Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

APLIC UNGHII CU GEL

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Anunturi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
keejoo
Membru
Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007

MesajTrimis: 09/07/2007 22:18    Titlul subiectului: APLIC UNGHII CU GEL Raspunde cu citat (quote)

ciao pentru doamnele/domnisoarele amatoare de unghii cu gel, si bine inteles la un pret avantajos contactati-ma pe adresa atasata profilului
locuiesc in oslo
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Augustin
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: 20/07/2007 19:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut un anunt pe o cabina telefonica, era in engleza dar era cam acelasi lucru cred, stai in "Kringsho"?
Sus
Constantin
Senior
Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 20/07/2007 21:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Augustin a scris:
Am vazut un anunt pe o cabina telefonica, era in engleza dar era cam acelasi lucru cred, stai in "Kringsho"?

eu cred ca este de folos pentru unghiile la pichioare la persoanele care lucreaza in constructii ( pichoarele nu luneca chiar si pe ploae) :lol:
Augustin
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: 20/07/2007 22:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, foarte amuzant.
Sus
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 20/07/2007 23:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Augustin a scris:
Da, foarte amuzant.

cand urci in sus unghile se infibg in pamant si este mai cu siguranta
TOP GUN
Membru
Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007

MesajTrimis: 21/07/2007 00:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum sa vorbim serios .
Am stat si m-am intrebat de ceva timp daca nu aceasta pagina de internet ar putea fi folosita de catre romanii din Norvegia pentru a se ajuta unul pe celalalt si atunci sa se deschida un topic nou care sa se intituleze cu litere mari : PRESTARI SERVICII , CERERE si OFERTA .
Exemple : cineva vrea sa faca pe dadaca sa stea cu copilul in timp ce parintii se duc afara la petrecut , altcineva are nevoie de o dadaca , cineva are un service de masini , altcineva are nevoie de cineva care se pricepe la reparat masina , cineva e zugrav , altcineva are nevoie de un zugrav , cineva se pricepe la calculatoare , altcineva are nevoie de ajutor la reparatul calculatorului , cineva are o masina mai mare , altcineva are nevoie de ajutor la mutat mobila , cineva este profesor de sport in arte martiale , altcineva vrea sa-si duca copilul sa invete sa sea apere folosind artele martiale , etc , etc , .
Ar fi o modalitate in plus ca romanii din Norvegia sa se cunoasca si sa se uneasca .
Ce zic administratorii acestui forum ?
Constantin
Senior
Senior

MesajTrimis: 21/07/2007 07:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

TOP GUN a scris:
Acum sa vorbim serios .
Am stat si m-am intrebat de ceva timp daca nu aceasta pagina de internet ar putea fi folosita de catre romanii din Norvegia pentru a se ajuta unul pe celalalt si atunci sa se deschida un topic nou care sa se intituleze cu litere mari : PRESTARI SERVICII , CERERE si OFERTA .
Exemple : cineva vrea sa faca pe dadaca sa stea cu copilul in timp ce parintii se duc afara la petrecut , altcineva are nevoie de o dadaca , cineva are un service de masini , altcineva are nevoie de cineva care se pricepe la reparat masina , cineva e zugrav , altcineva are nevoie de un zugrav , cineva se pricepe la calculatoare , altcineva are nevoie de ajutor la reparatul calculatorului , cineva are o masina mai mare , altcineva are nevoie de ajutor la mutat mobila , cineva este profesor de sport in arte martiale , altcineva vrea sa-si duca copilul sa invete sa sea apere folosind artele martiale , etc , etc , .
Ar fi o modalitate in plus ca romanii din Norvegia sa se cunoasca si sa se uneasca .
Ce zic administratorii acestui forum ?

Da , acestai telul , a ramas doar de anuntat.
Cred ca in TOP v-a fi servicii , locuri de munca ...etc.
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 21:26    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Anunturi Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum