| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
coni Junior 2

Data inscrierii: 28/Ian/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: 26/02/2008 12:20 Titlul subiectului: eu nu va inteleg .... |
|
|
Am mai spus pe aici ca sunt o persoana care vrea sa se stabileasca in Norvegia impreuna cu familia. Ce nu inteleg este de ce nu aveti timp, cei care sunteti deja acolo, sa va intalniti pe forum ? Gresesc eu undeva imaginandu-mi ca nu sunteti prea interesati sa schimbati idei, chiar si numai intre voi - cei care va cunoasteti deja - sau chiar sunteti prea ocupati pentru asemenea intalniri, discutii ? Nu vreau sa spun ca viata fiecaruia trebuie expusa pe aici dar nici macar o singura data pe luna sa nu povestiti nimic pe forum ? Este chiar atat de linistita viata si la locul de munca si cu vecinii? Cam atat am avut ca nedumerire pe moment.
Numai bine !
Coni, speriat. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 26/02/2008 13:40 Titlul subiectului: Re: eu nu va inteleg .... |
|
|
| coni a scris: | Am mai spus pe aici ca sunt o persoana care vrea sa se stabileasca in Norvegia impreuna cu familia. Ce nu inteleg este de ce nu aveti timp, cei care sunteti deja acolo, sa va intalniti pe forum ? Gresesc eu undeva imaginandu-mi ca nu sunteti prea interesati sa schimbati idei, chiar si numai intre voi - cei care va cunoasteti deja - sau chiar sunteti prea ocupati pentru asemenea intalniri, discutii ? Nu vreau sa spun ca viata fiecaruia trebuie expusa pe aici dar nici macar o singura data pe luna sa nu povestiti nimic pe forum ? Este chiar atat de linistita viata si la locul de munca si cu vecinii? Cam atat am avut ca nedumerire pe moment.
Numai bine !
Coni, speriat. |
Ba ne intilnim toti impreuna in fiecare simbata sau duminica si in afara de asta au venit doua familii din R. Moldova si una din Romania si suntem ocupati cu ajutorul lor. (loc de trai, munca) suntem prieteni si trebue sa ne ajutam. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 13/03/2008 07:15 Titlul subiectului: Re: eu nu va inteleg .... |
|
|
| coni a scris: | Am mai spus pe aici ca sunt o persoana care vrea sa se stabileasca in Norvegia impreuna cu familia. Ce nu inteleg este de ce nu aveti timp, cei care sunteti deja acolo, sa va intalniti pe forum ? Gresesc eu undeva imaginandu-mi ca nu sunteti prea interesati sa schimbati idei, chiar si numai intre voi - cei care va cunoasteti deja - sau chiar sunteti prea ocupati pentru asemenea intalniri, discutii ? Nu vreau sa spun ca viata fiecaruia trebuie expusa pe aici dar nici macar o singura data pe luna sa nu povestiti nimic pe forum ? Este chiar atat de linistita viata si la locul de munca si cu vecinii? Cam atat am avut ca nedumerire pe moment.
Numai bine !
Coni, speriat. |
Stimata Coni , comunitate romana nu exista in Norvegia , exista doar romani traitori in Norvegia si mai apare cite un activist ce vrea sa faca bine pentru ceilanti , rezultatele sunt practic nota 3 din 10. Poti sa dai din coate mult si bine, romanul e roman, nu a fost si nu va fi nicodata o comunitate prietenoasa.  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Nelu Junior

Data inscrierii: 25/Mai/2008 Mesaje: 1 Localitate: Oslo
|
Trimis: 25/05/2008 00:44 Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca este chiar asa grav, romanii se ajuta la nevoie, o stiu din experienta proprie _________________ viata este un dar, traieste-o din plin.... |
|
| Sus |
|
 |
coni Junior 2

|
Trimis: 30/05/2008 20:53 Titlul subiectului: |
|
|
Este motivul pentru care inca nu am sosit in Norvegia. Am o fetita mica, mai este un bebe pe drum si , daca nu exista informatii, macar, clar ca nu putem risca sa facem acest pas. Dorinta, insa, de a ne stabili acolo este foarte mare. CINE STIE INSA POATE PUTNA NEBUNIE VA APAREA SI NE VOM MUTA ACOLO !!!
Stiti cum pare din exterior : se munceste enorm, se obtine o situatie stabila greu si nimeni nu mai are starea necesara sa piarda putin timp pe forum pentru relaxare.
Parerea mea ....
 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 03/06/2008 11:32 Titlul subiectului: |
|
|
Au obosit toti de comunitate. Acum e totul perfect. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
coni Junior 2

|
Trimis: 04/06/2008 07:34 Titlul subiectului: |
|
|
| Adica ? Zi-mi si mie cam ce inseamna - perfect - pentru tine ? Pentru voi ? |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 23/06/2008 20:11 Titlul subiectului: |
|
|
| coni a scris: | | Adica ? Zi-mi si mie cam ce inseamna - perfect - pentru tine ? Pentru voi ? |
acum e perfect pentru toti , existam si nu existam. Sa ajuns la tinta dorita.
Bis marelui leder
Si pe celalant forum sa postat BINE.
Iar noi ne intilnim mai des ca inainte si ne-am dat la o parte de asa comunitate.
Ne este bine asa intre prieteni, fara frati. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 24/06/2008 19:45 Titlul subiectului: |
|
|
Asta spui tu venit la toate facute , la toate de-a gata.
Dorintele melea e ca pe tine si pe alti dealde tine sa nui vad prin forumul acesta. Strain intre ai tai. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 24/06/2008 23:30 Titlul subiectului: |
|
|
Provocarile voastre nu vor mai merge. _________________ skype: beskjeden1 |
|