Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

GATA !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum !
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Elena
Senior
Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007

MesajTrimis: 13/08/2007 11:28    Titlul subiectului: GATA ! Raspunde cu citat (quote)

INCETATI !!!! Consumati-va timpul si energia cautand solutii practice de a aduna romanii pe forum, de a ajuta romanii pe forum, de a-i face sa gandeasca optimist despre viata in Norvegia...

De la ce ati inceput "cearta" ? De la Regulament... Ok, hai sa schimbam moderatorii ! Ce, e asa de important pentru dansii sa fie moderatori? Nu cred...

Haideti sa "vanam" oameni pregatiti in domenii ca legislatie, medicina etc care sa dea raspunsuri competente aici pe forum...

Pentru ca pe forum scriu persoane talentate in ale scrisului, haideti sa scriem scrisori la ambasada, politie, ziare ca sa reusim sa ne separam noi romanii de tiganii cu pasaport romanesc care cersesc, fura... Sa scriem articole la ziare despre istoria Romaniei, frumusetile ei dar si despre posibilitatile de trai de acum... Din presa romaneasca inteleg ca sunt multe locuri de munca in constructii, agricultura unde acesti cersetori ar putea munci daca n-ar fi sa fie niste paraziti ai societatii... Sa le spunem ca daca ei le dau bani nu fac decat sa-i cheme aici...

Sa le cerem chiar si celor de la televiziune sa scrie naibii pe harta de la stiri BUCURESTI si sa mute BUDAPESTA de pa teritoriul Romaniei...

Mai scutiti-ma cu orgoliile dumneavoastra ! Va spun sincer ca ma afecteaza sufleteste toata galceava asta... Weekend-ul acesta a fost urat nu numai din cauza vremii ci si a discutiilor dintre voi, care nu se mai termina ! Mi s-a recomandat sa elimin stresul, sa traiesc intr-un mediu prietenesc, sa rad, sa ies in aer liber, sa ascult muzica... Cu voi? Nici o sansa! Sunteti prea ocupati de Regulamentul forumului si de a-i ingenunchia pe adversari... Va uratiti nu numai sufleteste ci si fizic daca adunati atata energie negativa, rautate in voi....

Va rog, incetati cu genul acesta de dispute...

Elena
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 13/08/2007 12:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si va multumesc doamna,
Intr-adevar ma uritesc intrind in acest tip de discutii cu caracter ce devine din ce in ce mai personal observ.
Am spus ce am avut de spus, sper eu cit de cit, clar.
Cine vrea sa priceapa va pricepe cine nu, nu.
Si da, gata, aceste inutile discutii ce ocolesc esentialul trebuie incheiate..
Sanatate.
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 13/08/2007 12:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

prima candidatura la moderator propun pe eutoteu , dar din pacate moderatorul trebue sa-si ee masca de pe fata , hai scoate frate masca :lol:

Ultima modificare efectuata de catre Constantin la 13/08/2007 18:36, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Elena
Senior
Senior

MesajTrimis: 13/08/2007 18:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Constantin a scris:
prima candidatura e eutoteu , dar din pacate moderatorul trebue sa-si ee masca de pe fata , hai scoate frate masca :lol:

Din acest raspuns n-am inteles nimic !?! Sa analizam:

- "prima candidatura e eutoteu" - candidatura la ce?
- "dar din pacate moderatorul trebue sa-si ee masca de pe fata" - care moderator? la ce te referi cand spui masca? pseudonimul sub care scrie o persoana?
- "hai scoate frate masca" - ai spus ca obisnuiesti sa intri si pe alte forumuri... Tot asa le ceri celor de acolo sa-si divulge identitatea? Daca eu sau tu folosim numele nostru e treaba noastra dar nu trebuie sa-i obligam si pe altii sa faca la fel...

Te rog frumos: ia o pauza! Titlul acestui topic e GATAAAAAA ! De ce scrii aici si continui cu comentarii care irita si mentine discordia? Cu mana pe inima iti mai spun ceva: nu esti bun de moderator pentru ca esti prea partinitor... Daca cineva vine cu niste observatii legate de acest forum consideri ca persoana respectiva te ataca pe tine... Uite, am citit prima postare a lui eutoteu din 28.03 (si acum suntem in august!). Citeste si tu. A venit cu niste propuneri doar, propuneri care ar fi trebuit sa se aplice pentru ca sunt in interesul tuturor romanilor din Norvegia sau care vor sa vina aici...

Elena
Elena
Senior
Senior

MesajTrimis: 13/08/2007 18:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eutoteu a scris:

Cine vrea sa priceapa va pricepe cine nu, nu.
Si da, gata, aceste inutile discutii ce ocolesc esentialul trebuie incheiate..
Sanatate.

Cine vrea si cine poate sa priceapa...

Eu propun sa se deschida acele noi topicuri pe care le-ati propus in 28.03, sa discutam intre noi si sa realizam ceva util si celorlalti...

Elena
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 13/08/2007 18:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Elena a scris:
Constantin a scris:
prima candidatura e eutoteu , dar din pacate moderatorul trebue sa-si ee masca de pe fata , hai scoate frate masca :lol:

Din acest raspuns n-am inteles nimic !?! Sa analizam:

- "prima candidatura e eutoteu" - candidatura la ce?
- "dar din pacate moderatorul trebue sa-si ee masca de pe fata" - care moderator? la ce te referi cand spui masca? pseudonimul sub care scrie o persoana?
- "hai scoate frate masca" - ai spus ca obisnuiesti sa intri si pe alte forumuri... Tot asa le ceri celor de acolo sa-si divulge identitatea? Daca eu sau tu folosim numele nostru e treaba noastra dar nu trebuie sa-i obligam si pe altii sa faca la fel...

Te rog frumos: ia o pauza! Titlul acestui topic e GATAAAAAA ! De ce scrii aici si continui cu comentarii care irita si mentine discordia? Cu mana pe inima iti mai spun ceva: nu esti bun de moderator pentru ca esti prea partinitor... Daca cineva vine cu niste observatii legate de acest forum consideri ca persoana respectiva te ataca pe tine... Uite, am citit prima postare a lui eutoteu din 28.03 (si acum suntem in august!). Citeste si tu. A venit cu niste propuneri doar, propuneri care ar fi trebuit sa se aplice pentru ca sunt in interesul tuturor romanilor din Norvegia sau care vor sa vina aici...

Elena

Candidatura la moderator. Eu cred ca moderatorul nu trebue sa fie anonim
eutoteu
Membru
Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007

MesajTrimis: 16/08/2007 10:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ah da..
Inca o data va repet domnilor, sint femeie.
O tinara nascuta in 1978 sub numele de Iordache, nume ce apartine familiei mele si numele meu de utilizator pe acest forum este doar eutoteu.
Nu va mai incapatinati va rog in a sustine ca am alta identitate.
O copie a pasaportului meu eu nu voi atasa..

In plus nu am dorinta expresa de a deveni moderator..
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 22:04    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Bun venit pe Forum ! Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum