|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 26/03/2007 22:03 Titlul subiectului: Gata, prefer izolarea ! |
|
|
Stiti ceva? Gata, m-am saturat de voi toti! De mai bine de o luna am pierdut mult timp, energie, incercand sa ma implic in "actiunile comunitatii", incercand sa "calmez atmosfera" sau sa dau putina "culoare"... Numai revolta am acumulat! Nimic placut, nimic util ! Doar sfaturi legate de gasirea unui bilet de avion mai ieftin am capatat (si pentru care tin sa aduc multumiri) si... o prietena noua...
Singura, fara romani, am fost pana am descoperit comunitatea, singura am fost in momentele critice din viata mea aici si cred ca tot singura, fara sa fac parte dintr-o "comunitate romaneasca" imi voi continua drumul vietii aici, in Norvegia... Am avut si stiu ca voi avea nevoie de sfaturi, informatii, de sprijin moral, de... prietenie dar mi-am pierdut rabdarea cu dumneavoastra si, va rog sa ma credeti, timpul meu e limitat ...
Va doresc mult succes tuturor, celor ce-au fost, celor ce vor sa fie, celor ce scriu corect gramatical sau romaneste, celor ce nu stiu sa-i faca pe ceilalti sa inteleaga ce gandesc... Celor ce sictiresc si celor sictiriti...
Comunitate religioasa spuneti?! Mai sunt 2 saptamani pana la Paste si uite cu ce ne indeletnicim: bolboroseli, jigniri, minciuni, sictireli...
Elena Toma _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 26/03/2007 22:16 Titlul subiectului: |
|
|
Doamna Elena , cu parere de rau nu va stiu , dar am impresii foarte bune despre D-voastre , des citesc ce scrieti.
A aparut romii estea V. Pavel si cu nepotul sau si distrug totul, dar ei o sa dispara cum si au aparut. Trebue de rugat moderatorii sa-i blocheze pe ambii si pe bolbas si pe tancul sau catelusul. Trebue de blocat nataraii estea.
O sa blocam pe toti care incalca regulile de comportare in forum moderator |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

Data inscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 40 Localitate: IASI/OSLO
|
Trimis: 26/03/2007 22:49 Titlul subiectului: |
|
|
| brodeaga a scris: | Doamna Elena , cu parere de rau nu va stiu , dar am impresii foarte bune despre D-voastre , des citesc ce scrieti.
A aparut romii estea V. Pavel si cu nepotul sau si distrug totul, dar ei o sa dispara cum si au aparut. Trebue de rugat moderatorii sa-i blocheze pe ambii si pe bolbas si pe tancul sau catelusul. Trebue de blocat nataraii estea.
O sa blocam pe toti care incalca regulile de comportare in forum moderator | sa stii ca tu esti primul care ar trebui sa dispara de pe forum deoarece nici macar nu stii sa scrii corect si tu esti singurul care vorbeste si foloseste limbaj indecent. In mesajele mele nu am folosit cuvinte jignitoare, stii sa citesti ? _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
Cristina CDV Membru

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 64 Localitate: Oslo
|
Trimis: 27/03/2007 08:02 Titlul subiectului: .. |
|
|
..
Ultima modificare efectuata de catre Cristina CDV la 07/10/2007 17:06, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
brodeaga Membru 3

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 142 Localitate: vagauna tiganeasca, OSLO
|
Trimis: 27/03/2007 08:28 Titlul subiectului: |
|
|
| catalin.p a scris: | | brodeaga a scris: | Doamna Elena , cu parere de rau nu va stiu , dar am impresii foarte bune despre D-voastre , des citesc ce scrieti.
O sa blocam pe toti care incalca regulile de comportare in forum moderator | sa stii ca tu esti primul care ar trebui sa dispara de pe forum deoarece nici macar nu stii sa scrii corect si tu esti singurul care vorbeste si foloseste limbaj indecent. In mesajele mele nu am folosit cuvinte jignitoare, stii sa citesti ? |
limbajul meu- este al meu, lasa-l in pace. Eu pe forumul romanesc intru ca sa citesc cite ceva si mii interesant ce discuta romanii din Oslo. Am fost in Oslo si o sa mai vin pe la prieteni. Eu mai mult citesc decit scriu, asa mii munca. De blocat pe mine posibil ,da . Dar tu vrei sa spui ca tu esti perfect. Fiecare aparenta a ta pe forum este o provocare la cearta si asta a mers un timp, pina cind voi ati trecut la chestiuni din viata privata. Anume voi , mosul tau Valeriu Pavel care intradevar a dus o viata mizerabila si a fost pentru toti un prieten fals. Sunt multe evenimente care scrie mosul tau (sub masca) sub diferite nicuri, de care a stiut numai cei ce au fost marturi oculari , din experienta mea de viata toate certile ce au atins viata privata sau svirsit foarte rau. Voi din zi in zi mariti numarul celor ce nu va iubesc. Mosul tau arunca pe forum "focul" si tu din urma cu "benzina" . Cum crezi tu , cu ce s-ar putea termina toate prostiile acestea ??? Eu nu te stiu , dar vazindul pe poza si la Aetat pe mosul tau, trebue sa fii un tip slab ,smolit -adica intunecat , cu parul negru lins dat peste cap si miscari rapide holerico-paranoice. Daca poti pune te rog si poza ta alaturi de V. Pavel, sa te vad si pe tine , cum arata un student roman din Iasi. Doua saptamini in urma era un forum interesant , acum sau inceput iarasi certi si iarasi voi cu atacurile. Eu sunt convins ca cel mai bine ar fi daca tu si mosul tau nu ati mai intra nici odata pe forum , iar mosul tau ar pleca din Oslo la Iasi pe o durata 3-5 ani sau chiar pe totdeauna. Voi ati calcat adinc in svintenia unor oameni (viata personala) aceastai foarte serios. Toti stiu ca mosul tau dupa cum striga Iulia la balcon ,care a plecat in America ca el este impo... impo.... impo.. important cind o batea. Dar bine ca s-o intors cu bani. Bravisimo V. Pavel golest-o de bani si trimete-o la munca din nou. Cum am citit , el a lucrat portar, vre-o citeva luni din 20 de ani traiti in Norvegia , in rest si-a pus cravata la git si a scris scrisori peste tot globul pamintesc ca lumea sa stie ca este un Valeriu Pavel in Norvegia .Ma ertati nu-i treaba noastra. Dar ma tem ca toti ,fosti cunoscuti a lui mosul tau or sa procedeze cum a procedad el, or sa scoata la suprafata toata negreata lui si chiar esecurile. Ginditi-va in ce "dans" va-ti bagat domn. student. |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 39 Localitate: Sor-Odal
|
Trimis: 27/03/2007 09:20 Titlul subiectului: Mai lasati jignirile si plangerile la o parte |
|
|
Eu cred ca e ridicol ce se intampla aici, in loc sa ne ajutam unii pe altii, cum putem, sa traim mai bine aici, departe de Romania.
In fiecare zi gasim cate un articol care critica ceva sau pe cineva, si parca e aceeasi poveste: cine ajunge la putere.
Mai lasati la o parte mandria, nu cred ca cineva se simte mai bine daca jigneste pe altcineva aici pe forum sau daca-si prezinta in mod public "dezamagirea" fata de stiu eu cine, fie moderatori, membrii, s.a.m.d.
Eu cred ca ar trebui sa fie o placere sa intri pe forum, sa vorbesti cu romanii care traiesc aici, fetele sa barfeasca, iar baietii sa-si faca planuri sa iasa la o bere.
Daca cineva intra pentru prima data pe acest forum cred ca i se invarte capul ca nu stie ce se intampla.
Daca tot aveti ceva de comunicat cuiva, poate e mai bine sa faceti un singur folder cu "Jigniri", si "Plangeri" , pentru ca acestea sa nu fie imprastiate pe tot forumul.
Haideti sa ne bucuram impreuna ca in sfarsit avem o modalitate de a ne cunoaste si comunicaaici pe forum! |
|
| Sus |
|
 |
catalin.p Membru

Data inscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 40 Localitate: IASI/OSLO
|
Trimis: 27/03/2007 11:19 Titlul subiectului: Imi cer scuze |
|
|
Buna,
Imi cer scuze petru toata situatia creata. Din acest moment nu ma voi mai implica in asemenea discutii. Da, intr-adevar ar trebui sa ne ajutam intre noi si sa fim bucurosi ca avem acest forum pentru a comunica.
Va doresc numai bine si succes in tot ce doriti sa realizati.  _________________ Catali P.  |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:05 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|