Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Hai Steaua ! Hai Dinamo ! Liga Campionilor Europeni fotbal.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Sport
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TOP GUN
Membru
Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007

MesajTrimis: 28/08/2007 19:44    Titlul subiectului: Hai Steaua ! Hai Dinamo ! Liga Campionilor Europeni fotbal. Raspunde cu citat (quote)

Azi 28 august , Dinamo Bucuresti joaca acasa cu Lazio Roma .
Eu anticipez ca Dinamo trece de Lazio si se califica in Champions League .
Ca o stire inedita am vazut azi la stiri la TV ( prind posturi din Romania ) ca jucatorii italieni de la Lazio care vin din capitala Italiei au ramas cu gura mare cascata cand au ajuns la sediu echipei Dinamo si au vazut ce masini de lux aveau jucatorii si conducatorii echipei romanesti , masini noi noute ca : Ferrari , Lamborghini , Rolls-Royce . Acesti jucatori italieni au ramas asa de mirati ca de unde atata luxus la Dinamo Bucuresti ca multi dintre ei si-au facut poze cu aceste masini , masini care nu prea multi jucatori de fotbal in Italia si le permit .

Eu sunt Stelist si maine 29 august joaca Steaua Bucuresti tot acasa si normal ca sper sa treaca mai departe si sa se califice in Champions League .

Ar fi frumos ca sa avem doua echipe romanesti de fotbal in aceasta competitie sportiva europeana de prestigiu ( sezonul 2007/ 2008 ) .

HAI ROMANIA !

Ultima modificare efectuata de catre TOP GUN la 30/08/2007 17:01, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
basarabeanu
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 17/Feb/2007

MesajTrimis: 28/08/2007 21:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Zimbru Chisinau -campion :lol:
Adriana
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007

MesajTrimis: 28/08/2007 21:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai s-auzim ce-a facut Dinamo. Eu am intrat pe forumul romanilor din italia si am ascultat in direct meciul ( foarte fain ca au avut link la radio), dar m-am plictisit repede. :lol: :lol: :lol: ....imi place mai mult pe stadion. Era 1-0 in ultimele minute de joc inainte de pauza. A mai fost ceva? daca scorul a fost 1-0 inseamna ca Dinamo s-a calificat in Liga campionilor? :clap2:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Merovingian
Membru
Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 29/08/2007 11:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Domnule Top Gun ,

Dinamo Bucuresti " a dat-o in bara " si tot aceasta se poate spune despre incercarea ta de a da un pronostic al meciului impotriva lui Lazio .
Am vazut si eu meciul si din prima repriza cand am vazut ca italienii nu se stresau sa atace mi-am dat seama ca au o tactica jmechera si secreta .
Tactica celor de la Lazio a fost sa-i lase pe cei de la Dinamo sa atace furibund in prima repriza iar ei sa se prefaca ca nu stiu fotbal ; ca apoi in repriza a doua Lazio cu niste atacuri fulger in care si-au aratat adevarata valoare de fotbalisti PROFESIONISTI sa inscrie trei goluri in 20 minute .
O competitie asa de mare ca Champions League cere echipe de fotbal PROFESIONISTE .

Sa speram ca Steaua are mai mult noroc .

PS. Dinamo - Lazio 1 - 3 . . Total 2 - 4 .
TOP GUN
Membru
Membru

MesajTrimis: 30/08/2007 17:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BRAVOOO STEAUA !!!

si ...

DINAMO MAI MULTA BAFTA/NOROC LA EDITIA VIITOARE !
brodeaga
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 31/08/2007 22:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

TOP GUN a scris:
BRAVOOO STEAUA !!!

si ...

DINAMO MAI MULTA BAFTA/NOROC LA EDITIA VIITOARE !

Steau a avut mult noroc cu o echipa mai slaba- BATE Borisov.
Va trebui sa munceasca mult ca sa iasa din grupe. 50 la 50.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
TOP GUN
Membru
Membru

MesajTrimis: 19/09/2007 17:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In aceasta seara de 19.09.2007 , Steaua Bucuresti joaca in Cehia cu echipa Slavia Praga .
Sa speram ca echipa noastra sa paseasca cu dreptul in primul meci din grupa H a Ligii Campionilor .
Este ceva cearta intre antrenorul Stelei ( Hagi ) si patronul ( Becali ) dar Steaua va invinge la Praga .

P.S. Celalat meci din grupa H la aceeasi ora este intre Arsenal Londra si Sevilla .
brodeaga
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 27/09/2007 21:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa ce Steaua a luat-o in freza la Praga, este mai mult ca sigur ca in absenta lui Hagi Steaua va pierde cu 0-2 la Arsenal

Transmitem ciobanului de Becali un beeeeeeeeeeeeeeeeee!! din tot sufletul.
PS.Pacat ca niste embleme a Romaniei au incaput pe mainile la toti neghiobii si ciobenii.beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! :lol:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 22:10    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Sport Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum