Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

10 lucruri care nu-mi plac in Romania

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ela
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 11/Iun/2007

MesajTrimis: 25/08/2007 10:24    Titlul subiectului: 10 lucruri care nu-mi plac in Romania Raspunde cu citat (quote)

[/b] Salut dragilor :-)
Discutam la un alt topic (Norvegia este cea mai linistita tara din lume) cu unii dintre voi despre lucrurile care nu merg bine in tara in care ne-am nascut . Si m-am gandit la acest subiect. 10 lucruri care ma streseaza ori de cate ori merg in Romania

1. Lipsa de amabilitate a vanzatorilor
2. Plictiseala si indiferenta cu care esti intampinat la un ghiseu ( trec minute bune pana te intreaba cineva ce doresti )
3.Lipsa de respect fata de OM ( sunt de acord cu Pandora 100%)
4.Drumurile cu gropi
5.Mizeria din paduri , de pe plaja ( plaja e o scrumiera imensa, plin de mucuri, multe ca boabele de nisip)
6.Modul cum esti tratat de cadrele medicale din spitalele de stat
7.Mita - ceruta de toti si data de aproape toti
8.Jocul de Alba- Neagra din gari
9.Chelneritele cu mutre acre, pe care ti-e si groaza sa le mai chemi a doua oara sa te serveasca
10.Lipsa de punctualitate si de profesionalism

Recomandat :
A se citi lista ori de cate ori va apuca dorul de casa ;-)
Sunt convinsa ca aveti si voi " n " exemple. Abia astept sa le citesc
Va imbratisez si va doresc o zi cu soare!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keejoo
Membru
Membru

Data inscrierii: 09/Iul/2007

MesajTrimis: 27/08/2007 11:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mizeria din invatamant, atat din partea studentilor dar mai ales din partea profesorilor care nu doar ca nu opresc toate porcariile care au loc, dar le si alimenteaza + cele enumerate de tine ela din care deriva alte si alte lucruri
PS: ai putea adauga un topic cu 10 lucruri care ne plac in ro, sau in acelasi topic, o comparatie
Sus
ela
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 27/08/2007 21:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din pacate e mizerie in multe domenii . invatamant, sanatate,viata sociala, mass media ,ce sa mai vorbim de politica...

eu tot mai sper ca noi tinerii de acolo si de aici putem face ceva, pasi mici, in domenii mari

rezultatele nu se vor vedea peste noapte, insa vor aparea

trebuie doar sa avem curaj, perseverenta si diplomatie :-)
Sus
Merovingian
Membru
Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 28/08/2007 21:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ela a scris:

eu tot mai sper ca noi tinerii de acolo si de aici putem face ceva, pasi mici, in domenii mari

Vai de voi .
ela
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 28/08/2007 22:23    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merovingian a scris:
ela a scris:

Vai de voi .

asa o fi...din pacate...
Sus
antoneasca
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 28/Apr/2007

MesajTrimis: 29/08/2007 15:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu spune nimeni despre salariile pe care le avem in romania? :-/
e cel mai neplacut lucru in romania, daca nu ar fi fost asa, multi nu ar fi plecat din romania
mstanica
Senior
Senior

Data inscrierii: 21/Feb/2007

MesajTrimis: 30/08/2007 15:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

antoneasca a scris:
nu spune nimeni despre salariile pe care le avem in romania? :-/
e cel mai neplacut lucru in romania, daca nu ar fi fost asa, multi nu ar fi plecat din romania

Exact!

In plus as adauga inca vreo trei elemente:

- tendinta majoritatii de a considera amabilitatea ca pretext pentru abuz (esti amabil cu cineva, ii faci anumite servicii, ca sa incalzesti o relatie amicala, iar persoana considera ca a dat de cineva numai bun de folosit, asa ca, in timp, devii dur, lovind ca masura de prevedere, lucru care creeaza o atmosfera sociala incarcata);

- autosupraaprecierea unora, care chiar nu au nici o limita, tin in mod special se laude la maxim, deseori pentru niste lucruri absolut marunte;

- clima din sud, in ultimii ani.

In rest, chestii care tin de evolutie sociala si umana, oarecum normale pentru situatia generala in Europa de Est si unele specifice Romaniei, in urma anilor lui Ceausescu.
Pandora39
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 15/Mar/2007

MesajTrimis: 31/08/2007 12:13    Titlul subiectului: 10 lucruri ce nu-mi plac in Romania Raspunde cu citat (quote)

ce ma distreaza este ca dintre lucrurile ce nu ne plac in romania alegem unele sa le caram (unii) cu noi tocmai in norvegia.....nu e grea zestrea fratilor? nu ar fi misto sa lasam la vama unele calitati cum ar fi cele ce va fac sa va certati de luni bune aici pe forum ?nu de alta dar sunt persoane care chiar pun o farama din sufletul lor aici si duc cu ei in real amaraciunea deceptiei de a gasi cearta intr-un loc unde ai vin sa caute caldura.stiti cum este sa fii insetat si sa ti se dea inloc de apa otet:)....si tot sub ideea asta adaug ca m-am uitat si eu in jur.....pana si polonezii sunt mai uniti ca noi, nu mai zic de filipinezi de turci si altii......promiteti-mi ca doar o clipa va ganditi la asta si o sa vedeti cum farama de caldura din sufletul vostru se va infiora ...:)
Sus
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 21:21    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum