| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
keejoo Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: 20/07/2007 20:26 Titlul subiectului: cum ramane cu afinele? |
|
|
| mai facem gem or nu mai facem? aceasta este intrebarea |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 20/07/2007 21:22 Titlul subiectului: Re: cum ramane cu afinele? |
|
|
| keejoo a scris: | | mai facem gem or nu mai facem? aceasta este intrebarea |
Posibil dupa atata ploae sau si stricat afinele  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Monica Membru junior

Data inscrierii: 08/Iun/2007 Mesaje: 22
|
Trimis: 20/07/2007 22:04 Titlul subiectului: |
|
|
Daca e vremea frumoasa eu merg maine dupa pranz in Songsvann. Cred ca o sa vina si Elena. Nu am stabilit nici o ora, dar scriu pe forum imediat ce ma hotarasc si ne putem intalni in statia de metrou sau la primul chiosc de langa metrou. Ma gandeam ca in principiu pe la ora 14. Ne putem auzi si la telefon. Trimite-mi pe privat nr tau si iti trimit sms daca nu poti sa intri pe forum dimineata. Ar fi frumos sa fim cat mai multi.
O seara placuta tuturor! |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 21/07/2007 00:46 Titlul subiectului: |
|
|
Draga Monica, nu sunt sigura ca pot veni maine... :( Cam pe la ora 16 va trebui sa merg cu Iulia s-o ajut la un job...
Dar stii, azi mi-a mai venit o idee: sa mergem cu vaporasul intr-un tur la Hovedoya. Vaporasul se ia de la un ponton situat sub fortareata, langa Stena Line - statia de ancorare a feribotului. Nu se plateste bilet daca ai månedskort. Pe aceasta insula se afla ruinele primei manastiri construite in Norvegia odata cu patrunderea crestinismului...
Sunt sigura ca o sa-ti placa aici. Plus ca ar fi un alt loc pe care il vei descoperi in Oslo, nu?
Mai vorbim maine...
Sper sa visezi frumos, acum cand scriu....
Elena _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 21/07/2007 09:37 Titlul subiectului: |
|
|
| hmmm cu vaporasul nu o sa vin, dar in songvan veneam pt ca stau aproape in kringjsa...monica, elena, lasati totusi mesaje cu ce decideti in final.O zi faina! |
|
| Sus |
|
 |
Monica Membru junior

|
Trimis: 21/07/2007 11:02 Titlul subiectului: |
|
|
Eu o sa merg. E prea frumoasa vremea sa stau in casa. Abia acum m-am trezit ... Ne vedem la 14.30 in statia de metrou din Sognsvann?
Elena, imi pare rau ca nu poti sa vii. Ce adun iti dau tie daca vrei pt ca eu oricum nu am ce sa fac cu ele. |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 21/07/2007 11:29 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu stau in Kringso, as veni si eu , sincer nu i-mi plac afinele, singurul lucru din afine care i-mi place e afinata, dar stau de vreo 3 saptamani aici si nu stiu cum arata lacul. Am sa fac tot posib sa ajung, tre sa ma duc pana in centru acum si sper sa fiu inapoi in timp util. |
|
| Sus |
|
 |
Monica Membru junior

|
Trimis: 21/07/2007 11:43 Titlul subiectului: |
|
|
| Augustin a scris: | | Eu stau in Kringso, as veni si eu , sincer nu i-mi plac afinele, singurul lucru din afine care i-mi place e afinata, dar stau de vreo 3 saptamani aici si nu stiu cum arata lacul. Am sa fac tot posib sa ajung, tre sa ma duc pana in centru acum si sper sa fiu inapoi in timp util. |
Augustin, daca nu ajungi chiar la 14.30 iti trimit pe privat nr de telefon si ma suni cand ajungi. Keejoo, vii sigur? Altcineva? |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 21/07/2007 11:53 Titlul subiectului: |
|
|
nu ne putem intalni putin mai devreme? ca azi astept ceva musafiri dar vreau sa vin la afine too  |
|
| Sus |
|
 |
Monica Membru junior

|
Trimis: 21/07/2007 12:22 Titlul subiectului: |
|
|
| keejoo a scris: | nu ne putem intalni putin mai devreme? ca azi astept ceva musafiri dar vreau sa vin la afine too  |
La ce ora astepti musafirii? Nu stiu cum sa facem sa fie cel mai bine.... daca ne intalnim mai repede nu ajunge Augustin...
Tu intre ce ore poti? |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 21/07/2007 12:36 Titlul subiectului: |
|
|
| pe la 3 jumate ar trebui sa fiu inapoi |
|
| Sus |
|
 |
Monica Membru junior

|
Trimis: 21/07/2007 12:50 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am cum sa ajung mai devreme de 14.21. Atunci ajunge metroul in Sognsvann. Acum ma preagatesc si eu sa plec. Daca te hotarasti sa vii ne vedem in statie. Daca ai vazut pozele pe care le-am pus pe forum o sa-ti fie usor sa ma recunosti.  |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 21/07/2007 13:06 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am sa fiu acolo la 14:25, care vine bine, care nu .. asta e, am un rucsac rosu. |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 21/07/2007 20:44 Titlul subiectului: |
|
|
Hei, cum a fost pana la urma? v_ati intalnit pana la urma? Cati? Vi s-au colorat mainile si dintii de la afine? _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Monica Membru junior

|
Trimis: 21/07/2007 23:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | | Hei, cum a fost pana la urma? v_ati intalnit pana la urma? Cati? Vi s-au colorat mainile si dintii de la afine? |
S-au colorat mainile, dar din fericire s-a dus usor culoarea de pe degete. Am fost 3 persoane, eu, Keejoo si Augustin. A fost frumos. |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 22/07/2007 06:26 Titlul subiectului: |
|
|
| elena cam cat trebuie fiert gemul de afine? |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 22/07/2007 12:39 Titlul subiectului: |
|
|
| keejoo a scris: | | elena cam cat trebuie fiert gemul de afine? |
Ha, eu am facut doar afinata la viata mea ! ) Sunt din Galati, unde nu e munte si deci nici afine...
Va trebui sa cautam pe internet ori poate asta ai si facut.... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 22/07/2007 17:33 Titlul subiectului: |
|
|
| bun gemul de afine, bun... va invit |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 31/07/2007 15:41 Titlul subiectului: |
|
|
| keejoo a scris: | | bun gemul de afine, bun... va invit |
cred ca afinata este tot la fel de gustoasa.  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 21:47 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|