat sa scrii data mesgului meu catre "Romania Mare" Unde erau patriotii romani atuncea???????
md
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007

MesajTrimis: 08/08/2007 09:02    Titlul subiectului: libertatea de exprimare Raspunde cu citat (quote)

Nu as vrea sa intru in polemica ieftina sau rafuieli personale insa...
Una din marile realizari de care omenirea se bucura in acest moment este LIBERTATEA.
Fiecare este liber sa spuna ce vrea si este liber sa se asocieze in organizatii / partide conform convingerilor personale (in caz ca exista) ... asha cum e liber sa acceseze forumuri sau anumite pagini web.
"eutoteu" parerea mea e ca daca nu esti de acord cu ceva... oricand poti schimba canalul iar daca vrei sa faci un forum de stanga, mijloc, sus, jos, nord, sud sau vest... GO AHEAD!
Suntem pe INTERNET ... o alta forma de exprimare a LIBERTATII.
Cine e mai vinovat: hotii care ies in occident, romanii normali care sunt deranjati de actiunile celor dinainte sau Europa care ne-a oferit liberteatea de miscare?
Pina la urma fiecare este ce a facut educatia din el...
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 08/08/2007 10:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule administrator, aceasta nu este o rafuiala personala..
Este revolta fata modul in care dumneavoastra alegeti sa va ignorati responsabilitatile pe care le aveti fata de un forum ce il recomandati ca fiind al romanilor din Norvegia.
Acceptati prezenta insultelor sub titlul de libertate..libertatea nu justifica in nici un caz aceste comportamente.
opiniile se pot exprima si civilizat nu doar prin atacuri la persoana..
Cit despre schimbatul "canalului" .. va repet ..va recomandati siteul si forumul ca si reprezentant al romanilor.
Nu aceatsa este problema .. trebuie sa va dati seama ca ascet forum nu poate deveni unul de propaganda a ideilor nationaliste si xenofobe.

Domnul Constantin este binenteles liber sa isi aleaga apartenenta politica dar acest fapt nu implica ca acest forum trebuie sa se transforme in unealta dinsului, indiferent daca initiativa de formare i-a apartinut.
Limbajul si comportamentul trebuie sa ramina unul decent indiferent de libertatile pe care ni le da "libertatea".

Sa va fie clar domnule ..acest site nu este al romanilor din Norvegia, este al domnului Constantin chiar si dupa spusele lui ,si nu am absolut nici o problema ca isi face site, insa sa inceteze a il mai recomanda ca fiind al romanilor din Norvegia..

Daca acest site este finantat de fondurile ce vin de la guvernul norvegian atunci este o si mai mare problema..

La revedere
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 08/08/2007 10:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule Constantin, cel ce are o masca pe fata sinteti dumneavoastra..

Daca comunitatea romana a acestui site va mai continua sa tolereze manifestarile membrilor pe acest forum, prin comportamente discutabile din punct de vedere moral va fii criticata in continuare..
De "scuipat" cred insa ca va ocupati cu succes ..

Data mesajului de pe tricolor este irelevanta.. Continutul pus vis a vis de comportamentul pe care il afisati pe acest forum este insa mult mai relevant..
md
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 08/08/2007 11:46    Titlul subiectului: Forumul romanilor Raspunde cu citat (quote)

Daca imi este ceva neclar este motivatia dvs in spatele asha ziselor 'revoltelor' si a grijii ce o purtati in ceea ce priveste imaginea acestui forum (as vrea sa aud o motivare plauzibila).
Discutam de efecte si nu de cauza. In mare parte sunt articole preluate din presa si sunt supuse discutiilor. Daca ar fi ceva care ar trebui sa va preocupe este DE CE pleaca rromii la cersit sau hotii la furat... de nevoie probabil si pentru ca altceva nu stiu: Castig rapid fara prea mult efort. Sau sa inteleg ca sunteti sustinatorul acestei idei si dvs?
Neoficial sau oficial ... forumul exista si mai mult de cat atat conecteaza oameni si idei.
"forum nu poate deveni unul de propaganda a ideilor nationaliste si xenofobe". Va rog sa argumentati spusele dvs. cu subiecte/discutii din acest forum unde se promoveaza asha ceva.
Conform DEX:
NAÞIONALÍSM s.n. Ideologie ºi politicã care urmãreºte întreþinerea izolãrii ºi aþâþarea neîncrederii ºi urii între diferite naþionalitãþi. ♦ Tendinþã de a aprecia exclusiv ºi exagerat tot ceea ce aparþine propriei naþiuni.
XENOFÓB, -à adj., s.m. ºi f. (Cel) care urãºte persoanele sau popoarele de altã naþionalitate, care este duºman a tot ceea ce este strãin.

Si alta rugaminte este sa nu mai aruncati petarde cu efect intarzit, gen finantare guvern norvegian... acest subdomeniu myforum.ro e gratuit!
Augustin
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: 08/08/2007 15:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragi forumisti,

Tare as fi vrut ca forumul asta sa mearga asa cum trebuie, sa nu fie atatea insulte, discutii la unele subiecte total in aer plus multe alte chestii. Oricum scopul unui forum (cred eu) etste de a crea legaturi intre utilizatori prin diferite discutii, unele au degenerat in certuri "ca la clasa intai". Sa va spun drept , cand am venit in Norvegia si am vazut ca in tara asta romanii nu aveau nici macar un amarat de site, am ramasa masca, nu vreau sa ma laud sau nu stiu ce. Am ajutat cu placere si poate am pierdut cateva nopti cu toata treaba asta, si bineinteles a trebuit sa suport critici, unele constructive si le multumesc celor care au mai dat cate o sugestie, si unele care......i/ti llasa un gust amar , dar in fine.
Nu vreau sa credeti ca incerc sa ma scuz , dar vreau sa imi pastrez neutralitatea. Nu cer decat putina intelegere intre utilizatori, poate unii sunt mai impulsivi, poate unii se pictisesc, poate altii au gasit o punte prin care mai pot afla de cate unul, altul. Suntem asa putini romani in Norvegia, o tara care e tare departe de casa, si care ramane totusi un pic rasista comparativ cu altele. Ce vreau sa spun este ca si-asa viata multor romani de aici nu este chiar usoara, poate reusim sa nu fim chiar atat de rai unii cu ceilalti si sa gasim o cale de a face traiul aici mai suportabil.

Daca nu se poate .. asta e, vb cuiva "lasa ba ca merge asa"

Numai bine,

Augustin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 08/08/2007 17:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cuiva nui place tare de mine si intra pe forum cu prostii, nu cu discutii si dovezi si cand vad ca nu au dovezi trec la mincuni ,dar eu sunt om liber si am parerea mea. Daca ceva nui corect scris dovedi-ti ca nu-i asa , dar prostii ca eu sunt membru in PRM si altele ...ma umfla rasul.
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 11/08/2007 16:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule Constantin hehe despre ce minciuni este vorba?
Eu nu am spus ca sinteti membru PRM.
Insa v-ati marturisit intentia de a "promova orientarea politica a României Mari printre românii din Norvegia, Scandinavia, din strainatate. Totodata, dea forma un forum de comunicare românesc".

Faptul ca ati incercat sa puneti pe pagina asociatiei Stefan cel Mare "Harta Romaniei Mari" imi sugereaza ca ati fi dorit ca aceasta pagina si implicit acest forum sa fie si un mediu de promovare a orientarii politice a partidului Romania Mare.

Modul in care va exprimati in cadrul acestui forum, in genereal exclusiv prin atacuri la persoana si in ultima vreme amenintari, toleranta pe care o aveti ca moderator fata de afirmatii jignitoare la adresa romanilor, postarea unor mesaje in care va exprimati credinta dumneavoastra personala ca romanii le sint inferiori basarabenilor este intr-adevar o forma de promovare a orientarii politice de dreapta.

Hehe numai ca se manifesta impotriva romanilor in cazul dumneavoastra.
Ciudat totusi ca ati hotarit sa va adresati Romaniei Mari daca aveti astfel de opinii fata de romani.

Si ma repet domnule, poate vei pricepe,
Binenteles ca esti liber sa iti expui opiniile, atita vreme cit o faci intr.un mod civilizat si fara atacuri la persoana, fara generalizari nationaliste ce denota in general o trista ingustime a mintii.

Sa iti fie clar domnule romanii nu sint hoti sau prosti ( dupa cum ii judeci tu pe toti la gramada) cum nici basarabenii nu sint prosti .
Unii romani sint insa hoti si prosti cum si unii basarabeni sint prosti.
Unii oameni sint hoti si prosti sau doar hoti sau prosti.
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 11/08/2007 17:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule MD
Faptul ca insinuati ca mint in privinta motivatiilor mele..ce sa zic..aveti o modaliatate foarte interesanta si "corecta" de a aborda o discutie sau mai degraba de a face fata unei critici..
Sper insa ca nu va procupati cu motivatiile ascunse numai ale celor care au indrazneala de va critica activitatea.

Pe de alta parte interesant ar fi de stiut motivatiile dumneavoastra de a administra un forum, in special unul romanesc, ce are un regulament cel putin scheletic ca sa nu mai mentionez incorect avind in vedere ca administratorul si moderatorii au doar drepturi, autoritate dar nu si obligatii.

Acum insa ..ale mele motivatii hehe prea neplauzibile pentru gustul dumneavoastra sofisticat...ei bine pentru a le pricepe trebuie sa cititi din cind in cind mesajele lui Brodeaga si reactiile domnului Constantin la aceste postari.
Si evident ca voi folosi copy paste pentru ca sa nu mai pierdeti vremea cautindu-le pe cele care in special au declansat acea "asa zisa" revolta a mea pe care dumneavoastra evident o considerati falsa.

"Se aude tot mai des ca romanii s-au apucat de furat prin Norvegia. Se aude ca au furat cablul electric in oraselul Ski care conecta calea ferata cu Oslo.Oare chiar asa de mari hotii se fac? Este unicul lucrul care-l puteti face sau mai puteti ceva?" acest fragment apartine lui Brodeaga si a initiat topicul Hoti romani in Norvegia..
Sa inteleg ca il considerati o inocenta informare a comunitatii ???? Vedeti vreun link catre articol , vreo expunere detaliata a faptelor?
Eu vad doar o dorinta de a duce o ofensa romanilor de pe forum, remarcati va rog remarca domnului Brodeaga “Este unicul lucrul care-l puteti face sau mai puteti ceva?"
Gasiti ca toleranta repetata aratata acestui gen de postari nu poate deveni revoltatoare pentru un roman???
Si fiindca tot vad ca insistati sa folositi definitii, oare nu contribuie acest gen de postari la ”aþâþarea neîncrederii ºi urii între diferite naþionalitãþi” ?
Si tot in aceasta privinta sa va reamintesc tendinþa de a aprecia exclusiv ºi exagerat tot ceea ce aparþine propriei naþiuni in cazul domnului Constantin care sustine superioritatea basarabenilor fata de romani acompaniata de toleranta aratata domnului Brodeaga si civilizatele lui postari.

Eu personal domnule nu arunc ceea ce dumenavoastra numiti ”petarde”, de asta va ocupati dumneavoastra cu succes.. ”Castig rapid fara prea mult efort. Sau sa inteleg ca sunteti sustinatorul acestei idei si dvs?”
Faptul ca ignorati absolut continutul mesajului si va preocupa mai mult “neplauzibilele” mele motivatii, ca va preocupa prea mult persoana mea si tipul cistigurilor pe care le prefer decit ceea ce spun, nu e semn ca ati fi o mostra de obiectivitate.
Acum sigur, nimanui nu ii place in mod deosebit sa fie criticat dar nu va pot intelege reactia aceasta in nici un caz. Ce sens au aceste nimicuri?

Totusi pentru a va linisti domnule, in afara de doi trei romani in Trondheim nu cunosc altii, pe cei din aceasta asociatie cit si pe cei care se aflau inainte la conducere nu ii cunosc decit din postarile lor de pe acest forum.
Nu am nici o motivatie ascunsa dupa cum “elegant” insinuati ..
M-am bucurat la inceput ca acest forum exista acum insa ma rusinez.

Si ma repet domnule si cinstiti moderatori, nu ma deranjeaza discutarea unei teme sau a unui subiect incomod ci modul si limbajul in care unora dintre utilizatori li se permite sa isi exprime opiniile.
Si da trebuie sa le fie permis..si da trebuie sa fie o dictatura , una a bunului simt.
Dar deja ma repet prea mult..si inutil din cite observ..

Se prefera evident ca acest forum sa fie unul ”de scandal” si este evident ca forma preferata de exprimare este atacul la persoana,nationalitate sau etnie si amenintarile, in locul discutiei ideilor..

Putina modestie domnilor nu v-ar strica domnilor.. faptul ca faceti un lucru prost pentru romanii din Norvegia nu este un motiv de lauda.
Acum romanii din Norvegia au datorita dumneavoastra un forum cu care mai degraba se pot rusina .. si cu care dupa cum se observa dupa gradul de participare nu prea doresc sa fie asociati.

Si o intrebare personala: Cum ii permiteti domnului Constantin sa faca amenintari prin intermediul acestui forum? http://stefancelmare.myforum.ro/regulament-vt252.html

Si inca ceva, iata totusi o ingradire a "libertatilor" internetului:
"Conventia Consiliului Europei pentru combaterea criminalitatii informatice si Protocolul Aditional la Conventie privind incriminarea faptelor de natura rasista si xenofoba, savarsite prin intermediul sistemelor informatice.
5.2. Art.2 alin.1 din Protocolul Aditional defineste notiunea de “material rasist si xenofob”, susceptibil de a fi difuzat pe cale electronica, drept orice material scris, orice imagine, precum si orice alt mod de reprezentare a ideilor si teoriilor care sprijina, promoveaza sau incita la ura, discriminarea ori violenta impotriva oricaror persoane sau grupuri de persoane, pe temeiul rasei, culorii, al ascendentei ori al originii nationale sau etnice, precum si al religiei, daca este invocata ca pretext pentru oricare dintre acesti factori. 5.2.1. Raportul Explicativ al Protocolului Aditional aduce, la pct.12, anumite precizari utilei procesul de implementare, in sensul ca “materialele scrise” se refera la texte, carti, reviste, declaratii, mesaje etc., in vreme ce “imaginile” vizeaza fotografii, desene etc. Esential este ca aceste materiale sa poata fi stocate, procesate si transmise prin mijlocirea unui sistem informatic."
Banuiesc ca aceasta face parte dintre legile pe care le mentionati totusi in regulament.
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 11/08/2007 17:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si domnilor,
Cred ca am explicat prea mult sensul demersului meu deja..
Ori pricepeti ce vreau sa zic ori continuati va rog domnilor cum stiti voi mai bine sa administrati si sa va comportati in cadrul unui forum..
Eu nu mai am rabdare sa imi pierd timpul cu atacurile dumneavoastra in locul argumentelor.
md
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 11/08/2007 20:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stimabila (..ile),
sub masca anonimatului putem spune si face multe asta ar fi o chestiune.
A II-a este ca I really don't care daca au folosit genitivul sau geriunziul atunci cand unul din utilizatori se exprima pe forum.. cum spuneam fiecare e liber sa zica ce vrea. Ceea ce ati postat ca fiind argumente nu mi se pare a fi atat de relevante.
Daca ar fi sa imi explic prezenta sustinerii asupra comunitatii romane in Norvegia e o chestiune naturala ... pacat ca nu am suficient timp ptr a ma implica in forum...
Sincer nu prea am inteles pornirile astea revolutionare ale dvs.
Mult succes in ceea ce faceti pe viitor!
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 12/08/2007 21:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule nu v-am cerut sa va intereseze gramatica limbii romane,
V-am cerut sa va intereseze limbajul ( nu limba) si comportamentul membrilor acestui forum.

Vad insa ca va intereseaza in principal identitatea mea si va concentrati pe repetarea cuvintului masca.. Chiar nu sinteti in stare sa dezbateti o idee si nu o persoana domnule?

Va intereseaza prea putin insa ca moderatorul vostru iubit ii considera pe romani hoti laolata sau aduce jigniri comunitatii romanesti insa va permiteti timpul sa repetati fara sens cuvintul masca.

Domnule va reamintesc iar doar ca pe acest forum unii isi permit sa scrie mesaje in numele altora ..
Ca moderatotul isi aduga pur si simplu opiniile pe mesajele trimise de altii in loc sa si le exprime in postari separate..

V-ar fi de folos cu totul altceva decit identitatea mea..
Sa va pastrati mintea deschisa..
md
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 13/08/2007 10:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu sunt un judecator absolut si nici nu imi doresc sa fiu.
Insa consider ca argumentele oferite nu sunt suficient de concludente in acuzele aduse (xenofobie si idei nationaliste).
Mi se pare din partea dvs un atac ieftin la persoana dl Constantin si o incercare de discreditare a acestui forum.
Il cunosc personal pe dl Constantin si din discutiile avute cu dansul nu am avut impresia ca ar fi avut ceva impotriva romanilor. Mai mult decat atat eu cred unii moldoveni/basarabeni sunt mai romani decat romanii uneori.
Apreciez pornirea dvs de a da cu Ariel peste imaginea Romaniei insa in realitate romanii si-au cam facut-o cu mana lor.
Nu imi face deloc placere sa merg prin oras si sa vad cersatori considerati romani.
Si in calitate de ce... ar trebui sa va iau in seama mesajele pina la urma?
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 13/08/2007 11:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule aici altii se ocupa cu atacuri ieftine, nu eu..iar in ceea ce priveste acest forum nu eu sint cea care il discrediteaza..
O faceti cu succes dumneavoastra.
Nu eu folosesc atacuri personale, va reamintesc domnule critica nu poate intra in categoria atac personal..
Si personal nu am nimic cu domnul Constantin, insa felul in care se manifesta si ideile pe care le emite, in special fata de romani cam au tendinta sa creeze astfel de reactii daca nu ati observat.

Acum eu inteleg ca nu prea sinteti roman nici dumneavoastra din exprimarea "si-au facut-o cu mina lor" pentru eu ca roman as fi zis "ne-am facut-o cu mina noastra" .
Dar nu vreti sa pricepeti ce zic si gata, o tineti sus si tare ca romanii merita sa fie numiti hoti laolalta din cauza actiunilor unora dintre ei.
Si in general in mare majoritate, a unora dintre tiganii romani.
Va repet generalizarile pe care le face domnul Constantin sau Brodeaga si cu care dupa spusele dumneavaostra sinteti de acord ajuta la discreditarea forumului mai mult decit o pot face eu.
Si ma repet domnule intentia mea a fost ca acest forum sa devina unul civilizat si corect..insa nu am cu cine discuta pentru a se face ceva in acest sens..

Si daca nu sinteti roman domnule nu va mai rusinati va rog...
Si daca nu aveti propuneri concrete de reforma sociala pentru a impiedica acest fenomen de raspindire a romanilor hoti ci doar va multumiti sa aruncati fraze de genul, parafrazez "mai e ceva ce stiti sa faceti in afara de hotii voi astia romanii".. chiar nu va inteleg demersul.
Credeti ca noi romanii nu stim prea bine ce fac unii dintre conationalii nostri? Daca nu, puteti sa deschideti un topic numai cu articole din ziare privind hotii facute de romani..insa scutiti-ne de comentariile inutile si tendentioase hehe sau macar aveti curajul sa va asumati ce insinuati.

Cred insa ca va este rusine ca basarabenii sint asociati cu romanii aproape automat, insa domnule aveti o sansa de scapare inca de sub eticheta de hot..nu sinteti roman..bucurati-va.

Si am incheiat.
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 13/08/2007 12:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am impresia ca eutoteu si prin somn striga Constantin :-)
Dar vreau sa stiu care este atitudinea matale domnisoara catre V. Pavel. B . Ezechil si alti oameni de vaza.
md
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 13/08/2007 14:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca eutoteu este roman adevarat, civilizat, drept, destept si devreme acasa!
In sfarsit cineva care sa ne lumineze... well fii capitanul nostru...
ce o sa faci acum?
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 14/08/2007 14:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hehehe..of of domnule Constantin cita importanta iti mai place sa iti dai..cum o sa te mai dai jos de pe piedestal??

Nu am domnule nici o parere, nu ii cunosc..
Insa iti pot zice sigur ca nu am incredere nici in dumneata sa iti dau datele mele personale hehe..
Cine stie ce ti-ar trazni sa faci cu ele..

Hai salutare si ai grija cu piedestalul ala..sa nu duca la fracturi..
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 14/08/2007 14:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nope , nu merci ..
Nu vreu sa fiu capitanul nimanui si in nici un caz al unui grup ca al dumneata.
Prea multa incapatinare in refuzul de a lua contact cu o alta realitate decit cea proprie..
Si prea multa incoerenta in discursul membrilor cei mai vocali..
Nici macar nu am cu cine sa ma cert .. doar sa ma insult si crede-ma domnule dupa o vreme chiar devine boooring.

Salutari.
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 14/08/2007 16:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eutoteu a scris:
Hehehe..of of domnule Constantin cita importanta iti mai place sa iti dai..cum o sa te mai dai jos de pe piedestal??

Nu am domnule nici o parere, nu ii cunosc..
Insa iti pot zice sigur ca nu am incredere nici in dumneata sa iti dau datele mele personale hehe..
Cine stie ce ti-ar trazni sa faci cu ele..

Hai salutare si ai grija cu piedestalul ala..sa nu duca la fracturi..

Pedestalul meu e familia mea si prietenii care ma incunjoara.
Familia e perfect , prietenii bine , locul de munca bine.

Fracturi , da , poate vre-o sticla de vin s-o scap jos sa se strice. :-D
Dat tu nu trebuesti la nimeni cu tot cu datele tale personale si cu prietenii tai din umbra fara nume.
O zi buna.
md
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 14/08/2007 16:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:'-( exact la ce ma asteptam... cand era vb de ceva concret cam batem in retragere. Well numai cine nu face nimic nu este criticat.
In ceea ce ma priveste daca timpul mi-ar permite as fi mai mult pe forum insa chiar nu ma simt motivat ca sa imi irosesc timpul cu tot felul de instigatori porniti pentru a dezbina... ( am trecut putin peste mesajele postate de dvs.)
Puteti sa zambiti sau sa va amuzati stimate DOMN ca provocati sau creati conflicte. Banal nuh? Oameni simplii contra unei inteligente superioare malefice care tinde spre plictiseala cand nu isi gaseste cineva pe masura capacitatilor intelectuale...
Din partea mea puteti fi moderator/organizator/administrator sau ce va doreste inima... iar unele din judecatile DVS sunt juste insa mai peste tot nu sunteti constructiv. Daca vreti sa construiti ceva aveti suportul meu insa daca vrei sa darimati ce altii au construit sacrificandu-si timpul liber mi se pare cam imoral si de aceea in ceea ce ma priveste voi ignora viitoarele postari ale dvs.

[Scuze Elena insa niste precizari erau necesare]
eutoteu
Membru
Membru

MesajTrimis: 15/08/2007 14:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule,
Despre ce anume concret vorbiti????
Ati propus modificarea regulamentului si mi-ati propus sa contribui cu sugestii si v-am ignorat???
Mi-ati propus ironic sa va fiu capitan domnule.. ati primit un raspuns pe masura ..nu vad nimic constructiv intr-o asemenea propunere..
Eu am propus modificarea regulamentului dar dumneavostra ati considerat ca bat cimpii si ma interezeasa cine stie ce razbunari...
Orice sugestii, nu numai ale mele s-au lovit aici de atacuri la persoana sau pur si simplu au fost ignorateori..cel mai des e vorba din pacate de primele.
Domnule daca ma amuzati, credeti-ma,abordam problemele acestui forum in cu totul alt mod. Eventual cu superioritatea lui Brodeaga ..

Insa v-ati dat seama deja...nu pot tolera usor insultele..nu sint inca asa de inteleapta..o fi virsta, nu stiu..
Plus mie nu mi se pare deloc imoral sa imi exprim nemultumirile fata de ceea ce se intimpla aici..
Ce sa zic imi pare rau ca v-ati sacrificat timpul liber pentru un forum ce a ajuns sa ia o astfel de forma si sa creeze nemultumiri, insa vina nu imi apartine, si in nici un caz nu vreau sa distrug nimic..nu asta e intentia mea..
Mi-am exprimat dorintele si nemultumirile in alte postari, cit si daca imi aduc aminte bine printr-un mesaj privat catre dumneavoastra..care a cam fost ignorat nu ?
Pina acum nu am primit decit reactii negative din partea dumneavoastra si a moderatorului principal care de altfel mi-a si pus in vedere posibilitatea blocarii mele pe acest forum...

Si ce sa zic .. cind va veti hotari sa faceti ceva constructiv cu forumul asta in afara de a ma face pe mine capitan voi incerca sa ajut daca o veti cere si daca o voi putea face..

Plus imi pare rau domnule dar eu chiar cred principiul ca decit sa faci un lucru prost mai bine nu mai faci nimic..

Si nu va mai legati va rog de inteligenta mea superioara..
Nu ma intereseaza inteligenta oamenilor domnule..ci caracterul .. asa ca va rog nu mai trageti concluzii aiurea din ceea ce spun..

Si da si eu voi incerca sa va ignor .. sper sa reusim cu succes ceea ce ne-am propus.
ela
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 19:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

md si eutoteu, cred ca ar trebui sa colaborati, lasand la o parte tot ce s-a discutat pana acum. daca intr-adevar doriti sa faceti ceva pentru acest forum, pentru romania, pentru imaginea noastra.
aveti ambii resurse si e pacat sa nu le folositi intr-un mod constructiv

asa ca, dragilor, stergeti cu buretele toata mizeria de pana acum si...hai la treaba! eu va sustin si va ajut :-)

poate ne intalnim toti 3 la o sarma sau o ciorba acra, cu bors ;-) ( prietenii stiu de ce :-) ) si povestim

pupici la amandoi :-)
Sus
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 27/08/2007 10:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ela a scris:
md si eutoteu, cred ca ar trebui sa colaborati, lasand la o parte tot ce s-a discutat pana acum. daca intr-adevar doriti sa faceti ceva pentru acest forum, pentru romania, pentru imaginea noastra.
aveti ambii resurse si e pacat sa nu le folositi intr-un mod constructiv

asa ca, dragilor, stergeti cu buretele toata mizeria de pana acum si...hai la treaba! eu va sustin si va ajut :-)

poate ne intalnim toti 3 la o sarma sau o ciorba acra, cu bors ;-) ( prietenii stiu de ce :-) ) si povestim

pupici la amandoi :-)

Hei, subscriu si eu la ce a scris Ela pentru voi, eutoteu si md...

Sunt sigura ca MD nu s-a referit la o persoana anume in chestia cu pliciul... A scris la modul figurativ.... Vedeti cum am ajuns sa fim pe acest forum? Stam "cu garda ridicata" tot timpul pentru ca ne asteptam sa fim "atacati" pentru orice si de catre oricine...
dani
Membru
Membru

Data inscrierii: 17/Aug/2007

MesajTrimis: 27/08/2007 13:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Forumul si-a revenit activitatea, mie imi place acest forum. :thumbsup:
Imi place cum se scrie , se dicuta , aflu ceva nou de fiecare data "calatorind" prin forum.
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 22:18    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum ! Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum