Trimis: 16/11/2009 17:42 Titlul subiectului: Gradinita romaneasca in Norvegia
In ultima vreme au venit foarte multi romani in Norvegia si ma gandeam ca ar fi o idee foarte buna sa avem si noi o gradintia ramaneasca aici.Am vazut ca sunt gradinite spaniole,englezesti,de ce nu am avea si noi una?
Eu o sa deschid o gradinta anul viitor din august si as vrea sa fac un sondaj sa vad daca ar fi romani care doresc sa-si trimita copiii la o gradinita romaneasca in No.Eu locuiesc in Oslo,inca nu stiu in ce zona v-a fi situata , acum sunt in cautare pt spatiu.Nu o s afie o gradinita mare 8-12 copii(familiebarnehage).
O zi frumoasa sa aveti
Ultima modificare efectuata de catre camicamelia244 la 24/11/2009 12:25, modificat de 1 data in total
Gradinita o sa fie in zona Frogner(bydel Frogner),eu am contactat administratia din Frogner si ei mi-au spus ca in primul rand trebuie sa-mi gasesc spatiul.Gradinita ar fi romana-norvegiana,un prilej bun pentru copiii romani sa se intalneasca dar sa si invete limba norvegiana si cultura lor.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum