Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro stefancelmare.MyForum.ro
Forumul Romanilor din Norvegia

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TOP GUN
Membru
Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007

MesajTrimis: 24/09/2007 17:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru propunere si Doamne ajuta la revigorarea financiara a parohiei/comunitatii noastre .
Doamna Cristina Vendelsen , spuneti ca acest cont in banca al parohiei il veti comunica la cerere .
Aceasta este ok pentru cine vrea sa faca donatii de bani in plus de acea taxa/cotizatie obligatorie pe membru /familie inscrisa in parohie .
Dar pentru taxa/cotizatia obligatorie ( 300kr / 500kr ) care trebuie platita de fiecare inscris in parohie , cred eu ca ar fi cel mai bine ca voi conducerea parohiei/comunitatii sa trimiteti chitante acasa la cei inscrisi in parohie ( nu stiu cum sa dati de adresele lor dar stiu ca aveti numerele personale ale celor inscrisi si cu ajutorul internetului si folkeregisteret poate veti afla ) .
Multi membri ai parohiei nu stiu despre introducerea acestor taxe/cotizatii ( nu toti intra pe internet , nu toti vin la biserica ) si daca ar primi acasa o scrisoare de bun venit in parohie/comunitate cu o chitanta de 300 kr/500kr , cred eu ca ar fi o solutie sa fim siguri ca aproape toata lumea afla si plateste .
La sfarsitul acestei scrisori de bun venit in parohie sa stea scris si ca e binevenit cu donatii de bani ( neobligatorii ) in plus la aceste taxe/cotizatii ( obligatorii ) . Si grabiti-va putin cu aceasta scrisoare daca doriti cotizatii si donatii pentru 2007 , ca se termina anul in curand . La anul in 2008 alta scrisoare catre toti membri comunitatii/parohiei cu informatie despre cotizatii si donatii de bani .

PS. Trimiteti-mi contul ( pe adresa de e-mail ori mesaj privat ) in care sa platesc cotizatia mea de familie membra a parohiei ( 500 kr ) si vreau in plus si eu sa fac o donatie de 2000 kr . Aceasta cotizatie si donatie fiind pentru 2007 .
Augustin
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: 24/09/2007 21:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E pe bune? sau e o gluma, caci sincer pe mine m-a pufnit rasul cand am citit. Oameni buni...., prefer sa ma retrag din comunitate decat sa platesc vinul preotului.

Eu ma gandeam ca acest comitet va face ceva pentru romanii din tara asta, dar vad ca aceasta comunitate se transforma intr-un fel de club "select" unde trebuie sa cotizezi ca sa fii membru.

Poate gresesc... dar mai bine dau un ban la unul flamand sau il ajut in alt fel decat sa dau bani pentru a fi in "rand cu lumea" sau a fi "un bun crestin".

Daca preotul are acum ocazia sa fie ridicat in rang asa de mare, eu sincer nu prea inteleg de ce se mai chinuie cu biserica de aici...?

OFF OFF, mi-aduc aminte cum era cand a fost ales comitetul si cum a fost ales comitetul si ma uit acum si ma gandesc.... in opt luni....rezultate????

Va doresc mult succes in infiintarea clubului si sper sa nu fiti suparati pe mine dar iubesc adevarul si onestitatea si am ajuns sa urasc mincinosii (care sunt destui pe aici) si poate e mai bine sa spunem sincer si deschis ceea ce gandim , daca ne acoperim cu minciuna si prefacatorie ajungem sa fim niste oameni de nimic.

Numai bine

Augustin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Augustin
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: 24/09/2007 22:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fiecare are dreptul la parerea lui. Eu nu am spus ca reprezint pe vreun roman si nici nu vreau sa reprezint pe altcineva decat pe mine.

Nu vreau sa mint si sa ma prefac, am vazut destui prefacuti si mincinosi in biserica asta si efectiv nu mai suport. Stiu ca nu sunt agreat si unii oameni cand se plictisesc incep sa vorbeasca despre mine la o mica barfa, conferindu-mi niste titluri precum fraier, prost etc.
Nu am cerut nimic de la nimeni si nici nu vreau sa cer. La biserica nu am sa vin pana cand nu am sa vad o schimbare, nu e nici o pierdere nici din partea mea si nici din partea voastra, ba inca va fi un loc liber in plus pentru un bun crestin.

Va doresc numai bine!

Augustin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TOP GUN
Membru
Membru

Data inscrierii: 10/Mar/2007

MesajTrimis: 25/09/2007 08:23    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Augustin a scris:
E pe bune? sau e o gluma, caci sincer pe mine m-a pufnit rasul cand am citit.

Augustin

NU ESTE O GLUMA .
Parohia/comunitatea noastra are nevoie de bani ca si toate celelalte parohii/comunitati de oriunde din lumea asta .
Va rog frumos sa nu fugiti acum in momentul cand parohia are nevoie mai mult ca oricand de membri si cotizatii .
Merovingian
Membru
Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2007

MesajTrimis: 27/09/2007 09:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce liniste este pe forum de cand s-a propus sa ajutam cu bani .
Unde este toata lumea ?

PS. Si eu vreau sa-mi platesc cotizatia de membru al parohiei si sa vin cu o donatie de bani extra . Trimiteti-mi nr de cont unde sa transfer bani .
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 25/05/2012 21:20    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului stefancelmare.MyForum.ro -> Viata in Norvegia Ora este GMT + 1 ora
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum