Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

eu nu va inteleg ....

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
coni
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 28/Ian/2008

MesajTrimis: 26/02/2008 12:20    Titlul subiectului: eu nu va inteleg .... Raspunde cu citat (quote)

Am mai spus pe aici ca sunt o persoana care vrea sa se stabileasca in Norvegia impreuna cu familia. Ce nu inteleg este de ce nu aveti timp, cei care sunteti deja acolo, sa va intalniti pe forum ? Gresesc eu undeva imaginandu-mi ca nu sunteti prea interesati sa schimbati idei, chiar si numai intre voi - cei care va cunoasteti deja - sau chiar sunteti prea ocupati pentru asemenea intalniri, discutii ? :-( Nu vreau sa spun ca viata fiecaruia trebuie expusa pe aici dar nici macar o singura data pe luna sa nu povestiti nimic pe forum ? Este chiar atat de linistita viata si la locul de munca si cu vecinii? Cam atat am avut ca nedumerire pe moment.

Numai bine !

Coni, speriat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 26/02/2008 13:40    Titlul subiectului: Re: eu nu va inteleg .... Raspunde cu citat (quote)

coni a scris:
Am mai spus pe aici ca sunt o persoana care vrea sa se stabileasca in Norvegia impreuna cu familia. Ce nu inteleg este de ce nu aveti timp, cei care sunteti deja acolo, sa va intalniti pe forum ? Gresesc eu undeva imaginandu-mi ca nu sunteti prea interesati sa schimbati idei, chiar si numai intre voi - cei care va cunoasteti deja - sau chiar sunteti prea ocupati pentru asemenea intalniri, discutii ? :-( Nu vreau sa spun ca viata fiecaruia trebuie expusa pe aici dar nici macar o singura data pe luna sa nu povestiti nimic pe forum ? Este chiar atat de linistita viata si la locul de munca si cu vecinii? Cam atat am avut ca nedumerire pe moment.

Numai bine !

Coni, speriat.

Ba ne intilnim toti impreuna in fiecare simbata sau duminica si in afara de asta au venit doua familii din R. Moldova si una din Romania si suntem ocupati cu ajutorul lor. (loc de trai, munca) suntem prieteni si trebue sa ne ajutam.
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 13/03/2008 07:15    Titlul subiectului: Re: eu nu va inteleg .... Raspunde cu citat (quote)

coni a scris:

Numai bine !

Coni, speriat.

Stimata Coni , comunitate romana nu exista in Norvegia , exista doar romani traitori in Norvegia si mai apare cite un activist ce vrea sa faca bine pentru ceilanti , rezultatele sunt practic nota 3 din 10. Poti sa dai din coate mult si bine, romanul e roman, nu a fost si nu va fi nicodata o comunitate prietenoasa. :-/
Nelu
Junior
Junior

Data inscrierii: 25/Mai/2008

MesajTrimis: 25/05/2008 00:44    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu cred ca este chiar asa grav, romanii se ajuta la nevoie, o stiu din experienta proprie
coni
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 30/05/2008 20:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este motivul pentru care inca nu am sosit in Norvegia. Am o fetita mica, mai este un bebe pe drum si , daca nu exista informatii, macar, clar ca nu putem risca sa facem acest pas. Dorinta, insa, de a ne stabili acolo este foarte mare. CINE STIE INSA POATE PUTNA NEBUNIE VA APAREA SI NE VOM MUTA ACOLO !!!
Stiti cum pare din exterior : se munceste enorm, se obtine o situatie stabila greu si nimeni nu mai are starea necesara sa piarda putin timp pe forum pentru relaxare.
Parerea mea ....
:-/
Sus
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 03/06/2008 11:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Au obosit toti de comunitate. Acum e totul perfect.
coni
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 04/06/2008 07:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adica ? Zi-mi si mie cam ce inseamna - perfect - pentru tine ? Pentru voi ?
Sus
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 23/06/2008 20:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

coni a scris:
Adica ? Zi-mi si mie cam ce inseamna - perfect - pentru tine ? Pentru voi ?

acum e perfect pentru toti , existam si nu existam. Sa ajuns la tinta dorita.
Bis marelui leder :lol:
Si pe celalant forum sa postat BINE.
Iar noi ne intilnim mai des ca inainte si ne-am dat la o parte de asa comunitate.
Ne este bine asa intre prieteni, fara frati.
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 24/06/2008 19:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta spui tu venit la toate facute , la toate de-a gata.
Dorintele melea e ca pe tine si pe alti dealde tine sa nui vad prin forumul acesta. Strain intre ai tai.
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 24/06/2008 23:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Provocarile voastre nu vor mai merge.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 21:56    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum