Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bun venit pe forum ! Bine ati plecat de pe forum !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ela
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 13:28    Titlul subiectului: Bun venit pe forum ! Bine ati plecat de pe forum ! Raspunde cu citat (quote)

Consider necesara deschiderea acestui topic

De ce pleaca lumea de aici?
Ce cred eu : Ar trebui intamplinati la intrare, cum se intampla pe alte forumuri civilizate " bine ai venit, x!" aici a intrat monica si a vorbit singura vreo saptamana. singura, in oslo, unde sunt zeci de romani si unde se fac frigarui si mici si se bea vin si se merge la biserica duminica
de ce nu a invitat-o nimeni ? de ce nu i-au raspuns moderatorii la intrebari? sau cel putin, de ce nu a salutat-o nimeni?
cred ca e foarte important sa saluti

Apoi: nu se pot pastra pagini " curate ", cu un singur subiect. totul este o varza mare aici

unii se abat rau de la subiect, o dau pe aratura in stil urias, ce mai..nu numai ca o dau pe aratura, sunt de mult timp pe aratura, nici nu mai vad soseaua de la departarea aia...

sunt chiar curioasa cat rezista o persoana sa posteze pe acest forum, fara sa se enerveze si fara sa fie agresata, fara sa aiba " ganduri de plecare "

O duminica cu soare tuturor romanilor!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
basarabeanu
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 17/Feb/2007

MesajTrimis: 26/08/2007 13:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O salutare, eu m-am intors .
Bucuros sa va vad :w00t:
calin_iaru
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 23/Mar/2007

MesajTrimis: 07/09/2007 16:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Servus Ela,

iti spun de ce nu intampin eu pe altii si poate si altii recunosc ceea ce scriu. Se intampla ca acest forum sa nu aibe tocmai un flux mare de stiri si atunci oamenii se obisnuiesc sa il viziteze mai rar. Daca se intampla ca sa fie vara si sa merg intr-o vacanta atunci, cu atat mai mult nu voi raspunde sau nu ma voi uita pe forum. De exemplu, eu sunt moderator pe sectiunea de calculatoare si de studii care sunt lejere si fara batai de cap. Profesional, lucrez in IT si nu vreau sa petrec mult timp in fata calculatorului decat facand ceea ce ma intereseaza. Sunt inscris pe forum pentru ca vreau sa stiu ce se mai petrece in Oslo si ceea ce mai fac romanii de aici, insa, sunt destul de putine articole pe care le gasesc interesante.
Am vorbit din punct de vedere personal pana acum. Sa continui cu ceea ce cred ca ar face forum-ul mai atractiv: mai putine contre si contracontre, mai multa unitate sau omogenitate si oameni care sa fie interesati de ceea ce fac si spun. Este suficient sa parcurgi cateva pagini pentru a intelege care sunt puterile in sfat. Unii sunt chiar ciudati si sunt aici pentru a face concurenta. De exemplu, ce-ar fi daca nici o postare n-ar fi anonima sau sub pseudonim? Ce-ar fi daca am putea identifica autorul unui articol usor? Poate daca am trimite invitatii de inregistrare in forum numai pentru cei cunoscuti, atunci am stii cum sa contactam acea persoana. Vorbesc aici despre acele mesaje inflamatorii si intr-un fel despre responsabilizarea autorilor. Daca toate astea s-ar intampla, atunci si slujba moderatorilor ar putea fi mai usoara.
Mai este problema receptarii mesajelor - forumul nu trimite notificari, mai bine zis softul nu trimite mail-uri sau pagini rss la care sa te conectezi si sa primesti raspunsurile periodic. Chiar daca pare usor sa vizitezi forumul, trebuie sa te uiti cu atentie la mesajele noi aparute - de obicei este o pictograma mica, ce se schimba in dreptul sectiunilor cu postari. Mie mi se pare intrucatva dificil.
Tine minte ca asta este numai parerea mea. Multi dintre romanii pe care ii cunosc in Oslo nu sunt nicidecum ignoranti.

Cu ganduri bune,
Calin
Sus
ela
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 15/09/2007 14:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru explicatie, Calin :-)

Intr-adevar, ar fi de preferat mai multa unitate si sa ne ajutam " de-a devaratelea " intre noi cand avem nevoie. Cand merg la Oslo chiar as dori sa ma intalnesc cu unele persoane de pe forum :-)

O sambata frumoasa tuturor ! :-)
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 21:32    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum