| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nytt Junior

Data inscrierii: 03/Aug/2007 Mesaje: 5 Localitate: oslo
|
Trimis: 05/08/2007 15:03 Titlul subiectului: de la nytt |
|
|
Mersi caliostro de intampinare, poate lumea e prea ocupata sa mai stea pe forum. Sper sa vad ceva romani in week-end. Sper 
Ultima modificare efectuata de catre nytt la 07/08/2007 13:03, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
caliostro1 Junior 2

Data inscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: 06/08/2007 22:56 Titlul subiectului: |
|
|
Welcome to Norway!
Simte-te ca acasa  _________________ Viata e frumoasa |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 07/08/2007 18:26 Titlul subiectului: Re: de la nytt |
|
|
| nytt a scris: | Mersi caliostro de intampinare, poate lumea e prea ocupata sa mai stea pe forum. Sper sa vad ceva romani in week-end. Sper  |
magoritatea sunt ocupati , muncesc mult sau invers sunt plecati in vacanta de vara. Prin luna septembrie incep activitatile pe forum  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
caliostro1 Junior 2

Data inscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: 07/08/2007 21:39 Titlul subiectului: |
|
|
Ai sa vezi ca totul va fi ok.
Numai bafta  _________________ Viata e frumoasa |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 08/08/2007 06:51 Titlul subiectului: |
|
|
| caliostro1 a scris: | Ai sa vezi ca totul va fi ok.
Numai bafta  |
nu a mai ramas mult pana se vor intoarce multi din vacanta.  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
nytt Junior

|
Trimis: 08/08/2007 14:08 Titlul subiectului: salut caliostro si constantin! |
|
|
| Mersi mult. Sunteti niste draguti. Vreau sa va intreb ceva. O cunoasteti pe Claudia Rusu? Am fost colege la Babes, la sectia de lb norvegiana, si am vazut o poza cu ea la un eveniment organizat la Ambasada Romaniei anul trecut. Uite ca nu mai tin minte ce eveniment era. Ultima data, adica acu vreo 2 ani, stiu ca pleca cu bursa in Oslo. Mi-ar placea sa ne revedem. O cunoasteti? Ar trebui sa studieze Literele sau asa ceva. Imi cer scuze chiar nu am prea multe info, si vorbesc asa vag...Multumesc oricum. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 08/08/2007 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
cu parere de rau este imposibil de-a retine numele tuturor . _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
nytt Junior

|
Trimis: 10/08/2007 10:54 Titlul subiectului: |
|
|
Va salut din nou!
Am citit cam ce s-a mai scris pe forum. Nu comentez. Sunt noua aici si nu cunosc multe lucruri.
Vreau doar sa va intreb daca se intalnesc romanii la un gratar sau se relaxeaza familiile cu copiii la iarba verde, ca am vazut ca sunt destule parcuri pe aici...atunci avem nu numai o comunitate, ci o comunitate unita. |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 11/08/2007 20:15 Titlul subiectului: |
|
|
| nytt a scris: | Va salut din nou!
Am citit cam ce s-a mai scris pe forum. Nu comentez. Sunt noua aici si nu cunosc multe lucruri.
Vreau doar sa va intreb daca se intalnesc romanii la un gratar sau se relaxeaza familiile cu copiii la iarba verde, ca am vazut ca sunt destule parcuri pe aici...atunci avem nu numai o comunitate, ci o comunitate unita. |
Desigur ne intalnim des in mod privat pana la 30 persoane odata. Pana la 50-70 ne intalnim la cumatrii , botezuri. Peste o suta ne intalnim la ambasada in legatura cu anumite sarbatori si la biserica in legatura cu noi alegeri in parohie sau paste, craciun. _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 12/08/2007 15:11 Titlul subiectului: Re: salut caliostro si constantin! |
|
|
| nytt a scris: | | Mersi mult. Sunteti niste draguti. Vreau sa va intreb ceva. O cunoasteti pe Claudia Rusu? Am fost colege la Babes, la sectia de lb norvegiana, si am vazut o poza cu ea la un eveniment organizat la Ambasada Romaniei anul trecut. Uite ca nu mai tin minte ce eveniment era. Ultima data, adica acu vreo 2 ani, stiu ca pleca cu bursa in Oslo. Mi-ar placea sa ne revedem. O cunoasteti? Ar trebui sa studieze Literele sau asa ceva. Imi cer scuze chiar nu am prea multe info, si vorbesc asa vag...Multumesc oricum. |
Draga Nytt,
Daca a fost prezenta la un eveniment organizat de ambasada inseamna ca sigur poti afla adresa ei de acolo. Toti cei invitati de ambasada figureaza in lista de contact a lor cu adresa, numar telefon... Intra pe sit-ul ambasadei sau suna... M-as bucura sa va intalniti... Succes!
Elena _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 21:48 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|