|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
md Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 83 Localitate: Krsand
|
Trimis: 18/07/2007 08:53 Titlul subiectului: Gigele ... Ooo viatza mea |
|
|
Cálin Gigel (24) fra Romania tigger penger av forbipasserende med et trekkspill. Resten av familien pa fem gjor det samme andre steder i sentrum.
KRISTIANSAND: - Vi har det tungt i Romania. Vi kan ikke sende barna våre på skole og det er vanskelig a tjene penger for a leve. Kristiansand er full av snille og fine mennesker med stor giverglede. Sammenlignet med andre byer i Norge er Kristiansand flinke til gi, sier Gigel til Faedrelandsvennen gjennom en tolk...
Cititi continuarea pe aici
http://www.fvn.no/nyheter/kristiansand/article495767.ece
 _________________ http://www.norvegia-romania.net |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 18/07/2007 22:47 Titlul subiectului: |
|
|
da o munca mai grea si cu bani mai multi nu merge, tiganul -tigan ramane  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 20/07/2007 19:08 Titlul subiectului: |
|
|
Cateodata as fi vrut sa fiu altceva numai nu roman, asta e unul din momentele alea. Astia nu sunt romani sunt TIGANI, n-au nici o legatura cu Romania, au limba lor, religia lor, legile lor, sistemul social separat de cel romanesc, nu muncesc iar publicitatea pe care ne-o fac noua romanilor ma face sa-mi fie rusine. Pentru mine astia sunt doar o mare greseala pe care a facut-o Cuza, a fost un om maret , a facut multe lucruri bune, dar a facut si o greseala . Asa gandesc eu, iar daca ma considerati rasist, aflati ca nu sunt, iar daca credeti ca nu am dreptate faceti va rog o plimbare prin centrul orasului oricand ziua sau noaptea sa vedeti cum incet incet Oslo devine capitala europeana in ceea ce priveste numarul de tigani.
Intr-o dimineata ma duceam la servici si , in Gronland si am avut parte de o priveliste "incantatoare". In statia de T-ban , acolo unde sambata se tine un fel de bazar am numarat numai putin de 37 de colorati.
Numai bine
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: 20/07/2007 19:38 Titlul subiectului: |
|
|
poate erau si alte etnii ...sa fiu reaaaaa  |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

|
Trimis: 20/07/2007 19:48 Titlul subiectului: |
|
|
Erau tigani 100%, in Romania am avut ghinionul sa stau 2 ani intr-un cartier foarte colorat, iar aici e mai usor sa-i recunosti...in special femeile.
Au o retea care ii aduce, pentru ca majoritatea sunt analfabeti si habar nu au ce e aia Norvegie, de capul lor nu ar sti nici sa ajunga la Sofia.Ce este ciudat in tara asta e ca daca esti prins muncind la negru esti deportat, dar daca stai cu mana intinsa pe strada nu i-ti face nimeni nimic si atunci de dracu i-mi rup spatele muncind zi de zi ? Ma ploua, ma bate vantu etc, nu vreau sa ma plang ca supar pe Dumnezeu, dar de ce nu stau cu mana intinsa ? Pentru ca nu sunt tigan. Poate 1% din ei muncesc , i-mi pare rau pentru ei, dar pentru restul, nu merita nici un scuipat, e risipa de saliva.
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: 20/07/2007 20:02 Titlul subiectului: |
|
|
pe mine ma surprinde faptul ca primesc ceva, pt ca normal mi s-ar parea ca oamenii de aici sa fie retinuti la astfel de "ajutoare" tinand cont ca fiecare munceste pentru painica lui, si mai ales ca norvegianii nu-s genu; if u know what i mean...asa ca se pare ca sunt intretinuti sa practice astfel de ..treburi si ca atare raman aici, da' zau cat poa' sa faca un rroman dinasta deal nostru sa-si duca traiul aici...  |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

|
Trimis: 20/07/2007 20:18 Titlul subiectului: |
|
|
Fac bani crede-ma,
Unii cred ca fac si 6-700 kr la zi, ca sa nu mai vb de pesti si hoti.
Am inghiti in sec cand seful meu m-a intrebat de incidentul de la tren cu cablurile furate si am inceput sa ii explic care e treaba cu tiganii si romanii si dupa vreo 20 de minute .. ce-mi spune: Da, ai dreptate dar au pasaport romanesc. I-mi venea sa urlu. Ar trebui modificate pasapoartele pentru tigani, sa scrie pe coperti TIGAN, si apoi pe toate filele: hot, cersetor, pungash, scursura etc, sunt multe file la pasaport...si i-mi consum neuroni pretiosi pentru nimic.
Astia habar nu au sa arate pe harta unde e Norvegia, nu fac decat sa stea cu mana intinsa si sa fure. Dar asta e viata, nu?
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 20/07/2007 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
tare ma irita unii norvegieni cand spun ca la noi sunt numai tigani, suna parca ar spune ca Norvegia este tara homalailor  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
TOP GUN Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 48 Localitate: OSLO, NORWAY .
|
Trimis: 20/07/2007 23:30 Titlul subiectului: |
|
|
SALUTARE FRATILOR !!!
Se petrece doar un singur lucru in aceste timpuri in Norvegia .
Orasele mai mari ale Norvegiei se " Europenizeaza " , se aliniaza la "standardele " care se afla si in alte mari orase ale Europei arhipline cu tigani din Romania : Roma , Torino ,Paris , Berlin , Barcelona , Madrid , etc .
Despre ce vorbeste mass-media Norvegiana acum ( iulie 2007 ) este doar inceputul .
In viitor vom vedea in Norvegia activitati cu mult mai serioase ( violente ) care vor fi efectuate de catre acesti tigani din Romania ; rapiri de copii in schimbul banilor cum a fost la Londra ; lupte armate de strada intre bande de tigani pentru impartirea pietii prostitutie cum a fost la Paris ; jafuri cu arma a magazinelor de ceasuri , haine si bijuterii de lux cum a fost pe la Berlin ; si sa nu uitam ( cum putem oare ? ) specialitatea si maiestria tiganilor din Romania la furtul de automobile , bagatul in mansalier a unei masini si izbirea acesteia intr-un magazin oarecare sparghindui geamul si furind apoi ce se poate , legarea unui lant zdravan de un autovehicul mai puternic si folosirea acestei combinatii la smulgerea din zid a unui bancomat , etc .
Dumnezeu sa-i ocroteasca pe acesti Norvegieni ca in naivitatea si nestiinta lor nu stiu ce va navali asupra lor in viitorul apropiat .
Vor avea o surpriza de MARI PROPORTII . _________________ Tineti-l minte pe Leonidas ( si soldatii lui ) , regele orasului-cetate Sparta din Grecia antica . |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 21/07/2007 07:55 Titlul subiectului: |
|
|
| TOP GUN a scris: | SALUTARE FRATILOR !!!
Se petrece doar un singur lucru in aceste timpuri in Norvegia .
Orasele mai mari ale Norvegiei se " Europenizeaza " , se aliniaza la "standardele " care se afla si in alte mari orase ale Europei arhipline cu tigani din Romania : Roma , Torino ,Paris , Berlin , Barcelona , Madrid , etc .
Despre ce vorbeste mass-media Norvegiana acum ( iulie 2007 ) este doar inceputul .
In viitor vom vedea in Norvegia activitati cu mult mai serioase ( violente ) care vor fi efectuate de catre acesti tigani din Romania ; rapiri de copii in schimbul banilor cum a fost la Londra ; lupte armate de strada intre bande de tigani pentru impartirea pietii prostitutie cum a fost la Paris ; jafuri cu arma a magazinelor de ceasuri , haine si bijuterii de lux cum a fost pe la Berlin ; si sa nu uitam ( cum putem oare ? ) specialitatea si maiestria tiganilor din Romania la furtul de automobile , bagatul in mansalier a unei masini si izbirea acesteia intr-un magazin oarecare sparghindui geamul si furind apoi ce se poate , legarea unui lant zdravan de un autovehicul mai puternic si folosirea acestei combinatii la smulgerea din zid a unui bancomat , etc .
Dumnezeu sa-i ocroteasca pe acesti Norvegieni ca in naivitatea si nestiinta lor nu stiu ce va navali asupra lor in viitorul apropiat .
Vor avea o surpriza de MARI PROPORTII . |
Am uitat de grupurile criminale pakistanene si albaneze care posibil le vor rupe capul la tigani. Si aici in Norvegia este destul de usor sai gasesti, cred eu.  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:08 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|