| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru junior

Data inscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 39 Localitate: Sor-Odal
|
Trimis: 28/08/2007 12:56 Titlul subiectului: CAUT CHIRIE IN BUCURESTI PT. DOUA SAPTAMANI-SEPTEMBRIE |
|
|
Caut chirie in Bucuresti pentru 2 saptamani. Stie cineva ceva la preturi "rezonabile", adica....sub 40 de euro?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 28/08/2007 16:57 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu doresc sa inchiriez o garsoniera sau apartament in Bucuresti pentru fiica mea, care studiaza acolo... Stie cineva pe cineva?
Elena |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

|
Trimis: 28/08/2007 17:21 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt foarte multe apartamente garsoniere de inchiriat, dar daca e sa stai cu " ziua", e mai greu sa gasesti ceva ieftin. Daca fiica dvs. studiaza in Bucuresti pai e mai bine sa inchiriati de la o firma serioasa pe o durata de timp mai lunga, si desigur ca o sa obtineti o suma minima bunicica.
Sunt foarte multe anunturi private de asemenea, dar stim cu totii ca nu toti cei care inchiriaza sunt oameni de omenie. Si nu putini au fost cei care au fost "inselati".....
Trebuie doar sa fim precauti, nu?
Eu am nevoie de o chirie pentru 2 saptamani, ca sa-mi rezlov problema interminabila cu pasaportul......
Success si tie si mie! |
|
| Sus |
|
 |
Elena Senior

Data inscrierii: 15/Feb/2007 Mesaje: 288 Localitate: Oslo
|
Trimis: 28/08/2007 17:27 Titlul subiectului: Re: CAUT CHIRIE IN BUCURESTI PT. DOUA SAPTAMANI-SEPTEMBRIE |
|
|
| Adriana a scris: | Caut chirie in Bucuresti pentru 2 saptamani. Stie cineva ceva la preturi "rezonabile", adica....sub 40 de euro?
Multumesc! |
... Adriana, nu ai scris in ce perioada... _________________ Orice gand, orice sentiment, orice fapta buna sau rea, se inregistreaza in voi |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru junior

|
Trimis: 28/08/2007 17:33 Titlul subiectului: |
|
|
Asa este.....m-au luat gandurile.....
Pai daca se poate 02.09.-14.09.2007
Daca schimbarea documentelor dureaza mai mult, atunci ar trebui sa-mi prelungesc sederea cu 3-4 zile. Deci ar fi 02.09-18.09.2007
Cu ajutorul lui D-zeu o sa-mi gasesc ceva si o sa iasa toate bine. |
|
| Sus |
|
 |
cristina karlsen Junior

Data inscrierii: 10/Mar/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 28/08/2007 20:57 Titlul subiectului: |
|
|
| O idee: intra pe www.romaniareiser.com si sub "overnatting" gasesti printre altele, oferte de cazare in Bucuresti. E vorba de o pagina turistica realizata de un norvegian, se pare, indragostit de Romania. O prezentare echilibrata, serioasa, care pe mine m-a surprins in mod placut! |
|
| Sus |
|
 |
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 25/05/2012 21:33 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|