| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Cristina CDV Membru

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 64 Localitate: Oslo
|
Trimis: 11/03/2007 18:14 Titlul subiectului: ? |
|
|
--
Ultima modificare efectuata Cristina CDV la 07/10/2007 17:07, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

Data inscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 537 Localitate: Oslo
|
Trimis: 14/03/2007 21:53 Titlul subiectului: |
|
|
de pasti fiecare v-a lua cate ceva, doar e paste. iubire si intelegere v-a fi.  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 14/03/2007 22:15 Titlul subiectului: |
|
|
Acasa se mananca miel de Paste, aici am inteles ca nu prea se gaseste pentru ca "mielu" e ditamai oaia . |
|
| Sus |
|
 |
Cristina CDV Membru

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 64 Localitate: Oslo
|
Trimis: 15/03/2007 09:57 Titlul subiectului: -- |
|
|
..
Ultima modificare efectuata de catre Cristina CDV la 07/10/2007 17:07, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Augustin Administrator

Data inscrierii: 12/Feb/2007 Mesaje: 73
|
Trimis: 15/03/2007 15:25 Titlul subiectului: |
|
|
| Bineinteles ca fiecare vom aduce cate ceva, nu cred ca va veni cineva cu mana goala. Cat despre cozonaci.. , eu nu stiu sa fac clatite dapoi sa ma incumet la cozonaci. |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 15/03/2007 18:36 Titlul subiectului: Re: Mancare de Pasti |
|
|
| Cristina CDV a scris: | Eu am propus pui fript, cu mujdei de usturoi de exemplu, si paine calda. Si salata de rosii si castraveti si ceapa. Vad ca cineva zice de miel. Grecii, care sarbatoresc pastele odata cu noi, fac miel la frigare in curtea bisericii, mai multi miei, nu numai unul, sau oi cum bine zici.
Trebuie sa avem si cozonac. Vad ca nu se ofera nimeni sa faca.
Mai veniti cu sugestii.
Cristina CDV |
... Si sunt sigura ca toti mieii lor nu vor mirosi a usturoi la fel de tare cum va mirosi puiul nostru Imi cer scuze de glumita... Dar... nu uitati ca in Norvegia nu se prea mananca mujdei de usturoi si de aceea propun ca usturoiul sa fie folosit ca pe un adaos care sa dea gust bun preparatului...
Acum astept cu nerabdare sa vad cati imi veti "sari in cap" pentru ce-am scris...  _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 15/03/2007 18:50 Titlul subiectului: |
|
|
...........dupa usturoi , ei nu se pot saruta, fiindca nu mananca toti usturoi  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 15/03/2007 23:25 Titlul subiectului: |
|
|
| Constantin a scris: | ...........dupa usturoi , ei nu se pot saruta, fiindca nu mananca toti usturoi  |
_________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 17/03/2007 09:01 Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca noi nu o sa avem posibilitate in subsolul bisericii sa luam o gustarica de pasti fiindca acolo o sa fie ocupat de greci. Cred ca Pandele v-a concretiza . _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 17/03/2007 11:29 Titlul subiectului: |
|
|
... Daca putem sti cum va fi vremea... un picnic ar fi minunat... Va trebui gasit un loc mai larg, fara case, blocuri in jur ca sa putem face gratare, vorbi asa cum ne place noua (tare)... Sa nu neglijam necesitatile firesti... Cred ca Frognerparken este cel mai potrivit (aici sunt wc-uri, apa curenta, usor de ajuns pentru toata lumea). In caz ca ploua, are cineva sau putem inchiria "partytelt" ? _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Constantin Senior

|
Trimis: 17/03/2007 20:12 Titlul subiectului: |
|
|
| Elena a scris: | | ... Daca putem sti cum va fi vremea... un picnic ar fi minunat... Va trebui gasit un loc mai larg, fara case, blocuri in jur ca sa putem face gratare, vorbi asa cum ne place noua (tare)... Sa nu neglijam necesitatile firesti... Cred ca Frognerparken este cel mai potrivit (aici sunt wc-uri, apa curenta, usor de ajuns pentru toata lumea). In caz ca ploua, are cineva sau putem inchiria "partytelt" ? |
Daca nu a fi vant , v-a fi frumos si pe malul fiordului  _________________ skype: beskjeden1 |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 22:19 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|