| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
keejoo Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: 04/09/2007 17:55 Titlul subiectului: 432 |
|
|
| cine a vazut 4 luni 3 saptamani si 2 zile? acum m-am trezit si eu cand am vazut ca e suuuuper laudat filmul si sa aprins luminita curiozitatii, nu mai am rabdare pana merg in Ro (rusinica se la fie ca il lanseaza asa tarziu in Ro..ufff c'est la vie de roumanie...) so..stiti careva de unde pot sal procur? |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 04/09/2007 20:30 Titlul subiectului: |
|
|
L=am gasit pe hub-urile DC++ romanesti, cu o conexiune buna il ai in 2-3 ore. FDX, RomanianHousessi mai sunt cateva.
Downlodeaza dc++, vezi ca e gratuit, doar tastezi dc++ pe google, il configurezi, si apoi cauti filmul.
Numai bine,
Augustin |
|
| Sus |
|
 |
TOP GUN Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 48 Localitate: OSLO, NORWAY .
|
Trimis: 05/09/2007 09:15 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu l-am vazut dar am vazut la stirile din Romania ca salile de cinematograf erau GOALE la acest film .
Filmul o luat un premiu la Festivalul International de Film de la Cannes si acest film povesteste despre o intamplare pe timpul comunismului in Romania lui Ceausescu ( avort care nu era voie sa sa faca pe atunci ) .
Dupa parerea mea acest film a luat acel premiu pentru ca i-a socat pe occidentali , si nu ca : vezi Doamne ce mari calitati actoricesti ar avea filmul ... . Occidentalii inca nu stiu de fapt si de drept prin ce a trecut Romania cu adevarat in timpul dictaturii comuniste .
Despre lucuitorii din Romania care nu s-au ingramadit sa vada acest film la cinematografe putem spune ca romanii au trait-o , au patit-o pe pielea lor si nu le trebuie sa vada inca un film despre cum se traia sub dictatura . _________________ Tineti-l minte pe Leonidas ( si soldatii lui ) , regele orasului-cetate Sparta din Grecia antica . |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 05/09/2007 10:32 Titlul subiectului: |
|
|
| nici eu nu l-am vazut TG insa cred ca te precipitezi sa critici , ai putea in schimb sa citesti critici venite din partea unor persoane care isi argumenteaza critica, si o argumenteaza frumos si la obiect, am vazut in schimb moartea d-nului antonescu, nu stiu de cine a fost regizat, dar zic eu ca e acelasi gen de film, realizat minimalist, care spune multe cu putine cuvinte si un sumar decor, in legatura cu occidentalii..ce sa zic..lasa sa fie impresionati si sa ne creasca valoarea filmului romanesc din aceasta perspectiva, asa cum noi le-am crescuto lor cu mirajul vietii occidentale, poate lumea e satula de filme pompoase lipsite de un mesaj puternic, de filme cu hackeri si teroristi, cu lux si maretie, sa vada si cealalalta fatza si sa stie ac romania nu e o salata( cum spunea un american)...hai sa fim mai putin sceptici sau rautaciosi si sa ne recunoastem valorile, si sa le impingem un pas inainte...vizionati filmul ca doar nu iom lasa pe frantzuzi sal savureze , ca cine stie..poate nil fura |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 05/09/2007 10:34 Titlul subiectului: |
|
|
| era domnului lazarescu..tot cu escu se termina :P |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 05/09/2007 11:05 Titlul subiectului: |
|
|
....offff, am incercat sa downladez dc++ si ramane blocat taman cand ajunge la ultima secunda !
Vreau si eu sa vad filmul !  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 05/09/2007 11:27 Titlul subiectului: |
|
|
| elena o sa il downloadez eu si il pun pe un Cd si til dau cu prima ocazie cand ne intalnim |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 05/09/2007 14:57 Titlul subiectului: |
|
|
l-am cautat pe multe torrente si rezultatul 0  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 05/09/2007 15:45 Titlul subiectului: |
|
|
il am hehehe elena..it's urs daca vii sa dai o strangere de mana stii tu unde |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 05/09/2007 15:46 Titlul subiectului: |
|
|
constantin...il vrei?  |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 05/09/2007 16:28 Titlul subiectului: |
|
|
| keejoo a scris: | il am hehehe elena..it's urs daca vii sa dai o strangere de mana stii tu unde |
Multumesc muuuult ! O sa apar curand ! Vineri sau sambata esti de gasit seara, nu? Ori poate maine... Stii cum eram poreclita in liceu? "fata morgana" - pentru ca apaream si dispaream in recreatii pe toate culoarele... Asa ca... voi aparea curand...  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
md Membru 2

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 83 Localitate: Krsand
|
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 05/09/2007 17:42 Titlul subiectului: |
|
|
| md a scris: | | nu prea e legal ce vorbiti vorbiti pe aici dragilor | ... asta si gata !  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 05/09/2007 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
first of all..draga mea elena am luat o mare tzeapa, asa pe romaneste...guess what, filmul nu este 432 ci "examen" se uita keejoo ce se uita mai si nu mai apare povestea, eu vizionam cu totul altceva, ma gandesc..ce saracia...dau inapoi, ma uit la titlu: GREAT! filmul se cheama examen...heh, nu stiu daca sa iti spun despre film, iti spun doar ca , again..actiunea se petrece pe doua planuri, unul in perioada chiar de dupa comunism si celalalt in timpul comunismului...sa stii ca m-am gandit la top gun, ca pe la inceputul filmului imi ziceam heh comunism, iar comunism??? dar pe parcurs am fost absorbita de film, e adevarat , noi nu intelegem prea bine ce sa intamplat pt ca eram bebe pe vremea aia, dar cei care au traito, cred ca intradevar o sa o retraiasca vizionand filmul ( nu suna prea bine ha?) eu zic ca poti sal vezi si pe asta, si maine caut ceea ce ma intereseaza, adevaratul 432...feew ce mesaj lung
PS: folosesc cam multe puncte de suspensie, pt ca vreau ca mesajul sa fie mai expresiv ))) |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 05/09/2007 19:51 Titlul subiectului: |
|
|
aaaa...si second of all...constantin, dovedeste ceva  |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 05/09/2007 22:03 Titlul subiectului: |
|
|
| keejoo a scris: | constantin...il vrei?  |
clar ca da
takk _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

|
Trimis: 05/09/2007 23:10 Titlul subiectului: |
|
|
| keejoo a scris: | aaaa...si second of all...constantin, dovedeste ceva  |
hei, nu te lega de constantin ! md trebuie sa "dovedeasca ceva"...
Da, multumesc, vreau sa vad si acest film... Cred ca in curand vom crea o filmoteca ce va putea circula intre noi... Chiar, ce-ar fi sa facem o lista cu fiecare ce carti si filme are si pe care sa ni le putem imprumuta, expedia prin posta ? _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
TOP GUN Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 48 Localitate: OSLO, NORWAY .
|
Trimis: 06/09/2007 20:16 Titlul subiectului: |
|
|
Ce sa va mai spun despre filmele romanesti care au primit diferite premii prin strainatate ... in majoritate aceste filme trateaza viata oamenilor sub dictatura totalitara comunista in Romania .
Sunt critici in Romania care spun ca in curand nu vom mai primii premii pe filmele noastre pentru ca pur si simplu occidentalii se vor satura sa vada acelasi lucru repetat la infinit ... .
Acesti critici de film din Romania spun ca trebuie sa ne apucam sa facem si altfel de filme ca sa avem sanse in viitor la premii prin strainatate . _________________ Tineti-l minte pe Leonidas ( si soldatii lui ) , regele orasului-cetate Sparta din Grecia antica . |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
|
| Sus |
|
 |
dani Membru

Data inscrierii: 17/Aug/2007 Mesaje: 49 Localitate: Galati-Moldova-Norvegia
|
Trimis: 14/09/2007 11:16 Titlul subiectului: |
|
|
| si totusi, vreu sa stiu daca este 432 pe unul din torentele "active" |
|
| Sus |
|
 |
keejoo Membru

|
Trimis: 15/09/2007 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
| dani downloadeaza ARES si acolo o sal gasesti, eu l-am vazut la 2 useri, dar ai grija ca unul dintre ele este alt film: examen...din nou aceeasi poveste, incearca cel cu numele filmului in limba franceza, daca o sa iei ares o sa iti dai seama de ce iti spun |
|
| Sus |
|
 |
ela Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 94 Localitate: trondheim
|
Trimis: 15/09/2007 15:47 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu astept sa vad filmul, am citit mult despre el, cred ca merita 2 ore din viata . Prefer sa -l vad in ianuarie la cinematograf. La inceputul lunii ian 2008 ajunge in norvegia.
aici puteti citi comentariul din evenimentul zilei
http://www.evenimentulzilei.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 08/12/2007 06:54 Titlul subiectului: |
|
|
nu inteleg de ce filmul nu apare pe torenturi  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 08/12/2007 07:04 Titlul subiectului: |
|
|
l-am gasit in sfirsit pe torentul moldovenesc
http://torrentsmd.com//details.php?id=172190
inregistrati-va si copiati si mai multe filme romanesti _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 21:24 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|