|
stefancelmare.MyForum.ro Forumul Romanilor din Norvegia
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 20/03/2007 02:12 Titlul subiectului: [b]BURSA BILETELOR DE AVION |
|
|
[/b]De la cine sa cumpar cele mai ieftine bilete de avion catre Romania? Voi de la cine/prin cine cumparati?[/b] _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007 Mesaje: 212 Localitate: Ploiesti/Reghin/Oslo
|
Trimis: 20/03/2007 14:04 Titlul subiectului: Re: [b]BURSA BILETELOR DE AVION |
|
|
| Elena a scris: | | [/b]De la cine sa cumpar cele mai ieftine bilete de avion catre Romania? Voi de la cine/prin cine cumparati?[/b] |
http://www.kelkoo.no
La sectiunea "Flybilletter". Iti face o comparatie automata de preturi de la diverse companii. Si apoi se pot grupa toate rezultatele cautarii dupa pretul total.
Din pacate, mai apar cateodata si costuri ascunse (doar suntem in Norvegia), in genul: trimitere de bilet cu DHL (+ 300 NOK), etc.
Eu de acolo imi iau de obicei si e destul de bine. Oricum, e scump sa zbori din Norvegia cam catre oriunde, asa ca... asta e viata.  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 20/03/2007 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult Stanica!
Si de la Ampera am aflat de www.finn.no
Ei, de-acum am de lucru...  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 14:33 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | Multumesc mult Stanica!
Si de la Ampera am aflat de www.finn.no
Ei, de-acum am de lucru...  |
Poti folosi prenumele, adica Marius.
Succes la cautari! |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 20/03/2007 15:07 Titlul subiectului: |
|
|
ok, incantata de cunostinta !
3756 cel mai ieftin ?! Pe CSA
N-am avut niciodata mai ieftin iar altii se lauda ca au luat si cu ca 2500... :(( _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 15:13 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | ok, incantata de cunostinta !
3756 cel mai ieftin ?! Pe CSA
N-am avut niciodata mai ieftin iar altii se lauda ca au luat si cu ca 2500... :(( |
Cu placere!
Elena, depinde enorm de datele de plecare si sosire de care ai tu nevoie. Si daca e sa fie de Paste, asteapta-te sa fie scump rau de tot. Sau e scump iarasi, daca ai o calatorie scurta, de doar o zi, caz in care se considera "business trip" si nu ramai la locul respectiv sambata pe duminica.
Stiu, se pot lua si asa ieftin, dar trebuie sa o faci din timp (doua-trei luni inainte).
Totusi fii sigura ca ai sortat crescator rezultatele cautarii, dupa pretul total. Si mai incearca sa faci niste mici modificari de zi de plecare/sosire. Poate iesi mai ieftin.
Mai ai solutia combinata cu Norwegian Air pana la Budapesta si apoi cu WizzAir la Bucuresti sau prin Ardeal, la Tg. Mures. Dar cred ca trebuie sa stai o noapte in Budapesta. Cateodata poti iesi mai ieftin asa, dar tot trebuie sa te gandesti din timp, avand in vedere ca legatura Oslo-Budapesta, cu Norwegian, nu e zilnica. _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 20/03/2007 17:14 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am mers cu Norwegian Air Budapesta - Oslo, pana la Budapesta cu autobuzul. E mult mai ieftin intr-adevar dar ia mult timp asa.
La Norwegian daca i-ti faci rezervare cu o luna inainte te ajunge ieftin (cateva sute kr), dar daca i-ti faci pe ultimele zile e destul de scump.
Nu stiu daca va ajuta informatiile dar eu asa am facut de am iesit foarte ieftin Budapesta - Oslo 237 kr iar autobuzul pana in Budapesta de la Tg Mures aprox 30 euro. Biletul la Norwegian a fost cumparat cu o luna si ceva inainte. |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:24 Titlul subiectului: |
|
|
| Augustin a scris: | Eu am mers cu Norwegian Air Budapesta - Oslo, pana la Budapesta cu autobuzul. E mult mai ieftin intr-adevar dar ia mult timp asa.
La Norwegian daca i-ti faci rezervare cu o luna inainte te ajunge ieftin (cateva sute kr), dar daca i-ti faci pe ultimele zile e destul de scump.
Nu stiu daca va ajuta informatiile dar eu asa am facut de am iesit foarte ieftin Budapesta - Oslo 237 kr iar autobuzul pana in Budapesta de la Tg Mures aprox 30 euro. Biletul la Norwegian a fost cumparat cu o luna si ceva inainte. |
Acum a aparut si Wizzair. http://wizzair.com/?language=RO _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:37 Titlul subiectului: |
|
|
[quote="Augustin"]Eu am mers cu Norwegian Air Budapesta - Oslo, pana la Budapesta cu autobuzul. E mult mai ieftin intr-adevar dar ia mult timp asa.
Nu stiu daca va ajuta informatiile dar eu asa am facut de am iesit foarte ieftin Budapesta - Oslo 237 kr iar autobuzul pana in Budapesta de la Tg Mures aprox 30 euro. Biletul la Norwegian a fost cumparat cu o luna si ceva inainte.[/quote
Multumesc Augustin dar eu trebuie sa ajung in partea cealalta a Romaniei: Galati. Si am inteles ca nu sunt autobuze seara, noaptea din Budapesta asa ca trebuie innoptat la ei...
Dar....am gasit cu 3039 kr si voi zbura peste Turnul Eifel la dus si Amsterdam la intors !!!! Asa ca de pe data de 5 va voi saluta din zbor ! ;))
Aaa, pe finn.no am gasit cam cu 350 mai ieftin decat kelkoo... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 20/03/2007 17:44 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: |
Aaa, pe finn.no am gasit cam cu 350 mai ieftin decat kelkoo... |
Felicitari! Merci de pont. Drum bun! _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
luna Junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 22/03/2007 14:35 Titlul subiectului: preturi avion |
|
|
[quote="mstanica"] | Elena a scris: |
Aaa, pe finn.no am gasit cam cu 350 mai ieftin decat kelkoo... |
Felicitari! Merci de pont. Drum bun![/quote]
Exista bilete de avion pentru Bucuresti cu preturi de la 2200 kr. la peste 3000kr..
KLM se dovedeste a fi cel mai convenabil. Este putin complicat sa gasesti pretul cel mai bun dar cu perseverenta ajungi la "mal". Incearca si vei reusi! |
|
| Sus |
|
 |
aledale Junior

Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 23/03/2007 15:07 Titlul subiectului: Re: [b]BURSA BILETELOR DE AVION |
|
|
| Elena a scris: | | [/b]De la cine sa cumpar cele mai ieftine bilete de avion catre Romania? Voi de la cine/prin cine cumparati?[/b] |
depinde din ce regiune a tarii esti. noi cei de prin ardeal mergem la budapesta cu norwegian (www.norwegian.no) si daca ne cumparam biletele din timp ajung la incredibila suma de 1000kr dus-intors, la care se adauga cheltuielile de transport din budapesta pana in cluj, in cazul meu, dar care nu sunt mari. dar cum ziceam depinde unde mergi:)
succes la cautari, dar mai ales la gasit:) |
|
| Sus |
|
 |
eutoteu Membru

Data inscrierii: 28/Mar/2007 Mesaje: 70 Localitate: Buc
|
Trimis: 29/03/2007 18:11 Titlul subiectului: |
|
|
mstanica a mentionat wizzairul ..
Are plecari si din Bucuresti si din Tg.Mures catre Budapesta de unde conecteaza cu norwegian.
Vara trecuta am pierdut eu zborul de la Tg.Mures si a fost tare ieftin, parca vreo 25 euro dar nu mai stiu exact daca era vreo promotie.
Din Bucuresti se pleaca la sase dimineata pina prin iunie sau jumatatea lui iulie, dupa care va pleca seara si nu se va mai conecta cu norwegian.
Asa ca voi sta o noapte intr-un youth hostel in Budapesta .. Wizzairul ofera transport ieftin (cam 10 euro dus intors) de la aeroport in centrul Budapestei, intr-o piata(Szervita ter) in apropierea careia se afla un hostel cu preturi bune cam 16 -18 euro pe noapte.
Iar pretul biletelor Bucuresti -Budapesta este deocamdata doar taxa de aeroport asa ca am platit vreo 80 lei un dus ..
http://www.mellowmoodhostel.com/location.html - hostel
http://www.bpexpress.hu/index_en.php - transport aeroport
Daca trebuie ajuns doar in Oslo cred ca se mai gasesc si alte oferte rezonabile ca pret.
Pentru studenti de urmarit ar fi si siteul asta pentru oferte, dar atentie ca sint in functie de locurile disponibile http://www.gtsturism.ro/
Ah da ..si SAS-ul zbura parca rezonabil din budapesta daca era biletul luat cu ceva timp inainte, dar nu stiu sigur sigur.
Paa _________________ Z. |
|
| Sus |
|
 |
TOP GUN Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 48 Localitate: OSLO, NORWAY .
|
Trimis: 06/04/2007 13:47 Titlul subiectului: |
|
|
Cine este interesat de bilete ieftine poate contacta o romanca din Oslo pe nume Daniela care are o firma de turism .
Firma ei se numeste Scandia Tours : tlf 22 42 22 55 , mobil 91714745 .
Si are si pagina web : www.scandiatours.no . _________________ Tineti-l minte pe Leonidas ( si soldatii lui ) , regele orasului-cetate Sparta din Grecia antica . |
|
| Sus |
|
 |
calin_iaru Junior 2

Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: 06/05/2007 19:44 Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai imi pregatesc plecarea in Ro si sunt in masura sa fac o scurta comparatie. Am supravegheat preturile timp de doua saptamani, iar evolutia lor nu difera cu mult - voi pleca la jumatatea lui iunie. De exemplu, czechairlines.no are un dus intors la 2840 NOK, lot.com are zboruri incepand de la 3170 NOK, sas.no are zborurile cele mai scumpe - 3980 NOK. supersaver.no ofera calatoria care ma intereseaza la aproximativ 2500 NOK. De fapt, supersaver pare a fi si in topul cautarilor pe finn.no.
Intr-o alta perioada, sau daca as fi optat mult mai devreme, Norwegian + Wizzair din Budapesta ar fi fost cel mai convenabil. |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 13/05/2007 09:36 Titlul subiectului: |
|
|
Bine v-am gasit ! Cu chiu si vai m-am intors...
Vreau sa va spun ce mi s-a intamplat: am schimbat data intoarcerii, dand telefon la KLM Bucuresti (cu KLM am calatorit). A ramas stabilit ca in ziua plecarii sa ma prezint la ghiseul KLM ca sa platesc taxa de 90 euro. Asa am facut. Ei, tipul care lucra acolo, imi spune ca biletul meu e anulat ! Am zis ca nu se poate! El n-a stiut sa-mi explice de ce dar din amabilitate, cauta si gaseste un loc liber pentru mine. Bucurie, am fost norocoasa ! In avion, am fost cu echipa de handbal OLTCHIM care veneau in Norvegia... In Amsterdam a trebuit sa schimb avionul... Ei, m-am pomenit intr-un avion mic si fara echipa de handbal. Am intrat la indoieli. Intr-un tarziu ma hotarasc sa intreb stewardesa daca "ma duce" la Oslo - Gardermoen si, cu stupoare, aflu ca "ma duce" la Oslo-Sanderfjord ! A trebuit sa ajung acolo pentru ca bagajul era in cala si nici alt avion nu mai era in noaptea aceea... Concluzia: cel de la Bucuresti - KLM, nu stia ca Oslo are doua aeropoarte, tot el nu a verificat biletul vechi ca sa vada cu ce cursa trebuia sa merg... Si nici eu, nu am stiut si nu am verificat mai atent numarul zborului... :( Noroc ca eu am vrut sa ajung in Oslo si ca nimeni nu ma astepta la aeroport dar, daca ar fi trebuit sa ajung undeva in nord?
La timp nu s-a pierdut prea mult. Avionul a aterizat mai devreme, la bagaje s-a asteptat putin timp, autobuzul a asteptat calatorii dar cursa a durat, pana-n Bussterminalen, cu jumatate de ora mai mult... Si privelistea a fost minunata: am zburat peste fiordurile din sud...
Asa ca verificati ca pe bilet sa fie scris OSLO (OSL) si nu OSLO (TRF) !  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 13/05/2007 22:49 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | Bine v-am gasit ! Cu chiu si vai m-am intors...
Vreau sa va spun ce mi s-a intamplat: am schimbat data intoarcerii, dand telefon la KLM Bucuresti (cu KLM am calatorit). A ramas stabilit ca in ziua plecarii sa ma prezint la ghiseul KLM ca sa platesc taxa de 90 euro. Asa am facut. Ei, tipul care lucra acolo, imi spune ca biletul meu e anulat ! Am zis ca nu se poate! El n-a stiut sa-mi explice de ce dar din amabilitate, cauta si gaseste un loc liber pentru mine. Bucurie, am fost norocoasa ! In avion, am fost cu echipa de handbal OLTCHIM care veneau in Norvegia... In Amsterdam a trebuit sa schimb avionul... Ei, m-am pomenit intr-un avion mic si fara echipa de handbal. Am intrat la indoieli. Intr-un tarziu ma hotarasc sa intreb stewardesa daca "ma duce" la Oslo - Gardermoen si, cu stupoare, aflu ca "ma duce" la Oslo-Sanderfjord ! A trebuit sa ajung acolo pentru ca bagajul era in cala si nici alt avion nu mai era in noaptea aceea... Concluzia: cel de la Bucuresti - KLM, nu stia ca Oslo are doua aeropoarte, tot el nu a verificat biletul vechi ca sa vada cu ce cursa trebuia sa merg... Si nici eu, nu am stiut si nu am verificat mai atent numarul zborului... :( Noroc ca eu am vrut sa ajung in Oslo si ca nimeni nu ma astepta la aeroport dar, daca ar fi trebuit sa ajung undeva in nord?
La timp nu s-a pierdut prea mult. Avionul a aterizat mai devreme, la bagaje s-a asteptat putin timp, autobuzul a asteptat calatorii dar cursa a durat, pana-n Bussterminalen, cu jumatate de ora mai mult... Si privelistea a fost minunata: am zburat peste fiordurile din sud...
Asa ca verificati ca pe bilet sa fie scris OSLO (OSL) si nu OSLO (TRF) !  |
Pe viitor fii mai atenta... Pare cateodata ieftin, dar de fapt intoarcerea e la Torp.
Oricum, Wizzair a inceput sa deserveasca si Oslo. Pentru moment, nu zboara decat la Cracovia, in Polonia. Poate in viitor si spre Baneasa sau spre Tg. Mures.
Pana atunci, trebuie toata lumea sa inteleaga ca nici pentru Tarom, nici SAS, nici Norwegian nu exista un motiv real pentru o cursa directa Romania. Sunt prea putini romani aici.
Si din pacate, pentru norvegieni, destinatia Romania nu este inca una atractiva. A trai ca roman in acest stat e ca si in restul Europei de Vest, acum vreo 15-17 ani. Adica in 1989-1992, cam asa credea si restul Europei de Vest ca in Romania nu e decat poluare, copii ai strazii, tigani si Dracula. Atat stiu in 2007, norvegienii. Deh, asa se intampla cand izolationismul e politica de stat.  _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
cristina Membru

Data inscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 49 Localitate: Asker
|
Trimis: 13/05/2007 22:58 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | Atat stiu in 2007, norvegienii. Deh, asa se intampla cand izolationismul e politica de stat.  | [/quote]
Hehe... Acum 2 ani, inainte sa vin in Norvegia, o prietena care traieste in Belgia m-a intrebat ' cum, chiar vrei sa te ingropi in fundatura aia de Norvegia?'.... eu, amorezata si patrioata cu tara amorezului meu, am zis vaaaai, dar nu esteee adeevaaaraaat....
Da acu zic, curat izolationism, coane! Ca mare dreptate ai.... doar ca am aflat tardiv.... |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 14/05/2007 00:15 Titlul subiectului: |
|
|
| cristina a scris: | | Citat: | Atat stiu in 2007, norvegienii. Deh, asa se intampla cand izolationismul e politica de stat.  |
|
| cristina a scris: | Hehe... Acum 2 ani, inainte sa vin in Norvegia, o prietena care traieste in Belgia m-a intrebat ' cum, chiar vrei sa te ingropi in fundatura aia de Norvegia?'.... eu, amorezata si patrioata cu tara amorezului meu, am zis vaaaai, dar nu esteee adeevaaaraaat....
Da acu zic, curat izolationism, coane! Ca mare dreptate ai.... doar ca am aflat tardiv.... |
Izolationismul poate sa fie si "bun". Totul depinde ceea ce-ti doresti de la viata.
Daca vrei un loc linistit in care sa nu-ti bati capul si sa nu te bata nimeni la cap cu tot felul de fite ciudate (desi pe la Oslo mai pot aparea, mai putin in rest, cred), nu vrei o super-cariera, nu ai nevoie de nu stiu ce provocari personale, apa curata si aer curat, e locul ideal.
Daca insa vrei sa fie in ton cu ultimele noutati mondiale, sa fii "conectat", cum spun francezii, sa ai diversitate de produse si de locuri in jurul tau, sa ai mereu chestii noi de vazut si foarte diferite unul de celalalt, daca vrei sa te simti cumva undeva mai "in centru", sa iesi des la restaurant si asa mai departe, atunci nu prea e locul.
Nu stiu cum e mai bine, depinde cu adevarat de fiecare. Ei au incercat sa se protejeze prin acest izolationism exagerat, de tot felul de tendinte moderne, care pot avea un efect negativ asupra omului. Pe de alta, parte, cu izolationismul nu poti evita alte efecte negative, dar de natura diferita.
Dumnezeu stie... _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
cristina Membru

Data inscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 49 Localitate: Asker
|
Trimis: 14/05/2007 20:16 Titlul subiectului: |
|
|
Apropos de izolationism, ce ma deranjeaza pe mine este reticenta asta a lor fata de straini... Aici in Oslo este super bine, dar sa fi vazut cum era in Alesund unde am locuit inainte.. cosmar, nu alta... In primul rand ca dialectul imposibil te face sa nu intelegi nimic ce vorbesc.. ai nevoie de cativa ani sa te obisnuiesti cu dialectul.. Apoi, aici in Oslo vezi peste tot, la supermarket, la farmacie, in tren, straini care sunt angajati... In Alesund nu ai sa vezi asa ceva... ca strain e foarte greu sa obtii un job chiar si de casier la Rema. Iar conservatorismul de acolo este greu de imaginat.
Apropos de bilete de avion... marius zice ca nici SAS nici Norwegian nici Tarom nu au interes sa aibe cursa directa, ca sunt putiniromani... dar ce ma intrebam eu, ca am auzit ca Finnair are cursa directa Helsinki Buc.. Oare in Finlanda sa fie asa multi romani? Am impresia ca sunt si mai putini decat aicea... Si cineva care lucreaza la Otopeni mi-a zis ca se vehiculeaza ca si SAS o sa aibe o cursa totusi.... |
|
| Sus |
|
 |
mstanica Senior

|
Trimis: 14/05/2007 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
| cristina a scris: | Apropos de izolationism, ce ma deranjeaza pe mine este reticenta asta a lor fata de straini... Aici in Oslo este super bine, dar sa fi vazut cum era in Alesund unde am locuit inainte.. cosmar, nu alta... In primul rand ca dialectul imposibil te face sa nu intelegi nimic ce vorbesc.. ai nevoie de cativa ani sa te obisnuiesti cu dialectul.. Apoi, aici in Oslo vezi peste tot, la supermarket, la farmacie, in tren, straini care sunt angajati... In Alesund nu ai sa vezi asa ceva... ca strain e foarte greu sa obtii un job chiar si de casier la Rema. Iar conservatorismul de acolo este greu de imaginat.
Apropos de bilete de avion... marius zice ca nici SAS nici Norwegian nici Tarom nu au interes sa aibe cursa directa, ca sunt putiniromani... dar ce ma intrebam eu, ca am auzit ca Finnair are cursa directa Helsinki Buc.. Oare in Finlanda sa fie asa multi romani? Am impresia ca sunt si mai putini decat aicea... Si cineva care lucreaza la Otopeni mi-a zis ca se vehiculeaza ca si SAS o sa aibe o cursa totusi.... |
Dar cum sa nu fie mai multi romani in Finlanda decat aici? Sigur ca da. Numai eu am doi fosti colegi de facultate care lucreaza la Nokia, un amic de-al meu are si el un astfel de fost coleg, care lucreaza prin Finlanda, dar nu la Nokia, iar finlandezii si suedezii au deschis complet piata muncii pentru romani. Deci acolo nu mai ai nevoie de permis de munca special, acolo esti ca un francez, ca un neamt sau ca un localnic. Sigur, ca o sa ti se ceara sa stii limba, mai nou tot mai des, cam din prima. Inainte nu era asa, puteai doar cu engleza, acum e tot mai greu.
Cred ca in Norvegia si Islanda sunt cele mai mici comunitati romanesti din toata Europa de Vest. Deci, sincer daca SAS sau TAROM intentioneaza ceva zbor direct poate prima data de la Stockholm sa-l faca. Iar de la la Helsinki exista, insa cum am mai zis, altele sunt comunitatile romanesti din Finlanda sau Suedia. Sunt mult mai numeroase.
Cat despre straini. Nici noua nu ne plac tiganii. Cum nu cred ca ne-ar placea deloc foarte mult nici noua strainii. Stii cum e, la romani le plac strainii, atat cat vin si platesc din greu pe peste tot. Ia du-te tu ca strain in Romania si sa ai nevoie de ceva de la proprii nostri conationali. Sa vezi cum se uita la tine.
Asta e, ne nastem cu ochelari de cal. Ce sa facem? E grea viata...
Eu insa prin izolationism, sa zic asa, imi permit sa le reprosez altceva. Faptul ca nu au aderat la Uniunea Europeana si prefera un sistem de taxe imense pe toate produsele. Nu exista decat o varietate limitata de produse (bine, cineva poate spune ca nici ei nu sunt multi). Ca Rexona se numeste Sterilan aici, Orbit se numeste Extra, etc. Ca prin sate nu stiu sa-si faca borduri si trotuare ca in restul Europei de Vest, doar pentru a pastra caracterul "natural", local.
Dar am deviat tare de la subiect si-mi cer scuze. _________________ Marius-Petru Stanica |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 21:27 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|